reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie wiem kto to wymyślił....
Ale ktoś miał fantazję wymyślając jak utrudnić zajście w ciążę A potem jak tą ciążę urozmaicic 😂
Chodź muszę się pochwalić dziś mogłam stać przy garach 10 minut I nie musiałam kłaść się na podłogę 😂
Ja szkole swój układ krążenia dzisiaj przytargałam zakupy. I odrazu mi lepiej :-) chociaż się martwię bo mam codziennie bóle głowy, mierze ciśnienie jest ok 112/60 puls piękny jak na mnie bo 80. Nigdy chyba tyle nie miałam i ta zgaga.... nic nie mogę jesc, bo mi się odbija. Brzuch mam duży i się boje czy nie pęknę do 37tc. Nie mogę spać bo brzuch mi przeszkadza a to dopiero 16tc.

reklama
Ja szkole swój układ krążenia dzisiaj przytargałam zakupy. I odrazu mi lepiej :-) chociaż się martwię bo mam codziennie bóle głowy, mierze ciśnienie jest ok 112/60 puls piękny jak na mnie bo 80. Nigdy chyba tyle nie miałam i ta zgaga.... nic nie mogę jesc, bo mi się odbija. Brzuch mam duży i się boje czy nie pęknę do 37tc. Nie mogę spać bo brzuch mi przeszkadza a to dopiero 16tc.
Mi wyskoczyl w 6 miesiacu,w 8 to mi codziennie przyrastal..kiedys zaparkowalam auto pomiedzy dwoma innymi ,otworzylam drzwi i wysiasc nie moglam ,ku uciesze dwoch obserwujacych mnie panow🤣
No i zgaga...mniam🥺

Ja nie targam zakupów stary zawsze to robi przy sobocie na tydzień co mu tam napisze 😁 My z Marcys ewentualnie idziemy do sklepu po jakaś zachcianke.
Spałam źle - nie spałam pobudka o 3 i koniec. Nawet jak mi dali 600g prog to już mnie nie usypial....
Jak przekrecilam się na plecy przypadkiem to mnie podduszało i też po spaniu.
Bęben mam raczej mały ale śpię z taka poduszka " parowką " ona mnie blokuje by nie upaść na plecy tak niby na boku ale nie ko końca 🙂
Z Marcys często mnie bolała głowa teraz mnie boli dooopa nie wiem co lepsze 🤣😂🤣😂

Kawa albo coca-cola na takie cisnienie. Tak rada mojej gin, bo tez mialam niskie i czulam sie mega slabo. A ze coli nie lubie to pilam 2 kawy z mlekiem dziennie. Tylko nie rozpuszczalne, bo to syf.

Ja nie targam zakupów stary zawsze to robi przy sobocie na tydzień co mu tam napisze 😁 My z Marcys ewentualnie idziemy do sklepu po jakaś zachcianke.
Spałam źle - nie spałam pobudka o 3 i koniec. Nawet jak mi dali 600g prog to już mnie nie usypial....
Jak przekrecilam się na plecy przypadkiem to mnie podduszało i też po spaniu.
Bęben mam raczej mały ale śpię z taka poduszka " parowką " ona mnie blokuje by nie upaść na plecy tak niby na boku ale nie ko końca 🙂
Z Marcys często mnie bolała głowa teraz mnie boli dooopa nie wiem co lepsze 🤣😂🤣😂
Ja juz nie narzekam,po dwoch miesiacach mdlosci dzien i noc uwazam wszystko inne za wspaniale doznania ciazowe🤰

reklama
Do góry