reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuje za odpowiedź😌wiadomo, ze każdy się boi, ale najważniejsze, ze z dzidziusiem wszystko ok 😊

Ja raczej też mialam, mialam bardzo silne bóle mięśni, mega zapchany nos, brak smaku i węchu... Smak już wraca chociaż nie do końca, a węchu do dzisiaj nie mam.. Zachorowalam miesiąc temu...

reklama
Dziewczyny a proszę powiedzcie mi ile wam zajęła czasu cała procedura. Od pierwszej wizyty do momentu implantacji zarodka ? Wiem ze to kwestia indywidualna i wogole ale tak chciałabym orientacyjnie wiedzieć. W marcu czeka mnie pierwsza wizyta.
Hej😊ja od decyzji o ivf do momentu tej szczęśliwej implantacji, to od początku grudnia 2017 do 2. połowy kwietnia 2018.
Różnie może być. Wiesz już to pewnie. U nas był odroczony transfer. Zresztą nieudany. Potem przerwa na kilka badań.
Naprawdę nie ma reguły...

Miało być miałaś 😁
To Ty jesteś dalej ode mnie.U mnie 15 dni po transferze.
Tak mnie zastanawia ile razy będziemy musieli jeźdźić do kliniki.Mamy do nich 150 km w jedną stronę . I się zastanawiam kiedy będę mogła się zapisać do lekarza u siebie. Teraz właśnie tego 02.03 ,mam usg weryfikujace i jeszcze pewnie beta.
Pewnie dziewczyny już coś pisały na ten temat, bo trochę czasu minęło, ale w moim przypadku ostatnią wizytę w klinice miałam w tą środę, czyli w 9 tyg ciąży- jakby 40 dpt 🙃

Miało być miałaś 😁
To Ty jesteś dalej ode mnie.U mnie 15 dni po transferze.
Tak mnie zastanawia ile razy będziemy musieli jeźdźić do kliniki.Mamy do nich 150 km w jedną stronę . I się zastanawiam kiedy będę mogła się zapisać do lekarza u siebie. Teraz właśnie tego 02.03 ,mam usg weryfikujace i jeszcze pewnie beta.
Ja ostatnią wizytę w klinice miałam w 7 tc. Konkretnie usg serduszkowe. Lekarz wyswail mi receptę na torbę leków i nara. Potem już na własne życzenie wróciłam do nich na badania prenatalne, ale tylko dlatego, że mają dobrych lekarzy i sprzęt.

reklama
Do góry