reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

😂😂😂 dokładnie cie rozumiem tez nie brałabym sie juz za wychowywanie kolejnego meza 🤣 U nas dzis kiepski poranek dostałam @ wiec tym razem sie nie udało, kolejne doświadczenie na mojej liście ale lepiej Tak niz jakby znowu potem okazało sie cos Nie tak z zarodkiem 🤷🏻‍♀️ No cóż bedzie dzis mega dół troche łez ale trzeba zyc dalej i cieszyc sie tym co sie ma a my to juz wogole nie mamy na co narzekać w wakacje znowu spróbujemy 💪🏽
Oj myślałam że dopiero dziś testujesz :( zawsze przykro.

reklama
😂😂😂 dokładnie cie rozumiem tez nie brałabym sie juz za wychowywanie kolejnego meza 🤣 U nas dzis kiepski poranek dostałam @ wiec tym razem sie nie udało, kolejne doświadczenie na mojej liście ale lepiej Tak niz jakby znowu potem okazało sie cos Nie tak z zarodkiem 🤷🏻‍♀️ No cóż bedzie dzis mega dół troche łez ale trzeba zyc dalej i cieszyc sie tym co sie ma a my to juz wogole nie mamy na co narzekać w wakacje znowu spróbujemy 💪🏽
Przykro mi 😔. Mimo, że piszesz, że nie możesz narzekać, to smutek za niespełnionym marzeniem w serduchu zostanie. Trzymaj się dzielnie ❤️

Pewnie 🙂najważniejsze to nie poddawać się 💪

Dziewczyny mam pytanie, czy każda z was miała histeroskopię przed in vitro? Ja 2 lata temu miałam tylko histerosalpingografie i tak się znowu zastanawiam, czy powinnam może zrobić 🤔
Ja robiłam po 2 nieudanych transferach, tak jak Ci wczoraj pisałam mieliśmy 4 zarodki i szukaliśmy przyczyny czemu z nami nie zostają 😟

Dziewczyny mam pytanie, czy każda z was miała histeroskopię przed in vitro? Ja 2 lata temu miałam tylko histerosalpingografie i tak się znowu zastanawiam, czy powinnam może zrobić 🤔
Ja miałam histeroskopię rok temu. Bardziej w kierunku wad układowych macicy, bo lekarz widział dwurożność i chciał sprawdzić jak bardzo (okazało się że jest prawidłowo). Teraz będę miała drugi raz, w przyszłym tygodniu. Przez ten rok miałam 5 transferów bez histeroskopii...

reklama
Dziewczyny , zaczęły mnie męczyć mdłości. Myślałam , ze to chwilowe ale niestety nie. Wczoraj od wieczora się zaczęło. Jak się położyłam spać to jak tylko zamykałam oczy to mi się kręciło w głowie i było mi niedobrze. No i dzisiaj od rana to samo 😒

Do góry