reklama
Podobny termin mamy bo ja 20. 08 ale pewnie nie dotrwam. Wesoło będzie :-) A to w PL będziesz miała CC a gdzie planujesz?Aniu @Czarna1985 wszystkiego naaaaaaaj! Mam nadzieję do zobaczenia u nas nad morzem tuż po pandemii
@Evela.6 jeśli mozesz dopisz proszę moja date porodu planowana na 9.09... Ja tylko cesarka wiec czy tu czy w PL uważam że będzie to koniec sierpnia.
Aduś16
Fanka BB :)
Jeśli nie zagwarantują mi tu w Bristolu CC albo będą do ostatniej chwili kazali na decyzję czekać to w lipcu jadę do Polski i wtedy CC prywatnie w Swissmed. Wg brytyjskiego prawa kobieta ma prawo do cesarki na żądanie ale lekarze mogą ta decyzję przeciągać do samego końca a ja takiego stresu i niepewności nie potrzebuje...Podobny termin mamy bo ja 20. 08 ale pewnie nie dotrwam. Wesoło będzie :-) A to w PL będziesz miała CC a gdzie planujesz?
Biedroneczka28
Ja już po punkcji 17 komórek pobranych
Ja już po punkcji 17 komórek pobranych
Supeeeer Gratulacje, oby wszystkie były piękne i silne
Biedroneczka28
Zdecydowaliśmy się na wszelki wypadek jeśli będą jeszcze w dobrej kondycji, to zamrozić dodatkowo komórkiSupeeeer [emoji3059] Gratulacje, oby wszystkie były piękne i silne [emoji110][emoji8][emoji8][emoji8]
Paolaplo
Aktywna w BB
Wow ekstra! GratulacjeJa już po punkcji 17 komórek pobranych
Paolaplo
Aktywna w BB
Trochę to może potrwać bo poszłam do zwykłego labu, mam nadzieje ze ten wynik chociaż dziś będziewiec może oszczędźmy Twoje paluszki ;D@Emilia17 , @Agata32! powodzenia na wizytach
@Justi92 , oby było jak najwięcej jajec
@Paolaplo pisz szybciutko jaki wynik, bo paluchy bolą...
@Czarna1985 wszystkiego co najlepsze!!!
reklama
bazylia128
Wyglada na karpatkeFiuuu nadrobiłam myślałam, że zastane 43564257 stron
życzę wszystkim dobrego i owocnego piątku
Moje dzisiejsze śniadanie (Trzeba spróbować ten wczorajszy wypiek)
Podziel się: