reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

3 lata po ślubie od 10 lat jesteśmy razem a od prawie 9 lat że sobą mieszkamy.

Niestety nie pomogę Ci nie mam pojęcia jedno co jest pewne po każdym poronieniu wzrasta Ci poziom mrl-u( na swojski język tłumacząc tolerancja na partnera) :-D

29
29lat masz😱😜😊. Od dziś do mnie na pani 😂. Ewentualnie może być Milady 😜
Czytałam wczoraj Twoje rozterki😔. Trzeba pamiętać, że faceci inaczej przeżywają stres niz my. Nie chcę bronić Twojego męża, ale może on tak musi odreagować?
My też jeszcze niedawno mieliśmy takie jazdy, ale staram się zrozumieć mojego męża i to, że inaczej przeżywa porażki.

reklama
Dziewczynki dziewczynki kolejne wieści z kliniki ☺️☺️
Z 6 zapłodnionych mamy 5 zarodków dobrej jakosci( zaznaczono na zielono)
I 1 dobrej jakości ( zaznaczono na żółto)
Jutro telefon z kliniki z informacja o godzinie transferu.... Boże oby ładnie dotrwały i chciały ze mną zostać 🙏🙏

Nie ma takiej bakterii której nie dałaby rady końska dawka antybiotyku, albo sterydu :-)
Sa [emoji6]
Klebsiella pneumoniae - 4 antybiotyki w duzej dawce i nic jej nie ruszalo, pojechalam rodzic majac bakterie, tuz po porodzie znowu 2 duze dawki antybiotyku.
I to nie on pomogl, ale sam porod.[emoji4]

Jutro telefon z kliniki z informacja o godzinie transferu.... Boże oby ładnie dotrwały i chciały ze mną zostać 🙏🙏
Piękny wynik ❤️. A dziś która doba? 3-cia?

Pięknie 💪 Trzymamy dalej, żeby dotrwały ✊

Jesteś młoda... Masz mnóstwo czasu na staranie się o dzieci. Jeśli jest źle, to może warto pomyśleć czy naprawdę chcesz przez to przechodzić z nim...
Gdybym miała chociaż 5 lat mniej, rozwiodłabym się bez mrugnięcia okiem...
Już nie chciałam wczoraj dokładać. Myślałam że może jeszcze jak kiedyś mój mąż takze ten "osobnik" musi latać napić się z kolesiami. No ale to było na początku naszego małżeństwa.
Myślę że tutaj nie chodziło o pomoc fizyczną tylko o wsparcie emocjonalne, a właściwie jego brak. No cóż mężczyźni nie są w tym mistrzami. Mój staruszek raczej był obojętny podczas procedury, czasem zrobiłam mu jakąś jazdę i patrzył na mnie jak na wariatkę. Z drugiej strony teraz oceniam że i ja nie byłam miła a raczej mega wkurzona. Myślę że nie wiedział nawet jakie to dla mnie emocje.
Jeszcze tylko od siebie mogę dodać dzieci wcale nie naprawiają relacji . Bardziej potęgują problemy w związku. Miewałam myśli aby rzucić mojego staruszka, tylko kuwa tyle lat pracy nad nim i wszystko zaczynać od początku.... 😂😂😂

Sa [emoji6]
Klebsiella pneumoniae - 4 antybiotyki w duzej dawce i nic jej nie ruszalo, pojechalam rodzic majac bakterie, tuz po porodzie znowu 2 duze dawki antybiotyku.
I to nie on pomogl, ale sam porod.[emoji4]
Miałam niekończące się infekcje po laparoskopi i żadne leki nie działały. W sensie po antybiotyku było dobrze ale tylko chwile. W końcu samo przeszlo.

reklama
Dziewczyny mam pytanie, czy każda z was miała histeroskopię przed in vitro? Ja 2 lata temu miałam tylko histerosalpingografie i tak się znowu zastanawiam, czy powinnam może zrobić 🤔

Do góry