reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie wiem kto to wymyślił....
Ale ktoś miał fantazję wymyślając jak utrudnić zajście w ciążę A potem jak tą ciążę urozmaicic 😂
Chodź muszę się pochwalić dziś mogłam stać przy garach 10 minut I nie musiałam kłaść się na podłogę 😂
Ja szkole swój układ krążenia dzisiaj przytargałam zakupy. I odrazu mi lepiej :-) chociaż się martwię bo mam codziennie bóle głowy, mierze ciśnienie jest ok 112/60 puls piękny jak na mnie bo 80. Nigdy chyba tyle nie miałam i ta zgaga.... nic nie mogę jesc, bo mi się odbija. Brzuch mam duży i się boje czy nie pęknę do 37tc. Nie mogę spać bo brzuch mi przeszkadza a to dopiero 16tc.

reklama
Ja szkole swój układ krążenia dzisiaj przytargałam zakupy. I odrazu mi lepiej :-) chociaż się martwię bo mam codziennie bóle głowy, mierze ciśnienie jest ok 112/60 puls piękny jak na mnie bo 80. Nigdy chyba tyle nie miałam i ta zgaga.... nic nie mogę jesc, bo mi się odbija. Brzuch mam duży i się boje czy nie pęknę do 37tc. Nie mogę spać bo brzuch mi przeszkadza a to dopiero 16tc.
Mi wyskoczyl w 6 miesiacu,w 8 to mi codziennie przyrastal..kiedys zaparkowalam auto pomiedzy dwoma innymi ,otworzylam drzwi i wysiasc nie moglam ,ku uciesze dwoch obserwujacych mnie panow🤣
No i zgaga...mniam🥺

Ja nie targam zakupów stary zawsze to robi przy sobocie na tydzień co mu tam napisze 😁 My z Marcys ewentualnie idziemy do sklepu po jakaś zachcianke.
Spałam źle - nie spałam pobudka o 3 i koniec. Nawet jak mi dali 600g prog to już mnie nie usypial....
Jak przekrecilam się na plecy przypadkiem to mnie podduszało i też po spaniu.
Bęben mam raczej mały ale śpię z taka poduszka " parowką " ona mnie blokuje by nie upaść na plecy tak niby na boku ale nie ko końca 🙂
Z Marcys często mnie bolała głowa teraz mnie boli dooopa nie wiem co lepsze 🤣😂🤣😂

Kawa albo coca-cola na takie cisnienie. Tak rada mojej gin, bo tez mialam niskie i czulam sie mega slabo. A ze coli nie lubie to pilam 2 kawy z mlekiem dziennie. Tylko nie rozpuszczalne, bo to syf.

Ja nie targam zakupów stary zawsze to robi przy sobocie na tydzień co mu tam napisze 😁 My z Marcys ewentualnie idziemy do sklepu po jakaś zachcianke.
Spałam źle - nie spałam pobudka o 3 i koniec. Nawet jak mi dali 600g prog to już mnie nie usypial....
Jak przekrecilam się na plecy przypadkiem to mnie podduszało i też po spaniu.
Bęben mam raczej mały ale śpię z taka poduszka " parowką " ona mnie blokuje by nie upaść na plecy tak niby na boku ale nie ko końca 🙂
Z Marcys często mnie bolała głowa teraz mnie boli dooopa nie wiem co lepsze 🤣😂🤣😂
Ja juz nie narzekam,po dwoch miesiacach mdlosci dzien i noc uwazam wszystko inne za wspaniale doznania ciazowe🤰

reklama
Do góry