reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja np.ogladam vlogi dziewczyny ktora zaszla w ciaze po invitro be a mam.Tam jest pokazane wszystko od poczatku Dziewczyna jest polozna wiec na dodatek fajne ma rady.
no dokladnie jest bardzo duzo takich vlogow o in vitro. No a teraz to wiadomo tez duzo vlogow o ciazy ;) Ja oczywoscie tez smigam z tymi smiesznymi psami i kotami - KOCHAM TAKIE ;) i te modowe ;)

reklama
Aaaaa juz dzis zaczynam się Kuc 😍😍😍😍 już nie mogę się doczekać godziny 20, a przyjmę pierwszy 😍😍😍🙈 jednej rzeczy się boję... Nie wiem czy ogarne ten pen 🙈 teoretycznie wiem jak z niego korzystać, lekarz pokazał i sprawdzałam na sucho aleeeee on tak działa że aż mi z ręki wypada, chwilami się przekręca :/ nie wiem czy to dla tego ze nic w środku nie ma, czy on tak działa po prostu... Mam wrażenie że jak ampułkę włożę do środka to na raz cała zawartość jej mi wleci :/ eh... Byle by doczekać do 20... Jak zrobię 1 to później już z górki będzie mam nadzieję.... Mam nadzieję że dam radę 🙈🤦‍♀️

Proszę napiszcie mi jeszcze jak to jest np od soboty będę prac progesteron to transfer 3 dniowego zarodka mam w poniedziałek czy we wtorek?

Aaaaa juz dzis zaczynam się Kuc 😍😍😍😍 już nie mogę się doczekać godziny 20, a przyjmę pierwszy 😍😍😍🙈 jednej rzeczy się boję... Nie wiem czy ogarne ten pen 🙈 teoretycznie wiem jak z niego korzystać, lekarz pokazał i sprawdzałam na sucho aleeeee on tak działa że aż mi z ręki wypada, chwilami się przekręca :/ nie wiem czy to dla tego ze nic w środku nie ma, czy on tak działa po prostu... Mam wrażenie że jak ampułkę włożę do środka to na raz cała zawartość jej mi wleci :/ eh... Byle by doczekać do 20... Jak zrobię 1 to później już z górki będzie mam nadzieję.... Mam nadzieję że dam radę 🙈🤦‍♀️
Na pewno dasz rade🙂

Wiesz a ja uwazam ze kazdy lubi zwyczajnie podgladac ;) Myslisz ze jak by ktoras z nas miala mozliwoscc po-podgladania sobie np Ciebie - co tam robisz, jak zyjesz itd - to by odpuscila? :confused:
no toż wlaśnie napisałam. Jest popyt :D A działa to na jednej z podstawowych cech człowieka - ciekawości :p. Taki mechanizm, kiedyś się oglądało pochody króla, oceniało suknie królowej; a teraz słucha się you tuberów. Choć pewnie jedni mają większą potrzebę, inni mniejszą:p Dla mnie osobiście to jest tak, jak tv. kolejny rozpraszacz uwagi (i w większości mało wnoszący do życia; choć są wyjątki) , bo można tyle ciekawszych rzeczy robić, tylko się nie chce skoro takie coś Cię zajmuje i nie trzeba się wysilać (żeby nie było sama siedzę przy kompie i czytam pierdoły it[p. zamiast poczytać książkę;).

To co innego. Ja napewno bym @Pchełka216 oglądnęła😜. Ale tych ludzi co nie znam to mam głęboko 😜. No ale ja to ja😎
No ale z czasem zaczynasz ich poznawac tak jak pchałka wczesniej nie znalas ;) To wciaga ;) Ja np jak poogladam sobie taki filmik ze sprzataniem to sie tak nakrecam ze sama az mam ochote wymyc piekarnik, mikrofale czy pralke 😁

reklama
Do góry