Ostatnio się dowiedziałam o ciąży mojej byłej szefowej Ona 46 lat On 47. Pracowałam u niej 15 lat temu, wtedy podchodzili do in vitro, ja byłam młodziutka nieświadoma...nie udało im się wtedy i nie próbowali więcej. Teraz jest w ciąży, niby naturalny Cud. Nie wnikam cieszę się że w końcu będą rodzicami
reklama
Mam nadzieję, że przyjmie.Cie za darmo ???Też mam taką ochotę.Jade w poniedziałek do nich,specjalnie mu udowodnić że nie miał racji i trochę się pomylił.Juz chce widzieć jego mine
Mam pytanie do dziewczyn którym się udało. Chodzi mi o odstawianie lutinusu/luteiny dopochwowej.
Jestem w 13tc. Odstawiałam stopniowo - najpierw 6 tabletek, później 4, 2, teraz brałam po jednej. Dzisiaj wzięłam niby ostatnią tabletkę. Mam brać teraz magnez.
Od wczoraj czuję dziwne "ciągnięcia". Nie wiem czy powinnam sie niepokoic i czy to ma związek z odstawianiem Zadzwonię jutro do swojego lekarza.
Ale może któraś z Was tak miała? Jak to u Was wyglądało? Kiedy odstawilyscie i czy wiązało się to z jakimiś objawami?
Jestem w 13tc. Odstawiałam stopniowo - najpierw 6 tabletek, później 4, 2, teraz brałam po jednej. Dzisiaj wzięłam niby ostatnią tabletkę. Mam brać teraz magnez.
Od wczoraj czuję dziwne "ciągnięcia". Nie wiem czy powinnam sie niepokoic i czy to ma związek z odstawianiem Zadzwonię jutro do swojego lekarza.
Ale może któraś z Was tak miała? Jak to u Was wyglądało? Kiedy odstawilyscie i czy wiązało się to z jakimiś objawami?
Ja jestem 4 dni po pierwszym transferze czekam na cud ale cos podbrzusze okresowo boliDziewczyny za którym razem udało wam się zajść w ciążę po invitro?
Martaem1983
Fanka BB :)
Mnie tez tak bolało i nadal boli dzisiaj 6+3Ja jestem 4 dni po pierwszym transferze czekam na cud ale cos podbrzusze okresowo boli
Kochana ja nie komentowałam ale tak czułam ze będzie serduszko tylko kilku dni brakło. I jednak tak było trzymam mocno kciuki za malenstwoZobaczymy w poniedziałek co się wydarzy.Wtedy powiem mu że jednak było zmartwychwstanie.Bo ostatnio jak mu powiedziałam że może za wcześnie na bijące serduszko ,to powiedział mi że cudów nie ma i nie zmartwychwstanie.Ale jednak cud się wydarzył ❤Jadę mu specjalnie to powiedzieć i będę miała dużą satysfakcję z tego
Mam nadzieje ze tez tak niebawem będę sobie liczyć tygodnie ciąży a nie dni cykluMnie tez tak bolało i nadal boli dzisiaj 6+3
Choć nawet boje sie mieć nadzieje.
Niepamuetam w ktorym tyg.odstawilam ale ja od razu mialam odstawic.Nic mi nie byloMam pytanie do dziewczyn którym się udało. Chodzi mi o odstawianie lutinusu/luteiny dopochwowej.
Gonia0605
Fanka BB :)
Wiek działa na Twoja korzyść... Przynajmniej ten problem Ci odpada... A z jakiego powodu podchodzisz do in vitro?Dziękuję za odpowiedź, ja mam 25 niedlugo pierwsze in vitro i strasznie się stresuję, że nie wyjdzie...
reklama
G
gość2502
Gość
Kryptozoospermia u męża, dokładnie 5 sztuk plemników w mililitrze... więc jest mega kiepsko z tym
Podziel się: