reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Biorę heparyne, nic mnie nie bolało. I niby wiem, że dużo osób ma jakieś plemienia, ale jak to zobaczyłam to spanikowalam trochę, że zaraz po transferze plemienia. Progesteron miałam dziś badany i mam 15, doktor dodała mi prolutex.
No 15 to mało może być chyba od 10 według norm jest ok. Jak nic nie bolało to od innych przyczyn to jest. Bo na implantacyjne plamienie to za wcześnie. Ważne, ze tam nic się nie podrażniło i nie wywołało skurczy. Jak coś możesz wziąć nospe zapobiegawczo.

reklama
Dobry dobry, dlatego biorę 4 gramy:)

zobaczymy jak u mnie podziała, zamówię tez l-karnitynę
jest fajny prepaeat fertinea ma wlasnie mieszanke inozutolu i l carnityny, bralam teraz przed rozpoczecien drugiej stymulacji, jest tylko jakis przestoj w produkcji i mialam problem z zamowieniem ale moze znow mozna zamowic

Myślałam ,ze sytuacja się coś wyjaśniła i polepszyło 🤔Przykro mi ,ze jest tylko gorzej 😢A może konkretna rozmowa co Ci w nim przeszkadza co Ciebie boli takie wyzyganie za przeproszeniem oczyszczenie sytuacji by coś pomogło
Kiedy przychodzi taki moment, kiedy zdajesz sobie sprawę że to byl błąd, to już nie ma miejsca na żadne rozmowy.

A punkcja kiedy? Też w poniedziałek?? Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze ✊✊✊✊ a odroczony transfer to nic złego, mialam w pierwszej stymulacji odroczony. Trochę złości było ale jakoś przeżyłam. Te 2 miesiace
Tak w poniedziałek będę mieć punkcje. Ja też miałam w 1 odroczony i strasznie mi się dluzyl ten czas

reklama
Do góry