reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@fredka84 poklocilas sie z Siwym? Przyznaj sie ;) Wlasnie na tvn24 mowia ze kobiata 37 lat z zachodniopomorskiego poklocila sie z partnerem i zdemolowala samochodem sacje benzynowa ;) Pomimo oddancyh strzalow przez policje uciekla :) To pasuje do ciebie :) To sie bawilas ;) Ja przez caly weekend lezalam i jadlam - na zmiane ciagle ryczalam a jak Łukasz mnie rozsmieszal to trzy razy przebieralam majty bo popuscilam 👍 :angry:😭😂 extra nie? Mialam wysokie cisnienie w gornej granicy normy ale lekarz kazal tylko dolozyc lek i mi spadlo - to chyba z nerwow. Dzisiaj znowu plukanie nosa a z takich nowosci to kupilam sobe czajnik ;) W czwartek mam lekarza i jak mnie nie skieruje do szpitala to chce namowic lukasza na biedronke ale nawet on juz nie chce ze mna chodzic bo sie stresuje ;)

Dziewczyny pomocy ! Wracam z monitoringu przed transferem. Mam tylko dwie blastki, jedną lepszą, drugą słabiej rokującą. Embriolog zasugerował podanie najpierw słabszej. Lekarz z kolei, jak to usłyszał, zasugerował podanie od razu dwóch twierdząc, że embriolog pewnie podejrzewa, że ta słabsza się nie przyjmie więc pewnymi procesami może jeszcze wspomóc tę silniejszą. Nie wiem co robić... mam tylko dwie. Jesli dwie się nie przyjmą zostanę z niczym, jeśli przyjmą się dwie będę mieć bliźniaki.... Nie wiem co robić. Zaufać lekarzowi ? Miał ktoś taką sytuację ?

Dziewczyny pomocy ! Wracam z monitoringu przed transferem. Mam tylko dwie blastki, jedną lepszą, drugą słabiej rokującą. Embriolog zasugerował podanie najpierw słabszej. Lekarz z kolei, jak to usłyszał, zasugerował podanie od razu dwóch twierdząc, że embriolog pewnie podejrzewa, że ta słabsza się nie przyjmie więc pewnymi procesami może jeszcze wspomóc tę silniejszą. Nie wiem co robić... mam tylko dwie. Jesli dwie się nie przyjmą zostanę z niczym, jeśli przyjmą się dwie będę mieć bliźniaki.... Nie wiem co robić. Zaufać lekarzowi ? Miał ktoś taką sytuację ?
Ja bym brała obie...Mój lekarz mówił, że są większe szanse na powodzenie przy podaniu dwóch. A jakie mają oznaczenia? Powiedzieli Ci?

reklama
Ja bym na Twoim miejscu posłuchała lekarza i wzięła 2 ale oczywiście to Ty musisz podjąć decyzję.

Do góry