reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Caro co słychać? Ja już wczoraj działałam w ogródku 💪. Ach, co za uczucie❤️
Trochę czuję wiosnę więc samopoczucie lepsze. Dalej na antykach , ale jakoś dziwnie reaguję, od miesiąca codziennie plamię na usg niby ok.
Amh spadło z 4.3 na 2.9 . Biosteron łykam od 2.mcy i prawie nic nie podskoczyło ciągle w tej dolnejn granicy. I jakoś tak się ciągnie;).
W robocie cisną
A ty kiedy szczepienia ???

@fredka84 ja przez ciebie nakupilam ze trzy budleje bo mi tak doradzilas a ja ci tlumaczylam ze chce cos na balkon bo na podworku mi psy wykopia - to teraz mam trzy drzewa na balkonie ;)
He he he 😜. Ale jaki piękny balkon będzie 😜. Mówiłam ci kiedyś żebyś kupiła miniaturki ale chyba wtedy nie było, co?
Moja największa budleja ma ze 3 metry 😱. Ale na szczęście można je krótko ujebac

Masz racje przepraszam ale spanikowalam ;( Ja wiem ze to glupie pytania ale naprawde nie wiem jak i co sie robi z takim malenstwem. Uryczalam sie cala. Nie moge zmienic szpitala bo tam jest moj ordynator a to przeciez glownie o niego chodzilo. No ale jedno jest pewne ABSOLUTNIE nikogo!!!! do mnie nie wpuszcza ;(
Bazylia nie ma głupich pytań.
Na oddziale są położne napewno ci pomogą do tego masz neta uruchom messenger będziesz w stałym kontakcie. Ktoś zawsze pomoże;)
Sama tam nie będziesz i masz nas ;)

Habaz to czesc mojego slangu, oznacza kwiatki ogolnie [emoji1787][emoji14]
150?!?!? Ojprdl!! Ty nie tylko urodzilas sie tego dnia co moja mama, Ty masz nawalone w glowie jak ona [emoji3059][emoji3059] Wiecznie kupuje kwiatki i buty (tez tak masz?[emoji6])
Jessuuuu, tyle komplementów 😂😂😂. To zbyt dużo, zbyt dużo na moją głowę 😂😂😂
No pewnie że uwielbiam buty 🤩. Tylko nie takie drogie jak mama @bazylia128 😎

Dziewczyny dzwonilam na oddzial i mi powiedzieli ze absloutnie nie wpuszcza Łukasza a dziecko zobaczy dopiero przy wyjsciu 😭 😭 😭 😭 Po CC conjamniej 5 nocy i nie ma opcji wykupienia poloznej, sama bede wszystko przy niej robic a jak bede chciala sie isc umyc albo cos to wystawiam dziecko do jakiejs sali noworodkow i wtedy ide. Spanikowalam - musze dzisiaj ogladac filmki jak przewijac, jak karmic i co robic jak mi bedzie caly czas plakala :o boje sie takiej niestabilnej glowki - jak ja po CC chodzi mi o te pierwsze godziny zanim mnie spionizuja bede ja podnosic? Nie!! Tak nie moze byc - musze sie skupic i ogarnac - przeciez jakos musze dac rade? A ona do mnie AAA TREAZ SA KAMERKI TO SIE TAK MEZOM DZIECI POKAZUJE. Na oddzial mma nie zabierac zadnych podkladow, mleka, butelek to wszystko jest a ubranka tylko nawyjscie - najwiecej pieluszek jednorazowych i tetre. No i wszystko maz moze doniesc i zostawic przed wejsciem to mi podaja.
Na pewno zaraz po cc tobie jej nie dadza,bo musisz sama sie najpierw troche ogarnac,oprocz tego taki nowo rodzio przewaznie spi,najedzone jeszcze tym co z brzucha,beda cie po ilus godzinach pionizowac,dostaniesz leki przeciw bolowe i powoli sie ogarniesz.
Wazne zebys spokoj zachowala .Mleko pewno od razu tez nie poleci,to tez proces ktory po cc musi sie rozkrecic,wazne zeby niunia ciumkala i stymulowala brodawki do pracy.Bedziesz potrzebowala pomocy,to pros o nia.Od tego sa polozne.Wszystko ci pokaza.Nauczysz sie pierunem😊

reklama
Dziewczyny dzwonilam na oddzial i mi powiedzieli ze absloutnie nie wpuszcza Łukasza a dziecko zobaczy dopiero przy wyjsciu 😭 😭 😭 😭 Po CC conjamniej 5 nocy i nie ma opcji wykupienia poloznej, sama bede wszystko przy niej robic a jak bede chciala sie isc umyc albo cos to wystawiam dziecko do jakiejs sali noworodkow i wtedy ide. Spanikowalam - musze dzisiaj ogladac filmki jak przewijac, jak karmic i co robic jak mi bedzie caly czas plakala :o boje sie takiej niestabilnej glowki - jak ja po CC chodzi mi o te pierwsze godziny zanim mnie spionizuja bede ja podnosic? Nie!! Tak nie moze byc - musze sie skupic i ogarnac - przeciez jakos musze dac rade? A ona do mnie AAA TREAZ SA KAMERKI TO SIE TAK MEZOM DZIECI POKAZUJE. Na oddzial mma nie zabierac zadnych podkladow, mleka, butelek to wszystko jest a ubranka tylko nawyjscie - najwiecej pieluszek jednorazowych i tetre. No i wszystko maz moze doniesc i zostawic przed wejsciem to mi podaja.
Spokojnie, 3 głębokie wdechy i wszystko będzie dobrze. Uwierz mi na słowo że jak tylko malutka zobaczysz będziesz wiedzieć co robić. Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie są sale 2 osobowe. W razie w jak byś chciała się umyć to napewno mała zajmie się przez chwilę "koleżanka" z łóżka obok. Poza tym nie idziesz się kąpać na godzinę tylko pod prysznic chwila moment i jesteś przy małej... Co do cesarki to mała dostaniesz dopiero po jakimś czasie. U mnie w szpitalu kiedyś było to po 24 godzinach, teraz już chyba po 6 dają jak wszystko jest dobrze. Głowa do góry i zobaczysz ze dasz radę ✊✊✊✊✊

Do góry