reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Muszę mieć kopa, dzięki:)

Mam Paśnika w maju, ale liczę, że się wcisnę może wcześniej. Tak jak czytam to przy wyniku AA, nawet bez badania HLA-C u partnera - przepisuje Accofil i często zaskakuje.

Jakos tak dziwnie się składa, ze ledwo się podniosę, otrzepie z kurzu i nawet zacznę się uśmiechać to jakaś kłoda (wyniki badań) pod nogi i znów gleba.
Z tymi kłodami to niestety zawsze tak jest... Wiem, że może to co napisze jest banalne, ale teraz wiem, że wszystko jest możliwe i, że nie można się poddawać! Nie ma rzeczy niemożliwych ☺️
Widziałam, że udalo Ci się wcisnąć do doc na marzec, super! 💪🏻 Zostaw sobie tą majowa wizytę, najwyżej zrezygnujesz po pierwszej wizycie jak druga nie będzie Ci już potrzebna :)

Dziewczyny bo ja mam głupie pytanie chyba :D ogolnie mam byc na dlugim protokole i lekarz powiedział, że u mnie w związku z wysokim amh 6 z kawałkiem pewnie będzie ryzyko hiperstymulacji i zarodki będą mrożone i podawane później. Oni jeden zarodek rozmrażają przed podaniem czy więcej o ile są? Czy np jeden i jak ten jeden sie źle rozmrozi cos sie z nim stanie etc to rozmrazają drugi w następnym cyklu czy jeszcze w tym samym?

Dziewczyny bo ja mam głupie pytanie chyba :D ogolnie mam byc na dlugim protokole i lekarz powiedział, że u mnie w związku z wysokim amh 6 z kawałkiem pewnie będzie ryzyko hiperstymulacji i zarodki będą mrożone i podawane później. Oni jeden zarodek rozmrażają przed podaniem czy więcej o ile są? Czy np jeden i jak ten jeden sie źle rozmrozi cos sie z nim stanie etc to rozmrazają drugi w następnym cyklu czy jeszcze w tym samym?
1 rozmrażają jak ma być podany 1. 2 jak są podawane 2.
Jak coś pójdzie nie tak to rozmrażają kolejne, na szczęście rzadko się to zdarza , na tego oecha też trafiłam. Podobno jak się nie rozróżnił to pewnie by się nie zagnieździł.

reklama
Do góry