reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ojejejku trrudna sytuacja - nie wyobrazam sobie tego ale ja to taki cycek mamy od zawsze wiec nawet takiego wyjazdu za granice sobie nie wyobrazam. Co sie stalo na tym swiecie !!!!!! JPRDL zabrzmialo jak stara dewota ;) Ciekawe czy przy dziecku odmlodnieje 😁😁😁 A mam juz ponad 37 lat i kiełbie we łbie 👍

Btw. Moja mama też miala 37 lat jak mnie urodzila 😊😊😊😘

reklama
Cześć Dziewczyny. Zaczynam procedurę któtka niedługo. Mam miesiąc brać tabletki antykoncepcyjne a potem dopiero stymulacja. Ze względu na wysokie AMh czeka mnie pewnie hiperstymulacja i bedziemy czekac z transferem az się organizm uspokoi. Czy któras miała podobna sytuacje i moze mi opowiedzieć cio i jak? Mimo iz chodze po lekarzach jestem zielona jak do mie mówią. Wy jakos bardziej do mnie przemawiacie. Mam mieć pobranych 6 jajeczek. Czy to wystarczy? Jak było w waszym przypadku?
A witamy, witamy 😁 no więc ja też mam wysokie amh i mialam odroczony transfer po punkcji. To nie jest tak że tylko 6 Ci pobiorą, pobiorą wszystkie duże, a zaplodnia tylko 6. Chodź to też dziwne bo u mnie wszystkie były zapladniane 16 pobrali a 11 nadawało się do zapłodnienia, dodam że mam (jeszcze bo do czerwca trosze zostalo 🙈) 32 lata. Ja mialam transfer odroczony na 2 miesiace bo mój organizm tak dochodził do siebie... Bardzo bolał mnie brzuch, wzdęty mialam jak bym byla w 6 miesiącu ciąży 🙈. Ale po okresie wszystko się unormowało i już tak nie bolało... Ale jajniki dochodziły do sibie przez 2 miesiace.... Bardzo dobrze ze lekarz ostrzegł Cie ze mozesz mieć odroczony transfer... Ja np. Byłam bardzo zawiedziona gdy się dowiedziałam o tym w dniu punkcji... Dlatego teraz podczas tej stymulacji już się nie nastawiam na świeży.

U nas to samo[emoji3064]i nie wiem czy zobacza,to jest najgorsze
Moja Babcia właśnie przechodzi corone [emoji17] Nie powiem co dzieje sie w mojej glowie i sercu... Zwlaszcza jak na teleporadzie o jakiejs tepej suki zwanej lekarka uslyszlala: ma pani 80lat, trzeba byc gotowym na smierc...

A moi rodzice sa mlodzi, ale jednak nie chce ich narażać. Pomiajac juz, ze poki co lotow nie ma...

Ja mam tak samo, też się z mężem tego boimy.. A najgorsze jest to że nie mamy tutaj nikogo w Anglii, jesteśmy zupełnie sami i rodzice nie będą mogli do nas przyleciec przez te wszystkie testy i kwarantanny ☹️☹️☹️ Normalnie depresje mam jak sobie pomyślę.. Jestem jedynaczką i moi rodzice pragneli wnuczki chyba nawet bardziej niz ja a teraz jak sie urodzi to nawet nie będą mogli być tu przy nas i jej przytulic ☹️☹️☹️
My w Warszawie tez sami jak palec.Moj maz chcial zeby moja mama do nas przyjechala i siedziala ze mba przed ppotodem i po porodzie ale ja nie chce.Kocham moja mame ale znam ja i wiem ze za bardzo bedzie sie rzadzic.A to zle ubieram,po co codzienie kapac itd.Jyz nawet stwierdzila ze imue wnuczki jej sie nie podoba.Ona na razie ma 3 wnuczat ze strony brata i tam nic nie powie bo komu-synowej?A ze ja corka to mi klepie.Dlatego wole zeby kyoras z kolezanek mi pomogla nuz wlasna mama😔

Moja Babcia właśnie przechodzi corone [emoji17] Nie powiem co dzieje sie w mojej glowie i sercu... Zwlaszcza jak na teleporadzie o jakiejs tepej suki zwanej lekarka uslyszlala: ma pani 80lat, trzeba byc gotowym na smierc...

A moi rodzice sa mlodzi, ale jednak nie chce ich narażać. Pomiajac juz, ze poki co lotow nie ma...

CO ZA Szmata z tej lekarki 😱 Ja to bym ja chyba przetrąciła za takie słowa 🤦‍♀️
Oby babcia wyzdrowiała szybko... ✊

reklama

Wqrwia mnie ta korona potwornie!!!!! Sorry za przeklenstwa ,ale niech juz sobie wypier**&&a🤣

Do góry