reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak, korzystaliśmy z KD w no..vum, były 3 komórki, dwie się poprawnie zaplodnily.. Ale nawet te dwie próby niestety upragnionej ciąży nie dały... Sądzę jednak ze to będzie chyba wina jakichś głębszych problemów, immunologiczne, genetyczne? Szukam dalej wytłumaczenia dlaczego w ogóle nie doszło do implantacji 😪
z jakiego powodu nie masz jajowodów jeśłi moge zapytać oczywiście

reklama
Piękne informacje!!! Trzymamy kciuki za mamę i dwójkę maluchów ❤️

Dziewczyny śniło mi się dziś, ze trzymałam na rękach swojego bąbelka 🙈 w związku z tym wróżę, że marzec będzie miesiącem zapłodnień dla nas wszystkich 🤪
Nigdy wcześniej nie miałam takiego pięknego snu (troche mi zbiło nastrój jak się obudziłam 😔), a to pewnie za sprawą filmu który z małżem wczoraj obejrzeliśmy - „wymarzony”. Trochę fantastyka jak na mój gust ;) ale przyjemnie się ogląda.

milego popołudnia ❤️

Kobietki kochane,mam pozwolenie od swieżo upieczonej mamy,zeby Wam oglosic,zeeeeee......

Anetka,miala cc 24 lutego o 15.30 spowodowane wysokim cisnieniem Poli,wiec byla szybka akcja.
Adas wazy 2650 i ma 51 cm
Pola wazy 2360 i ma 49 cm.

Zostaja w szpitalu na 10 dni,Adas zlapal jakiegos wirusa i jest na antybiotyku.
Mama Aneta," chodzi na rzesach" i ma Meksyk (cytujac) bo maluchy nie chca pic a logiczne ze musza,takze caly czas z tym walczy i nie ma czasu bąka pusic.
Jak sie ogarnie,na pewno wszystko Wam opisze .Jak mi pozwoli wrzuce wam fotke.
Trzymajmy kciuki zeby wszyscy zdrowi wrocili do domku ❤🧡💛
Zdrówka dla mamy i dzieciaków. Oby jak najszybciej wszystko się unormowalo🙂

Kobietki kochane,mam pozwolenie od swieżo upieczonej mamy,zeby Wam oglosic,zeeeeee......

Anetka,miala cc 24 lutego o 15.30 spowodowane wysokim cisnieniem Poli,wiec byla szybka akcja.

Mama Aneta," chodzi na rzesach" i ma Meksyk (cytujac) bo maluchy nie chca pic a logiczne ze musza,takze caly czas z tym walczy i nie ma czasu bąka pusic.
Trzymajmy kciuki zeby wszyscy zdrowi wrocili do domku ❤🧡💛💚💙💜🤎
Pięknie. Wspaniałe wieści 😍

Trzymajmy kciuki zeby wszyscy zdrowi wrocili do domku ❤🧡💛💚💙💜🤎
poplakalam sie 🥰 🥰 🥰 napewno sobie dzielnie radzi !!!!!!!!! niech mi wszystko opowie jak juz znajdzie troszke czasu - ona wie jak bardzo sie boje :o

U mnie lipa, miałam tylko 2 większe pęcherzyki i sama drobnicę, z której pewnie by nie było dobrych komórek i postanowiliśmy przerwać i zacząć od nowa w przyszłym miesiącu... Więc znowu czekanie[emoji17] ale postanowiłam, że żeby wykorzystać ten czas pójdę na konsultację do innego lekarza żeby porównać jaka stymulacje by mi zaproponowali... Nie chcę żeby za miesiąc było to samo
@KarolaJ powodzenia dziś, dawaj znać po wizycie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590]

Piękne informacje!!! Trzymamy kciuki za mamę i dwójkę maluchów ❤️

Dziewczyny śniło mi się dziś, ze trzymałam na rękach swojego bąbelka 🙈 w związku z tym wróżę, że marzec będzie miesiącem zapłodnień dla nas wszystkich 🤪
Nigdy wcześniej nie miałam takiego pięknego snu (troche mi zbiło nastrój jak się obudziłam 😔), a to pewnie za sprawą filmu który z małżem wczoraj obejrzeliśmy - „wymarzony”. Trochę fantastyka jak na mój gust ;) ale przyjemnie się ogląda.

milego popołudnia ❤️
Super sen, oby był proroczy ☘️ ❤️ Cudowne są takie sny, bardzo rzeczywiste. Mi zawsze na początku ciąży śni sie, że karmię i pielęgnuje maleństwo i jak do tej pory za każdym razem sprawdziła mi się płeć. Bo zawsze są to dziewczynki :D Tym razem myślałam, ze pierwszy raz płeć się nie sprawdzi bo na USG wyszedł chłopiec, ale na połówkowych lekarz wyprostował , ze bedzie dziewczynka, wiec wszystko sie teraz już zgadza.

Super sen, oby był proroczy ☘️ ❤️ Cudowne są takie sny, bardzo rzeczywiste. Mi zawsze na początku ciąży śni sie, że karmię i pielęgnuje maleństwo i jak do tej pory za każdym razem sprawdziła mi się płeć. Bo zawsze są to dziewczynki :D Tym razem myślałam, ze pierwszy raz płeć się nie sprawdzi bo na USG wyszedł chłopiec, ale na połówkowych lekarz wyprostował , ze bedzie dziewczynka, wiec wszystko sie teraz już zgadza.
O patrz a mi się chłopak wyśnił 😃 ja co prawda nie wiem czy jesteśmy w ciąży, ale może może :p

reklama
Do góry