hej badam bo mialam 3 straty, jedna w 14 tyg wlasnie z powody wady genetyczne, i 2 wczesne w 7 tyg i tez wygladaly na genetyczne bo byla wolna akcja serca od poczatku, zahamowanie wzrostu a potem obumarcie zarodka. ponoc tak sie czesto dzieje jak organizm zorientuje sie ze z genetyka cos nie tak. robilam badanie na v leiden u inne genetyczne odnosnie zakrzepicy i wszystko ok. 32 lara to mlodziutka jestes, potem nietety jakosc komorek spada na leb i szyje po 35 roku32 lata, a badasz ze względu na wiek czy macie jakieś inne wskazania? Ja badałam by zminimalizować najbardziej jak się da ryzyko kolejnych niepowodzeń.
reklama
A tak się starałam być "przezrroczysta"@dori78 widzę Cię Co u ciebie?
Temat przybrał zbyt ciężki kaliber dla mnie, oczywiście ogólnie temat starań. Za dużo w głowie się kotłowało i musiałam się wyłączyć żeby spróbować sobie poukładać w głowie. Ale nie mogę powiedzieć, że mi się udało, jednak coraz mi bliżej do zaakceptowania, że Bobo nie nie będzie. Może w kwietniu zabiorę swojego dwudniowego Jedynaka i to koniec.
Ty chyba już ostro działasz w Czechach? Przepraszam ale mam takie tyły w forum, że koniec świata
Nooo. To w takim razie po chu... ja się szczepię jak mam tylko jednego3 zamrozone zarodki plus czwarty w brzuchu to zly wynik i sie poddajesz?
Jezu ja czasami nie ogarniam...
Gonia0605
Fanka BB :)
Też Cię zauważyłam i chciałam pytać co słychać...A tak się starałam być "przezrroczysta"
Temat przybrał zbyt ciężki kaliber dla mnie, oczywiście ogólnie temat starań. Za dużo w głowie się kotłowało i musiałam się wyłączyć żeby spróbować sobie poukładać w głowie. Ale nie mogę powiedzieć, że mi się udało, jednak coraz mi bliżej do zaakceptowania, że Bobo nie nie będzie. Może w kwietniu zabiorę swojego dwudniowego Jedynaka i to koniec.
Ty chyba już ostro działasz w Czechach? Przepraszam ale mam takie tyły w forum, że koniec świata
To zabieraj... Ja też pewnie w kwietniu będę miała ostatni transfer, a potem będziemy się cieszyć albo zbierać razem...
Tak, już jest ok. Mam takie male guzki teraz - jad Placka się zbrylił pod skórąNie nie mozesz miec tylko jeszcze nie masz.
Jak ręka? Przestala bolec?
nieagatka
A wez. Ja tam mam przeczucie, ze ten jeden to maly Placek jest wiec dobrze, ze za wczasu go na jad uodparniasz [emoji14][emoji14]Nooo[emoji23]. To w takim razie po chu... ja się szczepię jak mam tylko jednego[emoji23]
Pchełka216
wyszczekany dzidziuś miałaś na myśli? bo Fredkowego innego sobie nie wyobrażam@fredka84 ma kryzys a ja jej kuz...wa zdjęcie z swoimi skurczami wysłałam ehhh jestem niemozliwa. Werka pamiętaj że ciągle jesteś w grze. A twoje dziecko będzie wyjątkowe raz że po takich rodzicach A zwłaszcza mamie będzie ABSOLUTNIE SZCZEGOLNYM INTROWERTYKIEM A dwa że tak wyczekany dzidziuś DA WAM JESZCZE MOOOCNNNOOO POPALIC
Ale bym miała używanie. Już nie raz pisałam że z takimi głąbami co noe wiedza kiedy się przymknąć ja się nie pitole tylko jadę. W większości grzecznie po ich wadach i obawach,sytuacji itp.. A jak ktoś się obruszy to mówię że po prostu pokazuje co ten ktoś mi robi. No na to to jestem cięta jak cholera.Znam to uczucie u nas tez nikt nie wie i takie opowieści o ciazy i namawianie mnie do niej strasznie mnie wkurza. Ale i tak uwazam za hit jedno pytanie, ktore ktos nam zadal: "Wy nie macie dzieci? Nie wiecie jak sie je robi?"
No szczeka mi opadla i nie wiedzialam co odpowiedzieć wiec udalam, ze pytania w ogole nie slysze..
reklama
Hej kochana, ja to miałam chyba z 10 lat temu i miałam na to antybiotyk ( w UK) Wszystko się pięknie wchłonęło. Tylko, ze w ciąży to nie wiem czy tak można to leczyć...O matko! dziewczyny chyba mam torbiel gruczolu BartholinaIde w srode do lekarza i sie okaze ale on podejrzewa ze to wlasnie to.Z tego co czytalam to tego cholerstwa mozna sie pozbyc tylko chirurgicznie
Podziel się: