Evela.6
Fanka BB :)
[emoji3590] Maluszek rosnie[emoji7] teraz spokoju mu potrzeba [emoji2956]DZIEWCZYNY! BHCG 244,45!!!!
Chyba za moment zemdleję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji3590] Maluszek rosnie[emoji7] teraz spokoju mu potrzeba [emoji2956]DZIEWCZYNY! BHCG 244,45!!!!
Chyba za moment zemdleję
Moja Marcelina leżała 10 dni na wczesniakach. I tam co dzień wszystkie o 19 po kolei szły do wanny 1 dzień kąpała pigoła A wszystkie kolejne mążOjaa a zanim odpadnie to się dziecka nie kąpię?? A po jakin czasie mniej więcej odpada??
To taki straszak, żeby nie było za łatwo...Aż mi się płakać chce!!!
Co to w takim razie było wczoraj???????????
Moja Marcelina leżała 10 dni na wczesniakach. I tam co dzień wszystkie o 19 po kolei szły do wanny 1 dzień kąpała pigoła A wszystkie kolejne mąż
One kąpały i zakładały czyste ubranka by było jak w domu..... niektóre tam leżą kilka miesięcy....
Marcelinie kikut odpadł jeszcze na oddziale po 7 dniach Ale może być i miesiąc.
Przy 3 dniowych to beta najwcześniej w 8 dpt. Czekamy dalejDziewczyny,
Transfer dwóch 3dniowych zarodków miałam w sobotę. Z racji tego że wyjeżdżam, musiałam zrobić betę dzisiaj. I wynik jest: 1,9.
Dzisiaj jest 4 dzień po transferze. Jak myślicie jest jeszcze szansa ?
35 +1O jaaa, nieźle
A w którym tygodniu urodziłaś?
Ja z kieleckim zjem wszystkoJA zawsze uwielbialam jajka - jadlam je na wszystkie mozliwe sposoby. Na twardo, na miekko, rozlane, w koszulkach, jajecznica, szakszuka a odkad jestem w ciazy wogole mi nie wchodza a wrecz mnie od nich odrzuca - mam nadzieje ze po porodzie mi wroca moje smaki bo tak mi bylo latwiej utrzymac diete no i staralam sie zdrowo jesc a teraz poki mam apetyt staram sie cokolwiek wrzucic byleby zjesc to chyba przez ta anemie.
Gosia, jak dziś nastrój? Mąż Cię jeszcze nie podkurzył?To taki straszak, żeby nie było za łatwo...
Naprawdę przekichane to wszystko...
Ale cudownie że taki wynik. Pewnie jeszcze nie raz się będziesz bala o różne rzeczy, ale uparcie do przodu
Trochę o tym czytałam i były różne opinie mimo wszystko... W każdym razie ja na nim zostałam.Właśnie dostałam informację od lekarki, że mam odstawić Acard, czyli może to była przyczyna krwawienia..
Ja również mimo krwawie nigdy mi nie odstawili akardu- biorę 100Trochę o tym czytałam i były różne opinie mimo wszystko... W każdym razie ja na nim zostałam.