reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U mnie lipa, miałam tylko 2 większe pęcherzyki i sama drobnicę, z której pewnie by nie było dobrych komórek i postanowiliśmy przerwać i zacząć od nowa w przyszłym miesiącu... Więc znowu czekanie[emoji17] ale postanowiłam, że żeby wykorzystać ten czas pójdę na konsultację do innego lekarza żeby porównać jaka stymulacje by mi zaproponowali... Nie chcę żeby za miesiąc było to samo

Przykro mi, ale może to rzeczywiście dobry pomysł, aby się skonslmultowac z innym lekarze. A ten teraznienszy proponuje jakieś zmiany na przyszły miesiąc?

reklama
Wspomniał o innym leku ale nie o innych dawkach. Umówiłam się na 18 marca na konsultacje do lekarki, która podobno specjalizuje się w przypadkach z nikim amh, zobaczymy co ona powie i wtedy podejmę decyzję jak dalej działać
Przykro mi, ale może to rzeczywiście dobry pomysł, aby się skonslmultowac z innym lekarze. A ten teraznienszy proponuje jakieś zmiany na przyszły miesiąc?

U mnie lipa, miałam tylko 2 większe pęcherzyki i sama drobnicę, z której pewnie by nie było dobrych komórek i postanowiliśmy przerwać i zacząć od nowa w przyszłym miesiącu... Więc znowu czekanie[emoji17] ale postanowiłam, że żeby wykorzystać ten czas pójdę na konsultację do innego lekarza żeby porównać jaka stymulacje by mi zaproponowali... Nie chcę żeby za miesiąc było to samo
Zobaczysz ze ten czas zostanie w końcu wynagrodzony. Doczekamy się naszych maleństw na pewno ✊✊✊✊❤️ najważniejsze że jest plan działania ustalony. Miesiąc szybko zleci i nim się obejzysz znow ujzysz pozytywny test ciążowy. Oczywiście teraz wszystko zakończy się dobrze. Musi!!! ✊✊✊✊✊❤️

Obiecane misiaczki z mamą Anetka

Załączniki

• Screenshot_20210227-192726_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20210227-192726_WhatsApp.jpg
    269,2 KB · Wyświetleń: 226
Wspomniał o innym leku ale nie o innych dawkach. Umówiłam się na 18 marca na konsultacje do lekarki, która podobno specjalizuje się w przypadkach z nikim amh, zobaczymy co ona powie i wtedy podejmę decyzję jak dalej działać
18 marca to bedzie nasz dzień! Zobaczysz, same dobre wiadomości nas wtedy czekaja ;)

reklama
Mi się wydaje, że przesadzam, że idę się konsultować, ale już sama nie wiem [emoji85] zwłaszcza, że wyczytalam, że lekarka która podobno jest dobra w przypadkach z niskim amh jest w słynnym Białymstoku.. Ale niech stracę, pojadę.. Zadzwoniłam tak z głupa, bo byłam pewna że i tak mnie nie umówią, ale umówili
18 marca to bedzie nasz dzień! Zobaczysz, same dobre wiadomości nas wtedy czekaja ;)

Do góry