reklama
laChance
Fanka BB :)
a blizniaki z podwójnego transferu? czy podzielił sie jeden zarodek?Cudnie,wysyp blizniakow bedzie
annemarie
Ja mam blastke z 6 dnia,wychodzaca ze skorupki.Tez wszystko ok.Tak mam taką blastocystę z 5 doby i zdrową genetycznie Mrozakuje póki co, ale właśnie przy okazji dyskusji mnie to zainteresowało. Mam też 5 z 6 doby...
Martaem1983
ObyCudnie,wysyp blizniakow bedzie
Katarzyna21st
Też mi się wydaje że tak by mnie nie straszył i nie odstawiał leków od razu .Nie znam się na tym, ale może warto skonsultować to z innym lekarzem. Z drugiej strony jak daje taką diagnozę to raczej nie od tak sobie.. bo to byłaby straszna pomyłka. Raczej lekarz wie co mówi.
Ale były takie przypadki że dziewczyny czekały w szpitalu na zabieg,a tam na usg okazało że jest wszystko zarodek i bijące serduszko.
Nie próbuje sobie robić nadziei,ale jak pójdę sprawdzić to i tak gorszej diagnozy nie usłyszę niż tą którą znam,a może mi chociaż lekarz sprawdzi czy to poronienie się zaczyna,bo tak sporo czasu trzeba czekać,minimum koło 2tyg. jak się coś zacznie,a może i nawet nie ruszy. I tak będą musiała do szpitala trochę trafić.może wtedy coś by mi rozjaśnił
Ja już miałam jedną naturalną ciąże i doszłam do późnego tygodnia(tylko był przedwczesny poród)także myśle że to poronienie to może przypadek,albo z zarodkiem jednak coś nie tak było.
annemarie
Ja mialam podane dwa zarodki jeden 5 dniowy ,drugi 3 dniowy i oba sie zainplantowalya blizniaki z podwójnego transferu? czy podzielił sie jeden zarodek?
annemarie
Fredka,wiesz co? Podkabluj ją troche@bazylia128 ty juz urodzilas? Cisza z twojej strony jest podejrzana
motylek24
Ja bym poszła sprawdzic i to już dziś. Wtedy pisałaś że to był 28 dpt, może trafił się jakiś leniwy.Też mi się wydaje że tak by mnie nie straszył i nie odstawiał leków od razu .
Ale były takie przypadki że dziewczyny czekały w szpitalu na zabieg,a tam na usg okazało że jest wszystko zarodek i bijące serduszko.
Nie próbuje sobie robić nadziei,ale jak pójdę sprawdzić to i tak gorszej diagnozy nie usłyszę niż tą którą znam,a może mi chociaż lekarz sprawdzi czy to poronienie się zaczyna,bo tak sporo czasu trzeba czekać,minimum koło 2tyg. jak się coś zacznie,a może i nawet nie ruszy. I tak będą musiała do szpitala trochę trafić.może wtedy coś by mi rozjaśnił
Ja już miałam jedną naturalną ciąże i doszłam do późnego tygodnia(tylko był przedwczesny poród)także myśle że to poronienie to może przypadek,albo z zarodkiem jednak coś nie tak było.
motylek24
No właśnie milczy nasza bazylia to do niej niepodobne .....Fredka,wiesz co? Podkabluj ją troche
reklama
annemarie
No wlasnie," sagi rodzinnej" nie ma do czytaniaNo właśnie milczy nasza bazylia to do niej niepodobne .....
Podziel się: