reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja zawsze działam pod wpływem emocji, a potem myślę czy to ma sens. Ale trzeba chyba wszystkiego spróbować
Bez emocji nie ma brawury albo odwagi:-) działaj działaj! To twoje życie i nikt nie ma prawa Cię oceniać. Jak trzeba będzie to umów się jeszcze na kilka konsultacji. No risk no fun:-) kto nic nie robi nie pije szampana :-)

Dziewczyny tak mnie naszło teraz, jak to jest z covidem w ciąży? Ciagle gadają o 3 fali, oszaleć idzie😳Jutro np idę na badania do diagnostyki : wiadomo tam są ludzie, normalnie tez chodzę do pracy: wiadomo tam tez są ludzie.
Poszperałam w necie i niby nie jesteśmy w ciąży bardziej narażone , co więcej zwłaszcza w 1 trymestrze zdaniem specjalistów organizm nie jest aż tak zmęczony ciąża żeby gorzej przechodził zakażenie. Czy któraś z Was miała bądź ma tego wirusa ? Jak to u Was wyglądało ?

No chciałam jeszcze iść do novum, ale terminy dopiero na połowę kwietnia i to mi trochę nie po drodze [emoji85]
Bez emocji nie ma brawury albo odwagi:-) działaj działaj! To twoje życie i nikt nie ma prawa Cię oceniać. Jak trzeba będzie to umów się jeszcze na kilka konsultacji. No risk no fun:-) kto nic nie robi nie pije szampana :-)

reklama
@Martaem1983 fajnie ,że Tak Ci się wszystko unormowało.
Witam w klubie, mnie też bolą piersi i są taaakie ciezkie😊 JA dodatkowo jestem ciągle głodna.z siusianiem nie ma problemu narazie.
Tak są ciężkie i nawet nie tyle ból czy drażliwość sutków tylko właśnie całych piersi. Co do apetytu... mój mąż się śmieje ze po snadaniu mam przedobiednik, po obiedzie przedpodwieczorek a przedkolacje właśnie przed kolacja. Ciagle chce mi się jeść ehhh...Ciesz się ze siusianie Ci odpuszcza, najgorzej jest s nocy- tylko lekko się przebudze to tak mnie boli pęcherz ze od razu toaleta, rani to samo, co najlepsze w nocy raczej nie pije. W dzień różnie, najgorzej jak się wyjdzie z domu 🤣

Do góry