JestemMama!
Fanka BB :)
ZaciśnięteSiedzę w poczekalni, dzisiaj drugi podglad kurnika ciekawe czego sie dowiem. Trzymajcie kciuki za pozytywne wieści
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZaciśnięteSiedzę w poczekalni, dzisiaj drugi podglad kurnika ciekawe czego sie dowiem. Trzymajcie kciuki za pozytywne wieści
Gwarantuje przy dziecku w końcu jebniesz talerzem i pojdziesz coś innego zrobić, ale maż będzie w szoku hehe.A mi się podoba Wasz związek, z tego jak go nam opisujesz. Faktycznie podejście naszych matek i babek ciągle wpływa na to, jak wychowujemy swoich facetów. Ty się im nie dałaś . Mój związek jest trochę inny, bo ja sama nauczyłam swojego męża, że wykonuję czynności domowe. Za to mąż zajmuje się cięższymi pracami, np przy drewnie na opał, przy autach, sprzętach i różnymi naprawami. Na razie mi to pasuje . Jak jakimś cudem dorobię się dziecka, pewnie trzeba będzie trochę zmienić zasady i pojdę sama rąbać drewno
Z awokado? No to teraz jestem zaciekawionaRobiłam niedawno z awokado, ale średnie wyszło na świeżo jeszcze Ok a pózniej kapeć
A jak Ty się czujesz? Mnie piersi bolą i czasami mam takie ciagniecia i ból brzucha ale tak przecież chwilkę. I na razie tyle....Będzie dzidzia
Ojij, mnie upiornie bolą cycki, czasem ból brzucha i ciągnięcia tez, czasem delikatne mdłości No i sikanie po wszystkim co wypije, oprócz tego ból głowy i temp ok 37. Jak narazie to tyleA jak Ty się czujesz? Mnie piersi bolą i czasami mam takie ciagniecia i ból brzucha ale tak przecież chwilkę. I na razie tyle....
Podglad kurnika padłamSiedzę w poczekalni, dzisiaj drugi podglad kurnika ciekawe czego sie dowiem. Trzymajcie kciuki za pozytywne wieści
Nie ma wyjścia . Musisz zjeść eklerkaKuwa moja ginekolog chyba nie umie pobierać cytologii. Ciągle wymazy dopuszczane są warunkowo i mają oznaczenia A2, mogę się założyć że w rozmazie było brak komórek z szyjki. Oczywiście udaje głupią i wypytuje SMS co znaczy A2 hehe. Przemiła pani położna w gabinecie prywatnym dostała lekkiej zadyszki, cos nie odpisuje.
Oszaleć można z tymi lekarzami. Na endokrynologa czekam kilka miesięcy, od lipca. W końcu zadzwoniłam na kiedy mam dokładnie wizytę a przemiła pani mówi że wysyłają SMS na dwa dni przed wizytą, tak super ale kiedy mam zrobić świeże wyniki pani no tak rzeczywiście, hmmmmm.... jeszcze trzeba czekać i słuchać pół godziny głupich melodyjek.
Od trzech dni boli mnie przepuklina, czyżby operacja się szykowała. Jak widzicie motyl jest w ruinie dziękuję za uwagę, wygadałam się i już czuję się lepiej.