reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ojaa a zanim odpadnie to się dziecka nie kąpię?? A po jakin czasie mniej więcej odpada??
Moja Marcelina leżała 10 dni na wczesniakach. I tam co dzień wszystkie o 19 po kolei szły do wanny 😁1 dzień kąpała pigoła A wszystkie kolejne mąż 😀
One kąpały i zakładały czyste ubranka by było jak w domu..... niektóre tam leżą kilka miesięcy....
Marcelinie kikut odpadł jeszcze na oddziale po 7 dniach Ale może być i miesiąc.

Moja Marcelina leżała 10 dni na wczesniakach. I tam co dzień wszystkie o 19 po kolei szły do wanny 😁1 dzień kąpała pigoła A wszystkie kolejne mąż 😀
One kąpały i zakładały czyste ubranka by było jak w domu..... niektóre tam leżą kilka miesięcy....
Marcelinie kikut odpadł jeszcze na oddziale po 7 dniach Ale może być i miesiąc.

O jaaa, nieźle 😁
A w którym tygodniu urodziłaś?

JA zawsze uwielbialam jajka - jadlam je na wszystkie mozliwe sposoby. Na twardo, na miekko, rozlane, w koszulkach, jajecznica, szakszuka a odkad jestem w ciazy wogole mi nie wchodza a wrecz mnie od nich odrzuca - mam nadzieje ze po porodzie mi wroca moje smaki bo tak mi bylo latwiej utrzymac diete no i staralam sie zdrowo jesc a teraz poki mam apetyt staram sie cokolwiek wrzucic byleby zjesc to chyba przez ta anemie.
Ja z kieleckim zjem wszystko 😂😂😂😂😂
Z Marcelina jajka w diecie to była podstawa ,Wiktoria nie lubi jajek 😁Ale kielecki lubi 😉

reklama
Do góry