reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bardzo dobrze zrobiłaś, czasem trzeba szukać specjalisty do swojego przypadku.
Najważniejsze to się nie poddawać.

Swoja drogą, jestem juz po pierwszej wizycie u psychologa. Wydawało mi się, że jest ze mną ok.
A tylko zaczęłam mówić to nie mogłam opanować płaczu. Z radością czekam na kolejną wizytę.
Dziewczyny, jeśli chodzi Wam po głowie psycholog to warto....

reklama
Dziewczyny a proszę powiedzcie mi ile wam zajęła czasu cała procedura. Od pierwszej wizyty do momentu implantacji zarodka ? Wiem ze to kwestia indywidualna i wogole ale tak chciałabym orientacyjnie wiedzieć. W marcu czeka mnie pierwsza wizyta.
Kochana ja zaczęłam 26 lipca 2017 r A dokładnie 26 lipca 2018 r .Zrobiłam bete i wyszła pozytywna równy rok od pierwszej wizyty do upragnionej bety ciążowej 🥰🥰Zaczęłam w swojej urodziny i w swoje urodziny zobaczyłam piękna bete ciążowa to był najlepszy prezent i tak o to moja panna kończy w kwietniu 2 latka

Mi się wydaje, że przesadzam, że idę się konsultować, ale już sama nie wiem [emoji85] zwłaszcza, że wyczytalam, że lekarka która podobno jest dobra w przypadkach z niskim amh jest w słynnym Białymstoku.. Ale niech stracę, pojadę.. Zadzwoniłam tak z głupa, bo byłam pewna że i tak mnie nie umówią, ale umówili
Nie przesadzasz... Rób tak żebyś potem nie żałowała że nie spróbowałaś czegoś innego.

reklama
Do góry