reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Badanie z krwi zrobię chyba w środę, ale kusi mnie wcześniej zrobić test, ale zobaczę jeszcze. A Ty miałaś 5 dniowy zarodek?
Tak 5dniowy a ty. Wcale ci się nie dziwię że chcesz wcześniej zrobić. Ja pewnie też zrobię ale tylko dzień wcześniej. Jak się ogólnie czujesz? Ja mam od 3 dni dziwne skórze jajników😏 czy to jakiś znak?

reklama
Tak 5dniowy a ty. Wcale ci się nie dziwię że chcesz wcześniej zrobić. Ja pewnie też zrobię ale tylko dzień wcześniej. Jak się ogólnie czujesz? Ja mam od 3 dni dziwne skórze jajników😏 czy to jakiś znak?
Ja właśnie nic nie czuje, ale trzeba pamiętać każdy organizm jest inny i niektórzy mają objawy,a inni nie, więc musimy mieć nadzieje🙂
@Brakujemiwiary trzymam kciuki za Ciebie✊✊✊

Eh ja już bez was nie umiem 🙈już wczoraj tu zaglądałam, ale niezalogowana, i dziś z reszta tez. Teraz musiałam odzyskać hasło bo nie wiem jak, ale już zdążyłam je zapomnieć. No i wlasnie, odpalam forum, a tu powiadomienie od @Riddikulus i kolejne mega wspierające słowa ❤️ Dziekuje!

niestety mój mały koszmarek dalej trwa, bo lekarz zalecił mi brać leki do poniedziałku i jutro tez betę powtórzyć, tak jakby jeden raz nie był wystarczającym ciosem :]
Ale z dobrych rzeczy to Wam kobietki powiem, ze pojechaliśmy sobie z mężem z Wawy na mini wakacje i zajechaliśmy aż nad morze - co mnie wywiało i zasypało śniegiem to moje, rzęsy rozmazały mi się na całej twarzy 🤣a na dodatek wlazlam z psem do morza (w butach i skarpetach 😬😀długo by wyjaśniać xd)

jedyne co mnie zastanawia to kiedy do mnie wreszcie dojdzie, ze nam nie wyszło :)

jutro nadrobię aktualizacje co u was bo jestem 10 stron wstecz :) dobrej nocy :*
Fajnie, że udało Ci się z mężem wyjechać i choć trochę oderwać głowę od tego wszystkiego. I fajnie, że tu wróciłaś, 🙂

Eh ja już bez was nie umiem 🙈już wczoraj tu zaglądałam, ale niezalogowana, i dziś z reszta tez. Teraz musiałam odzyskać hasło bo nie wiem jak, ale już zdążyłam je zapomnieć. No i wlasnie, odpalam forum, a tu powiadomienie od @Riddikulus i kolejne mega wspierające słowa ❤️ Dziekuje!

niestety mój mały koszmarek dalej trwa, bo lekarz zalecił mi brać leki do poniedziałku i jutro tez betę powtórzyć, tak jakby jeden raz nie był wystarczającym ciosem :]
Ale z dobrych rzeczy to Wam kobietki powiem, ze pojechaliśmy sobie z mężem z Wawy na mini wakacje i zajechaliśmy aż nad morze - co mnie wywiało i zasypało śniegiem to moje, rzęsy rozmazały mi się na całej twarzy 🤣a na dodatek wlazlam z psem do morza (w butach i skarpetach 😬😀długo by wyjaśniać xd)

jedyne co mnie zastanawia to kiedy do mnie wreszcie dojdzie, ze nam nie wyszło :)

jutro nadrobię aktualizacje co u was bo jestem 10 stron wstecz :) dobrej nocy :*
Ale miałaś fajną wycieczkę 😊. Takie rzeczy potrzebne aby choć trochę zaleczyć rany❤️
Jakiego masz pieska?

reklama

Dobrze że wróciłaś 😊

Do góry