reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@AninuT widzę Cię 😎. Opowiadaj 😎. Wszystko. Ze szczegółami 😎
Zdjęciami też nie pogardzę 😎
Dzięki 😀 u mnie nadal nic się nie dzieje, Covid dalej krzyżuje nam plany i jestem uziemiona na wyspie 😉 ale czytam Was codziennie i kibicuję, nie z jednego dołka mnie wyciągnęłyscie 😘 muszę jeszcze poczekać, może na lato ruszymy. Ty działaj, obserwuje na bieżąco 😁

reklama
No wiem ze pisalas potem doczytałam 😊 nie chyba prawie wszystkie nie mają 3 stopnia nie wiem zresztą. Wiem ze co do bliźniaków to trzy sie specjalizują to sa Karowa, Żelazna i Żwirki. A zelazna teraz ma ponoc super wszystko i sami ogarniaja w razie co😊
No o tych szpitalach nie słyszałam, żeby te się specjalizowały. IMiD bo to klasyka i tam jest prowadzenie ciąż mnogich, Starynkiewicza i Orlowski, Karową bym dodała bo to świetny szpital. Co do ciąż mnogich to ostatnio czworaczki rodziły się w Orlowskim i tam przygotowano cały oddział na przyjście dzieci. Ciąża tez prowadzona w Orlowskim to pierwszy przypadek tego typu:-) i w Orlowskim prowadzono tez trojaczki. W Orlowskim pracuje Rożkowski główny specjalista od usg. Jak leżałam na patologii ciąży to leżały tam mamy bliźniąt tylko z powikłaniami nie easy way przypadki. A co do żelaznej i Madalińskiego wiem, ze maja tam poradnie patologii ciąży i mogą prowadzić bliźniaki, ale ja bym chciała mocno specjalistyczny szpital.

Ostatnia edycja:
no to to akurat zrozumiałe, Ja teraz też siedzę w necie głównie czytam o tematach ciążowych, lekarzowych; forum ciażowe itp. bardziej ja mówiłam o you tubebrach co tzw. pierdoły pokazują i ich ludzie oglądają, a oni kupę kasy na tym zarabiają. @bazylia128 ja książki też od zawsze uwielbiałam czytać; teraz przez kompa i neta jakoś nie mogę się zabrać; choć jak już się zabiorę i zaczytam to czytam:) Na szczęście mi się chłop też czytaący trafił i się trochę motywujemy, choć on to często na kibelku książki czyta :D:D:D
A moj na kibelku siedzi z komorka w łapie !!!!!!!!!! :o i jest zupelnie nie -czytajacy... Ciagle przed kompem. On sobie poczyta ewentualnie Netfilm albo newsweeka bo ma prenumerate. Swoja droga nie rozumiem potrzeby czytania czy ogladania czegokolwiek na kibelku - jakie to glupie siedziec w tych zapaszkach :o Ja tam robie szybko co mam dozrobienia - ewentualnie przez ostatni dlugi czas ciagle sprawdzam czy nie ma czegos o czerwonym zabarwieniu ;)

no to to akurat zrozumiałe, Ja teraz też siedzę w necie głównie czytam o tematach ciążowych, lekarzowych; forum ciażowe itp. bardziej ja mówiłam o you tubebrach co tzw. pierdoły pokazują i ich ludzie oglądają, a oni kupę kasy na tym zarabiają. @bazylia128 ja książki też od zawsze uwielbiałam czytać; teraz przez kompa i neta jakoś nie mogę się zabrać; choć jak już się zabiorę i zaczytam to czytam:) Na szczęście mi się chłop też czytaący trafił i się trochę motywujemy, choć on to często na kibelku książki czyta :D:D:D
Jessssu, ja też jestem mol książkowy 😍😍😍
Pamiętasz, że ja jestem skleroryczka, nie? I ja wszystkie przeczytane tytuły zawsze mam zapisane w notatkach, co by drugi raz tego samego nie przeczytać 😜

Dzięki 😀 u mnie nadal nic się nie dzieje, Covid dalej krzyżuje nam plany i jestem uziemiona na wyspie 😉 ale czytam Was codziennie i kibicuję, nie z jednego dołka mnie wyciągnęłyscie 😘 muszę jeszcze poczekać, może na lato ruszymy. Ty działaj, obserwuje na bieżąco 😁
A wiesz, że ja jakoś się bardzo nie spinam, że tak u mnie tak długo trwa. Fakt, jestem trochę wkurzona ale kiedyś to bym chyba włosy z głowy rwała i spać nie mogła. Teraz jak mi wyskoczy jakaś przeszkoda, to się chwilę powkurzam, bo nie byłabym sobą, ale zaraz przechodzi i tak sobie żyję.

Aaaaa juz dzis zaczynam się Kuc 😍😍😍😍 już nie mogę się doczekać godziny 20, a przyjmę pierwszy 😍😍😍🙈 jednej rzeczy się boję... Nie wiem czy ogarne ten pen 🙈 teoretycznie wiem jak z niego korzystać, lekarz pokazał i sprawdzałam na sucho aleeeee on tak działa że aż mi z ręki wypada, chwilami się przekręca :/ nie wiem czy to dla tego ze nic w środku nie ma, czy on tak działa po prostu... Mam wrażenie że jak ampułkę włożę do środka to na raz cała zawartość jej mi wleci :/ eh... Byle by doczekać do 20... Jak zrobię 1 to później już z górki będzie mam nadzieję.... Mam nadzieję że dam radę 🙈🤦‍♀️
Napewno dasz rade- kto jak nie Ty😉. Cieszę się ze zaczynasz działać...Trzymam ✊✊✊za kosz pełen jajec😂. Bedzie dobrze. A pamiętasz jak niedawno mówiłaś ze jeszcze tyle czekania?😀

reklama
Napewno dasz rade- kto jak nie Ty😉. Cieszę się ze zaczynasz działać...Trzymam ✊✊✊za kosz pełen jajec😂. Bedzie dobrze. A pamiętasz jak niedawno mówiłaś ze jeszcze tyle czekania?😀
Oj to fakt, czas tak szybko leci... Nim się obejrze a zaraz będzie transfer 🙈 dopiero zaczynałam swoją przygodę z in vitro a już zaraz będzie rok, rok temu miałam inseminacje ...

Do góry