reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U mnie cisnienie zawsze bylo w gornych granicach normy a na wizytach bardzo wysokie. Cycki i bol głowy bolaly mnie juz bardzo jeszcze przed transferem po kilku tabletkach estrofemu. Na poczatku w nocy wstawalam na siku okolo 4 razy teraz juz chyba z 7 ;) temperatury nie mierzylam ale chyba takie 37 jest prawie wcale nie odczuwalne ;) Mdlosci prawie wcale nie mialam i ani jeden raz nie wymitowalam ;) Za to na koncowce ciaza mi daje moooocno popalic. Ciezko ustac na nogach minute bo czuje jak mi calkowicie krew z nog odplywa, jak siedze tez mi slabo, w zasadzie nie wiem jak sie ulozyc zeby bylo dobrze ;)
O nocach nie wspomne, czasami juz nie wiem czy spie czy nie spie ;)
Biedna😩ale jeszcze chwila i będzie po wszystkim 🤗

reklama
Nie wiem który to u Ciebie tydzień, ale u mnie jest grubo z tym sikaniem. Chce Ci się siusiu nie próbuj kichnąć bo to się kończy źle:-) Tez mam parcie na pęcherz. Ostatnio w nocy obudziłam się z bólem cewki. Całą noc mi się chciało siusiu i nic. Najadłam się żurawiny zrobię posiew i zobaczymy... a duzo się budzę wiec nie trzymam. Co do ciśnienia to ja mam razczej w normie, tylko mam bradykardie puls poniżej 60 - tak 50 jest 55. Moje serce nie jest przyzwyczajone do takiego obciążenia jak puls 80:-)
Ja na spaniu potrafię miec puls 120 🤣
W czwartek mam założyć Holter Ale nie wiem czy dojadę do szpitala.

Nie wiem który to u Ciebie tydzień, ale u mnie jest grubo z tym sikaniem. Chce Ci się siusiu nie próbuj kichnąć bo to się kończy źle:-) Tez mam parcie na pęcherz. Ostatnio w nocy obudziłam się z bólem cewki. Całą noc mi się chciało siusiu i nic. Najadłam się żurawiny zrobię posiew i zobaczymy... a duzo się budzę wiec nie trzymam. Co do ciśnienia to ja mam razczej w normie, tylko mam bradykardie puls poniżej 60 - tak 50 jest 55. Moje serce nie jest przyzwyczajone do takiego obciążenia jak puls 80:-)
Ehhh, takie uroki😩u mnie dopiero 12/03 pierwsza wizyta, narazie bhcg z wczoraj 3300 a już takie „cyrki”

Ta żeby mnie w Tworkach zamknęli po takim spacerze;-);-) zrobię 3 kroki i jak ty położę się na chodniku. A jak mnie kto zapyta co ja robie to co powiem?! , ze - odpoczywam:-)
Ja tylko padam jak za długo ( 2 minuty ) stoję. Iść jakoś idę 😂 Chodź nie są to trasy 15 km jak w 1 ciąży teraz takie 50 m 😂😂😂

Ja chyba drobniejsza jestem niż Ty i dlatego bardziej mi brzuch doskwiera. Chociaż mimo średniego wzrostu jestem szeroka w biodrach to brzuch chyba nie powinno tak wywalać. Siedzieć nie mogę na krześle bo mnie brzuch boli, albo krocze.. tylko leżeć albo chodzić. Autem nie jeżdżę bo pojechałam po syna mam 13km w jedna stronę i jeszcze odwiedziłam mamę. Normalnie zwykła trasa.. i przy powrocie do domu strasznie, zle mi było. A to był 13tc. Chyba sprzedam auto bo jeździć nie będę teraz potem tez nie :-(
Ja jestem szeroko dupna i szeroko miednicowa😅wiec mi sie dzieci rozlały,nigdy nie mialam takich atrakcji jak ty.Ale bym sprobowala kupic sobie w sklepie ortopedecznym taka poduszke w ksztalcie kola,dosyc mocno zmniejsza nacisk i bol.ja mam od porodu problemy z koscią ogonowa,nikt nie wie dlaczego ,wiec kazdy zwala na ciaze .
Auta sie w zyciu nie pozbywaj.Jak mnie maciezynstwo przerasta to wsiadam i jade w cholere,na godz-dwie...ze oczywiscie na zakupy😉😉😉a wogole sobie nie wyobrazam ,na te wszystkie szczepienia,bilanse czym innym jezdzic.Never😅
Widze ze blizniaki to bedzie podroz w nieznane😅

No fakt ból doopy to poważny problem :-) BTW ja tez spie z poduszką pod nogą no ja lubię na boku spac. A na boku jakieś bóle mam i sama nie wiem co .... budzę się jak tylko odleci mi poducha.
Mnie od ktoregos miesiaca biodro strasznie bolalo,a na boku lezec tez tylko moglam

reklama
Do góry