reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Trochę czuję wiosnę więc samopoczucie lepsze. Dalej na antykach , ale jakoś dziwnie reaguję, od miesiąca codziennie plamię na usg niby ok.
Amh spadło z 4.3 na 2.9 . Biosteron łykam od 2.mcy i prawie nic nie podskoczyło ciągle w tej dolnejn granicy. I jakoś tak się ciągnie;).
W robocie cisną
A ty kiedy szczepienia ???
Ja też ponad miesiąc plamilam i mega mnie to wkurzało bo chodziłam codziennie ujebana 🤦. Tylko że ja torbiel miałam 🤔
Szczepienia za 1,5 tygodnia

reklama
Bazylia nie ma głupich pytań.
Na oddziale są położne napewno ci pomogą do tego masz neta uruchom messenger będziesz w stałym kontakcie. Ktoś zawsze pomoże;)
Sama tam nie będziesz i masz nas ;)
Właśnie. Skąd kobieta ma się od razu wszystkiego nauczyć 🤷. Powolutku i się nauczy swojego dziecka ❤️.
Zawsze może np mnie zapytać - matkę 5-tki dzieci 😜

Wlasnie,ja tez zamowilam.
Czy ktos mi moze powiedziec skad mam wiedziec czy dziecko jest juz najedzone? I jak czesto i dlugo sie to robi? Czy ja to czuje ze ona ciagnie tego cyca i ze napewno leci mleko? I jak czesto sie przewija i zmienia pieluszki? Co godzine? Czy jak tylko ma mokro to od razu? O co chodzi z ta cala smulką ? JPRDL czy po tym karmieniu piersia trzeba ja od razu pionizowac tez zeby jej sie odbilo? Bede tam zdana tylko na siebie - ja chyba oszaleje ;(
Bazylia,napisze Ci to jeszcze raz.
Natalka nie bedzie od razu glodna,przez pare godzin bedzie jeszcze najedzona z brzucha.Musisz sie z tym liczyc ze mleko od razu nie poleci,to jest niestety efekt cc i hormonow,ktore uruchamiaja caly proces przy SN.Przystawiaj ja do cycka,wkladaj brodawke bedzie sie szamotac to znaczy ze mogla zle chwycic.W koncu zaskoczy.I tak bedzie duzo spala.Jak cos wypije mozesz ja delikatnie polozyc na klacie i masowac plecki az odbije.
Pampersa nie musisz co chwile zmieniac,bo tam za duzo nie znajdziesz,chyba ze beda ja mm dokarmiac,to troche siuskow bedzie,ale nie xo chwile i nie co godzine Kumata jestes to szybko to zalapiesz😇

Ja też ponad miesiąc plamilam i mega mnie to wkurzało bo chodziłam codziennie ujebana 🤦. Tylko że ja torbiel miałam 🤔
Szczepienia za 1,5 tygodnia
Usg miałam nic nie mówił, było ok. W weekand się zresetuje i jakiś drink machen zrobię;) potem już się ogarniam i muszę w końcu zacząć działać bo się to wlecznie strasznie. To 3 , czyli ostatnio pracedura z dofinansowaniem do leków itp. Dlatego ja cała obsrana :-D:-D, bo i tak za pożyczone robimy

Ewa, a lotnisko? To sa duze skupiska ludzi z calego swiata. Poza tym test ma 48h waznosci i w te 2 dni mozesz sie zarazic, a tedt bedziesz miec negatywny. Ja nie chce ryzykowac, moja mama sie boi. Poza tym oni pracują wiec jesli jest kwarantanna to przylot w gre nie wchodzi.
Niech mama zrobi przeciwciała może już chorowała. Cała moja rodzina, łącznie z moim mężem są po covid. Nawet babcia 101 lat przeszła bardzo łagodnie. Mąż dwa dni wieczorem gorączki i to było tyle, dzieci i ja zero objawów, fakt jestem szczepiona. Dziś mam drugą dawkę szczepienia, no i kuwa gorzej zniosłam pierwszą dawkę szczepionki niż mój mąż covid. Boję się bo jutro w pracybmuszę być spięta i gotowa.
Oczywiście to żadna reguła z tym covidem i wiem, może być różnie.

Nie masz za co przepraszac, normalne, ze się obawiasz, ale dasz sobie radę. Masz troche czasu, poogladaj swoich youtuberow, zmiana pieluszki to naprawde prosicizna. Ubranka o ile nie sa przez glowe tez do ogarniecia.
Kapac bedziesz dopiero w domu jak odpadnie kikut po pepowinie wiec to zrobisz juz z mezem.

Ojaa a zanim odpadnie to się dziecka nie kąpię?? A po jakin czasie mniej więcej odpada??

reklama
Do góry