reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Tak, korzystaliśmy z KD w no..vum, były 3 komórki, dwie się poprawnie zaplodnily.. Ale nawet te dwie próby niestety upragnionej ciąży nie dały... Sądzę jednak ze to będzie chyba wina jakichś głębszych problemów, immunologiczne, genetyczne? Szukam dalej wytłumaczenia dlaczego w ogóle nie doszło do implantacji 😪
z jakiego powodu nie masz jajowodów jeśłi moge zapytać oczywiście

reklama
Piękne informacje!!! Trzymamy kciuki za mamę i dwójkę maluchów ❤️

Dziewczyny śniło mi się dziś, ze trzymałam na rękach swojego bąbelka 🙈 w związku z tym wróżę, że marzec będzie miesiącem zapłodnień dla nas wszystkich 🤪
Nigdy wcześniej nie miałam takiego pięknego snu (troche mi zbiło nastrój jak się obudziłam 😔), a to pewnie za sprawą filmu który z małżem wczoraj obejrzeliśmy - „wymarzony”. Trochę fantastyka jak na mój gust ;) ale przyjemnie się ogląda.

milego popołudnia ❤️

Kobietki kochane,mam pozwolenie od swieżo upieczonej mamy,zeby Wam oglosic,zeeeeee......

Anetka,miala cc 24 lutego o 15.30 spowodowane wysokim cisnieniem Poli,wiec byla szybka akcja.
Adas wazy 2650 i ma 51 cm
Pola wazy 2360 i ma 49 cm.

Zostaja w szpitalu na 10 dni,Adas zlapal jakiegos wirusa i jest na antybiotyku.
Mama Aneta," chodzi na rzesach" i ma Meksyk (cytujac) bo maluchy nie chca pic a logiczne ze musza,takze caly czas z tym walczy i nie ma czasu bąka pusic.
Jak sie ogarnie,na pewno wszystko Wam opisze .Jak mi pozwoli wrzuce wam fotke.
Trzymajmy kciuki zeby wszyscy zdrowi wrocili do domku ❤🧡💛
Zdrówka dla mamy i dzieciaków. Oby jak najszybciej wszystko się unormowalo🙂

Kobietki kochane,mam pozwolenie od swieżo upieczonej mamy,zeby Wam oglosic,zeeeeee......

Anetka,miala cc 24 lutego o 15.30 spowodowane wysokim cisnieniem Poli,wiec byla szybka akcja.

Mama Aneta," chodzi na rzesach" i ma Meksyk (cytujac) bo maluchy nie chca pic a logiczne ze musza,takze caly czas z tym walczy i nie ma czasu bąka pusic.
Trzymajmy kciuki zeby wszyscy zdrowi wrocili do domku ❤🧡💛💚💙💜🤎
Pięknie. Wspaniałe wieści 😍

Trzymajmy kciuki zeby wszyscy zdrowi wrocili do domku ❤🧡💛💚💙💜🤎
poplakalam sie 🥰 🥰 🥰 napewno sobie dzielnie radzi !!!!!!!!! niech mi wszystko opowie jak juz znajdzie troszke czasu - ona wie jak bardzo sie boje :o

U mnie lipa, miałam tylko 2 większe pęcherzyki i sama drobnicę, z której pewnie by nie było dobrych komórek i postanowiliśmy przerwać i zacząć od nowa w przyszłym miesiącu... Więc znowu czekanie[emoji17] ale postanowiłam, że żeby wykorzystać ten czas pójdę na konsultację do innego lekarza żeby porównać jaka stymulacje by mi zaproponowali... Nie chcę żeby za miesiąc było to samo
@KarolaJ powodzenia dziś, dawaj znać po wizycie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590]

Piękne informacje!!! Trzymamy kciuki za mamę i dwójkę maluchów ❤️

Dziewczyny śniło mi się dziś, ze trzymałam na rękach swojego bąbelka 🙈 w związku z tym wróżę, że marzec będzie miesiącem zapłodnień dla nas wszystkich 🤪
Nigdy wcześniej nie miałam takiego pięknego snu (troche mi zbiło nastrój jak się obudziłam 😔), a to pewnie za sprawą filmu który z małżem wczoraj obejrzeliśmy - „wymarzony”. Trochę fantastyka jak na mój gust ;) ale przyjemnie się ogląda.

milego popołudnia ❤️
Super sen, oby był proroczy ☘️ ❤️ Cudowne są takie sny, bardzo rzeczywiste. Mi zawsze na początku ciąży śni sie, że karmię i pielęgnuje maleństwo i jak do tej pory za każdym razem sprawdziła mi się płeć. Bo zawsze są to dziewczynki :D Tym razem myślałam, ze pierwszy raz płeć się nie sprawdzi bo na USG wyszedł chłopiec, ale na połówkowych lekarz wyprostował , ze bedzie dziewczynka, wiec wszystko sie teraz już zgadza.

Super sen, oby był proroczy ☘️ ❤️ Cudowne są takie sny, bardzo rzeczywiste. Mi zawsze na początku ciąży śni sie, że karmię i pielęgnuje maleństwo i jak do tej pory za każdym razem sprawdziła mi się płeć. Bo zawsze są to dziewczynki :D Tym razem myślałam, ze pierwszy raz płeć się nie sprawdzi bo na USG wyszedł chłopiec, ale na połówkowych lekarz wyprostował , ze bedzie dziewczynka, wiec wszystko sie teraz już zgadza.
O patrz a mi się chłopak wyśnił 😃 ja co prawda nie wiem czy jesteśmy w ciąży, ale może może :p

reklama
Do góry