reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A tak wg w sprawie wieści miałam wczoraj tel z kliniki 2 doba i wciąż 8 zarodków ✊ jestem zestresowana boję się co będzie do niedzieli, jakoś nie umiem się narazie z tego wszystkiego cieszyć 😔
Spokojnie, ja starałam się w ogóle o tym nie myśleć. Pamietam, ze tez właśnie przez weekend miało się okazać co i jak i zapytałam moja koordynatorkę z kliniki czy mogę pic wino i powiedziała ze śmiało wiec weekend bal i w pon rano zadzwoniła p embriolog i powiedziała ze wszystko spoko i ze dobrej jakości / sztuki zostały zamrożone 😊

reklama
Co sądzicie o podchodzeniu do samego transferu bez partnera? Jest to możliwe czy raczej jest on jeszcze potrzebny do podpisania jakiś papierów?
Przed transferem musi podpisać zgodę na transfer, bez tego ani rusz. Na sam transfer możesz pojechać sama, jeśli wcześniej podpisze Ci dokumenty.

Jeszcze nie podali 😔
Dzięki wielkie za odpowiedź 🥰 w takim razie bez obaw mogę dołączyć do @Gonia0605 i pakować walizki 😁
Nie chcę Cię martwić, ale ja nie pakuję walizek... Ja zostaję... Mój mąż co najwyżej będzie musiał spakować... 😜
Ale zanim to zrobisz, upewnij się, że masz podpisaną zgodę na transfer...
Coś się znowu wydarzyło? 🥺
Napisałam do Ciebie na priv

Ostatnia edycja:
reklama
Gorzej niż źle, ale już się tym nie przejmuje i szczerze spływa to po mnie 😁 transfer zrobię bez niego, sam wybrał 😉 w takim razie módlcie się żeby ten jeden był trafiony 🙏🙏🙏
Kuwa, dlaczego faceci muszą dokładać zmartwien i nie potrafią uszanować tego co mają pod nosem 🤷. Przytulam mocno, bo pewnie tam głęboko i tak to przeżywasz ❤️.

Ostatnia edycja:
Do góry