reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cieszę się że mnie rozumiesz i strasznie mi przykro, że przechodzisz przez to. Można zdradzić nawet nie znajdując nikogo na boku i ja się czuję zdradzona. Zdradza mnie codziennie wybierając rozrywki z kolegami, okazując brak szacunku czy wsparcia. Masz rację faceci są beznadziejni! W większości tchórze i gówniarze idący na łatwiznę. Przepraszam wszystkie dziewczyny, którym trafili się Ci wyjątkowi, nieliczni 😘
myślę,że to nie jest tak że są wyjątkowi;) może są bardziej świadomi, ale każdy ma swoje za uszami. Mój mąż też necie, gierki itp. Ja nie lepsza bo siedzę na forum. Ale potem znajdujemy też momenty dla siebie razem. Bardziej to ta świadomość i chęć działania to sprawia że daje się z nimi żyć. No ale czasami nie jest łatwo;) zwłaszcza jak minie te pierwsze modowych lat.

reklama
A ja na badania w patek i mam tez krzywa zrobic.Tak sie boje ze tam padne na czczo przez 2 godz.Slyszalam ze najlepiej kupic glukoze cytrynowa,prawda to?A we wtorek z wynikami krwi,glukozy i sikow do lekarza i na usg😁
Rany nue mogla dzis w nocy spac.Tak niunia tancowala🥰Jak juz mi dala zasnac to pozniej na pecherz mi uciskala-3 razy wstawalam i znowu taniec.Wczesniej tylko smyrala a teraz to tak breka tanczy ze szok!
Ja piłam cytrynową i pomarańczowa zdecydowanie wolę cytrynę. Jest też różnica czy jest z lodówki ( znacznie lepiej wchodzi )raz dostałam nie z lodówki i mówię wypije ja na 2 i to był błąd 😂🤣😂🤣😂 siedzę na tym foteliku i walczę by ja utrzymać..... gorąco mi słabo... nie dało rady oddałam całą glukoze i po badaniu 🙄
Musiałam wrócić kiedy czułam się na siłach 😃 to powtórzyć .
Następnym razem wypiłem normalnie " powoli" ( masz 5 minut ) I wszystko ok .
W moim wypadku szybko nie wchodzi 😉
To był 11 tc .
Po dawce glukozy ja nie byłam głodna mogłam tam leżeć i leżeć 😁
U nas zakładają wenflon i nie kluja 3x tylko pobierają z wenflona.
Nie wiem czemu glukoza ma taka złą sławę naprawdę nie jest zła- dla mnie zdecydowanie lepsza od zielonych koktajli 🤣😂🤣😂
30.03 znów mam krzywą

Gosiu masz wieczne dziecko w domu,czyli faceta ktorego w psychologii okresla sie " sydromem Piotrusia pana" co to oznacza wiesz.
Nie bedzie lepiej ,zanim sie wykonczysz to tak jak mowisz,zabieraj zarodzia i pakuj goscia.
Szkoda Ciebie dla takiego zwiazku.Wiem ze dasz rade❤
Twoj maz sie nie zmieni,cudu nie bedzie.Ten typ nie szuka kobiety,szuka kogos kto mu zastapi matke i da poczucie wiecznego dziecka.
Nie ma to jak wpis profesjonalistki 😊. To co ja czuję i wiem Ty nazywasz oficjalną terminologią. I nie będę liczyć na cud, że facet mi z dnia na dzień dorośnie. Popełniłam błąd wychodząc za niego, wtedy może podobała mi się perspektywa 'zaopiekowania się' ukochanym człowiekiem. W praktyce to holowanie przez życie pasożyta. Który nie tylko nic nie daje, ale wyciąga całą energię i radość życia. Bo nie wystarczy ślizgać się przez życie na moich plecach. Trzeba jeszcze sprawić, aby ta żona nie wierzyła w siebie i nie miała siły zawalczyć o lepsze życie dla siebie. Dlatego mówię dość.

Ostatnia edycja:
myślę,że to nie jest tak że są wyjątkowi;) może są bardziej świadomi, ale każdy ma swoje za uszami. Mój mąż też necie, gierki itp. Ja nie lepsza bo siedzę na forum. Ale potem znajdujemy też momenty dla siebie razem. Bardziej to ta świadomość i chęć działania to sprawia że daje się z nimi żyć. No ale czasami nie jest łatwo;) zwłaszcza jak minie te pierwsze modowych lat.
Wiesz, ja od początku mówiłam, że nie spędzamy czasu razem, że za dużo czasu poświęca na 'swój świat'... Zawsze słyszałam, że mamy jeszcze czas... że jeszcze kiedyś będziemy wyjeżdżać, robić rzeczy razem, planować... Jakoś to kiedyś nie następuje... Nie chcę czekać w nieskończoność...

Ja piłam cytrynową i pomarańczowa zdecydowanie wolę cytrynę. Jest też różnica czy jest z lodówki ( znacznie lepiej wchodzi )raz dostałam nie z lodówki i mówię wypije ja na 2 i to był błąd 😂🤣😂🤣😂 siedzę na tym foteliku i walczę by ja utrzymać..... gorąco mi słabo... nie dało rady oddałam całą glukoze i po badaniu 🙄
Musiałam wrócić kiedy czułam się na siłach 😃 to powtórzyć .
Następnym razem wypiłem normalnie " powoli" ( masz 5 minut ) I wszystko ok .
W moim wypadku szybko nie wchodzi 😉
To był 11 tc .
Po dawce glukozy ja nie byłam głodna mogłam tam leżeć i leżeć 😁
U nas zakładają wenflon i nie kluja 3x tylko pobierają z wenflona.
Nie wiem czemu glukoza ma taka złą sławę naprawdę nie jest zła- dla mnie zdecydowanie lepsza od zielonych koktajli 🤣😂🤣😂
30.03 znów mam krzywą
Ja też nie rozumiem czemu dla niektórych dziewczyn to takie straszne... Dla mnie to była bułka z masłem 🤣

Nie ma to jak wpis profesjonalistki 😊. To co ja czuję i wiem Ty nazywasz oficjalną terminologią. I nie będę liczyć na cud, że facet mi z dnia na dzień dorośnie. Popełniłam błąd wychodząc za niego, wtedy może podobała mi się perspektywa 'zaopiekowania się' ukochanym człowiekiem. W praktyce to holowanie przez życie pasożyta. Który nie tylko nic nie daje, ale wyciąga całą energię i radość życia. Bo nie wystarczy ślizgać się przez życie na moich plecach. Trzeba jeszcze sprawić, aby ta żona nie wierzyła w siebie i nie miała siły zawalczyć o lepsze życie dla siebie. Dlatego mówię dość.
Gosiu wazne ze dojrzalas do tej decyzji i mysle ze w twoim wypadku bedzie wielka ulga i czas na porzadek ze sama soba,niz rwanie wlosow z glowy .Odetchniesz,zaczniesz spokojnie spac,spojrzysz w lustro i zobaczysz ile sily w tobie jest,zeby wszystko zaczac od nowa 😘😘😘

A co mam zrobić? Zostawić ten zarodek w zamrażarce? Mogę sama wychować dziecko. Poradzę sobie.
A ja Ciebie rozumiem!! Facet to dzieciak i kretyn, trudno jego strata. Nie dowie się co stracił póki nie straci naprawde a jesteś cudowna kobieta, która twardo stąpa po ziemi i wie czego chce, czego potrzebuje. Nigdy nie daj sobie wmówić inaczej bo choć nie znamy się osobiście ja widzę jaka mądrość i bogactwo z Twoich postów bije😍😍 i przykro mi bardzo że masz takiego nieczulego faceta, ale może w tym szaleństwie jest metoda? Może potraktuj go właśnie przedmiotowo? Tak, facet jest potrzebny do podpisu. Tylko! Twoim celem jest maleństwo dla którego będziesz żyła i żaden facet nie jest potrzebny potem, tylko teraz. Działaj, idź do przodu. A mężem dzieciakiem się nie przejmuj. Nawet skłonna byłabym doradzić Ci posiadanie przyjaciela, do rozmów, wyjść na spacer, na lampkę wina... Mąż ma swoich towarzyszy to niech ma, a Ty próbuj kochana iść po swoje szczescie! 😘😘😘

Ja też nie rozumiem czemu dla niektórych dziewczyn to takie straszne... Dla mnie to była bułka z masłem 🤣
Ja też nie ....
Ja piłam starzenie 50 jest też 150 pewnie bardziej gęste i słodkie- ale kto nie lubi słodkiego 🤣😂🤣😂
Smak spoko bez szału ....
Gorzej jak Cię zamuli lub zemdlejesz ( obok dziewczyna padła )
Ale wypić to phi pijesz i już.

reklama
Jesteśmy 5 lat po ślubie i nie zepsuło się wczoraj... Wiesz ile razy już próbowałam i walczyłam? Wiesz ile już było tych ostatnich razów? Nie można chcieć za dwie osoby i starać się za dwie osoby. Mój mąż jest po prostu niedojrzały. A ja nie chce wychowywać 38letniego dzieciaka, który nie bierze żadnej odpowiedzialności, myśli tylko żeby się urwać z kolegami na piwo i żyje między TV i internetem.
Czyli masz czysta kartę ,ze próbowałaś zrobiłaś wszystko .Ciężko walczyć za dwie osoby .Silna kobieta z Ciebie i życzę Ci abyś trafiła na tego odpowiedniego partnera 🥰🥰

Do góry