reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wlasnie,ja tez zamowilam.

Bazylia,napisze Ci to jeszcze raz.
Natalka nie bedzie od razu glodna,przez pare godzin bedzie jeszcze najedzona z brzucha.Musisz sie z tym liczyc ze mleko od razu nie poleci,to jest niestety efekt cc i hormonow,ktore uruchamiaja caly proces przy SN.Przystawiaj ja do cycka,wkladaj brodawke bedzie sie szamotac to znaczy ze mogla zle chwycic.W koncu zaskoczy.I tak bedzie duzo spala.Jak cos wypije mozesz ja delikatnie polozyc na klacie i masowac plecki az odbije.
Pampersa nie musisz co chwile zmieniac,bo tam za duzo nie znajdziesz,chyba ze beda ja mm dokarmiac,to troche siuskow bedzie,ale nie xo chwile i nie co godzine Kumata jestes to szybko to zalapiesz😇
Dziekuje bardzo doceniam kazda porade ;) Ale nigdy wczesniej chyba nic do mnie nie pisalas tylko gdzies obok :D No i widzisz wlasnie takie porady mi sa potrzebne proste i rzeczowe. Panikuje wiem to ale boje sie, zawsze myslalam ze Łukasz przy nas chociaz bedzie do tego dochodza hormony ktore ostatnio siegaja zenitu a i jak zauwazylas ja tez jestem z natury chyba mocno przewrazliwiona na to co sie wokol mnie i bliskich dzieje. Ale juz sieprzestawilam na odpowiednie miejsce. Mam poczucie ze jestem niesprawiedliwa wobec wszystkich tu starajacych sie dziewczyn - ostatnio tez moj baby brain daje o sobie znac i zanim pomysle to narobie glupot ;) Dzieki temu chociaz mniej sie cesarki boje ;) I stweirdzilam ze nie bede sie krepowac i bede wydzwaniac na te pielegniarki jak bede tego potrzebowala - w koncu od tego tam sa - a dume odloze na bok i zwyczajnie im sie przyznam ze np nie daje sobie rady albo bardzo sie boje ;) Noooo i sobie pomyslalam jak bede sie popisywac jak juz wyjde ze szpitala taka ogarnieta ;)

reklama
He he he 😜. Ale jaki piękny balkon będzie 😜. Mówiłam ci kiedyś żebyś kupiła miniaturki ale chyba wtedy nie było, co?
Moja największa budleja ma ze 3 metry 😱. Ale na szczęście można je krótko ujebac
Co ty oddalam je mojej mamie - ona ma duzo miejsca i tam napewno beda mialy dobrze - te moje tez na tych metkach bylo napisane ze rosna do 3 metrow ale ja wtedy wszystkim tlumaczylam ze fredka mi powiedziala to ja chce - no i mialam ;)

Bazylia nie ma głupich pytań.
Na oddziale są położne napewno ci pomogą do tego masz neta uruchom messenger będziesz w stałym kontakcie. Ktoś zawsze pomoże;)
Sama tam nie będziesz i masz nas ;)
DZIE - KU - JE 💖 💖 💖 wszystkie jestescie niezastapione - tak sobie mysle ze musze przeciez dac rade co nie ;) Byleby dziecko zdrowe bylo to wszystko bedzie dobrze ;) Chwilowy kryzys powiazany z szkojacymi wiadomosciami z oddzialu mnie tak oglupily ;) Przeciez nie mige sie bac wlasnego dziecka ;)

Na pewno zaraz po cc tobie jej nie dadza,bo musisz sama sie najpierw troche ogarnac,oprocz tego taki nowo rodzio przewaznie spi,najedzone jeszcze tym co z brzucha,beda cie po ilus godzinach pionizowac,dostaniesz leki przeciw bolowe i powoli sie ogarniesz.
Wazne zebys spokoj zachowala .Mleko pewno od razu tez nie poleci,to tez proces ktory po cc musi sie rozkrecic,wazne zeby niunia ciumkala i stymulowala brodawki do pracy.Bedziesz potrzebowala pomocy,to pros o nia.Od tego sa polozne.Wszystko ci pokaza.Nauczysz sie pierunem😊
Ooo dopiero teraz odczytalam - pomylilam kolejnosc postu - jeszcze raz dziekuje ;)

Usg miałam nic nie mówił, było ok. W weekand się zresetuje i jakiś drink machen zrobię;) potem już się ogarniam i muszę w końcu zacząć działać bo się to wlecznie strasznie. To 3 , czyli ostatnio pracedura z dofinansowaniem do leków itp. Dlatego ja cała obsrana :-D:-D, bo i tak za pożyczone robimy
Ale zobacz jak to szybko zlecialo - niedawno pisalas ze rok conajmniej musicei czekac bo maz chory i inne powody a teraz juz super idziecie do przodu 🥰🥰🥰

reklama
Do góry