reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Caro co słychać? Ja już wczoraj działałam w ogródku 💪. Ach, co za uczucie❤️
Trochę czuję wiosnę więc samopoczucie lepsze. Dalej na antykach , ale jakoś dziwnie reaguję, od miesiąca codziennie plamię na usg niby ok.
Amh spadło z 4.3 na 2.9 . Biosteron łykam od 2.mcy i prawie nic nie podskoczyło ciągle w tej dolnejn granicy. I jakoś tak się ciągnie;).
W robocie cisną
A ty kiedy szczepienia ???

@fredka84 ja przez ciebie nakupilam ze trzy budleje bo mi tak doradzilas a ja ci tlumaczylam ze chce cos na balkon bo na podworku mi psy wykopia - to teraz mam trzy drzewa na balkonie ;)
He he he 😜. Ale jaki piękny balkon będzie 😜. Mówiłam ci kiedyś żebyś kupiła miniaturki ale chyba wtedy nie było, co?
Moja największa budleja ma ze 3 metry 😱. Ale na szczęście można je krótko ujebac

Masz racje przepraszam ale spanikowalam ;( Ja wiem ze to glupie pytania ale naprawde nie wiem jak i co sie robi z takim malenstwem. Uryczalam sie cala. Nie moge zmienic szpitala bo tam jest moj ordynator a to przeciez glownie o niego chodzilo. No ale jedno jest pewne ABSOLUTNIE nikogo!!!! do mnie nie wpuszcza ;(
Bazylia nie ma głupich pytań.
Na oddziale są położne napewno ci pomogą do tego masz neta uruchom messenger będziesz w stałym kontakcie. Ktoś zawsze pomoże;)
Sama tam nie będziesz i masz nas ;)

Habaz to czesc mojego slangu, oznacza kwiatki ogolnie [emoji1787][emoji14]
150?!?!? Ojprdl!! Ty nie tylko urodzilas sie tego dnia co moja mama, Ty masz nawalone w glowie jak ona [emoji3059][emoji3059] Wiecznie kupuje kwiatki i buty (tez tak masz?[emoji6])
Jessuuuu, tyle komplementów 😂😂😂. To zbyt dużo, zbyt dużo na moją głowę 😂😂😂
No pewnie że uwielbiam buty 🤩. Tylko nie takie drogie jak mama @bazylia128 😎

Dziewczyny dzwonilam na oddzial i mi powiedzieli ze absloutnie nie wpuszcza Łukasza a dziecko zobaczy dopiero przy wyjsciu 😭 😭 😭 😭 Po CC conjamniej 5 nocy i nie ma opcji wykupienia poloznej, sama bede wszystko przy niej robic a jak bede chciala sie isc umyc albo cos to wystawiam dziecko do jakiejs sali noworodkow i wtedy ide. Spanikowalam - musze dzisiaj ogladac filmki jak przewijac, jak karmic i co robic jak mi bedzie caly czas plakala :o boje sie takiej niestabilnej glowki - jak ja po CC chodzi mi o te pierwsze godziny zanim mnie spionizuja bede ja podnosic? Nie!! Tak nie moze byc - musze sie skupic i ogarnac - przeciez jakos musze dac rade? A ona do mnie AAA TREAZ SA KAMERKI TO SIE TAK MEZOM DZIECI POKAZUJE. Na oddzial mma nie zabierac zadnych podkladow, mleka, butelek to wszystko jest a ubranka tylko nawyjscie - najwiecej pieluszek jednorazowych i tetre. No i wszystko maz moze doniesc i zostawic przed wejsciem to mi podaja.
Na pewno zaraz po cc tobie jej nie dadza,bo musisz sama sie najpierw troche ogarnac,oprocz tego taki nowo rodzio przewaznie spi,najedzone jeszcze tym co z brzucha,beda cie po ilus godzinach pionizowac,dostaniesz leki przeciw bolowe i powoli sie ogarniesz.
Wazne zebys spokoj zachowala .Mleko pewno od razu tez nie poleci,to tez proces ktory po cc musi sie rozkrecic,wazne zeby niunia ciumkala i stymulowala brodawki do pracy.Bedziesz potrzebowala pomocy,to pros o nia.Od tego sa polozne.Wszystko ci pokaza.Nauczysz sie pierunem😊

reklama
Dziewczyny dzwonilam na oddzial i mi powiedzieli ze absloutnie nie wpuszcza Łukasza a dziecko zobaczy dopiero przy wyjsciu 😭 😭 😭 😭 Po CC conjamniej 5 nocy i nie ma opcji wykupienia poloznej, sama bede wszystko przy niej robic a jak bede chciala sie isc umyc albo cos to wystawiam dziecko do jakiejs sali noworodkow i wtedy ide. Spanikowalam - musze dzisiaj ogladac filmki jak przewijac, jak karmic i co robic jak mi bedzie caly czas plakala :o boje sie takiej niestabilnej glowki - jak ja po CC chodzi mi o te pierwsze godziny zanim mnie spionizuja bede ja podnosic? Nie!! Tak nie moze byc - musze sie skupic i ogarnac - przeciez jakos musze dac rade? A ona do mnie AAA TREAZ SA KAMERKI TO SIE TAK MEZOM DZIECI POKAZUJE. Na oddzial mma nie zabierac zadnych podkladow, mleka, butelek to wszystko jest a ubranka tylko nawyjscie - najwiecej pieluszek jednorazowych i tetre. No i wszystko maz moze doniesc i zostawic przed wejsciem to mi podaja.
Spokojnie, 3 głębokie wdechy i wszystko będzie dobrze. Uwierz mi na słowo że jak tylko malutka zobaczysz będziesz wiedzieć co robić. Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie są sale 2 osobowe. W razie w jak byś chciała się umyć to napewno mała zajmie się przez chwilę "koleżanka" z łóżka obok. Poza tym nie idziesz się kąpać na godzinę tylko pod prysznic chwila moment i jesteś przy małej... Co do cesarki to mała dostaniesz dopiero po jakimś czasie. U mnie w szpitalu kiedyś było to po 24 godzinach, teraz już chyba po 6 dają jak wszystko jest dobrze. Głowa do góry i zobaczysz ze dasz radę ✊✊✊✊✊

Do góry