Dzięki
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
![Face blowing a kiss :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f618.png)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki
tak Was tylko teasuje
No o tych szpitalach nie słyszałam, żeby te się specjalizowały. IMiD bo to klasyka i tam jest prowadzenie ciąż mnogich, Starynkiewicza i Orlowski, Karową bym dodała bo to świetny szpital. Co do ciąż mnogich to ostatnio czworaczki rodziły się w Orlowskim i tam przygotowano cały oddział na przyjście dzieci. Ciąża tez prowadzona w Orlowskim to pierwszy przypadek tego typu:-) i w Orlowskim prowadzono tez trojaczki. W Orlowskim pracuje Rożkowski główny specjalista od usg. Jak leżałam na patologii ciąży to leżały tam mamy bliźniąt tylko z powikłaniami nie easy way przypadki. A co do żelaznej i Madalińskiego wiem, ze maja tam poradnie patologii ciąży i mogą prowadzić bliźniaki, ale ja bym chciała mocno specjalistyczny szpital.No wiem ze pisalas potem doczytałamnie chyba prawie wszystkie nie mają 3 stopnia nie wiem zresztą. Wiem ze co do bliźniaków to trzy sie specjalizują to sa Karowa, Żelazna i Żwirki. A zelazna teraz ma ponoc super wszystko i sami ogarniaja w razie co
![]()
A moj na kibelku siedzi z komorka w łapie !!!!!!!!!!no to to akurat zrozumiałe, Ja teraz też siedzę w necie głównie czytam o tematach ciążowych, lekarzowych; forum ciażowe itp. bardziej ja mówiłam o you tubebrach co tzw. pierdoły pokazują i ich ludzie oglądają, a oni kupę kasy na tym zarabiają. @bazylia128 ja książki też od zawsze uwielbiałam czytać; teraz przez kompa i neta jakoś nie mogę się zabrać; choć jak już się zabiorę i zaczytam to czytamNa szczęście mi się chłop też czytaący trafił i się trochę motywujemy, choć on to często na kibelku książki czyta
![]()
No yhy z ciebie taka cnotka jak ze mnie skromnistak Was tylko teasujeja wstydliwa i cnotliwa; wszystko pod kołderką
![]()
![]()
Jessssu, ja też jestem mol książkowyno to to akurat zrozumiałe, Ja teraz też siedzę w necie głównie czytam o tematach ciążowych, lekarzowych; forum ciażowe itp. bardziej ja mówiłam o you tubebrach co tzw. pierdoły pokazują i ich ludzie oglądają, a oni kupę kasy na tym zarabiają. @bazylia128 ja książki też od zawsze uwielbiałam czytać; teraz przez kompa i neta jakoś nie mogę się zabrać; choć jak już się zabiorę i zaczytam to czytamNa szczęście mi się chłop też czytaący trafił i się trochę motywujemy, choć on to często na kibelku książki czyta
![]()
A wiesz, że ja jakoś się bardzo nie spinam, że tak u mnie tak długo trwa. Fakt, jestem trochę wkurzona ale kiedyś to bym chyba włosy z głowy rwała i spać nie mogła. Teraz jak mi wyskoczy jakaś przeszkoda, to się chwilę powkurzam, bo nie byłabym sobą, ale zaraz przechodzi i tak sobie żyję.Dziękiu mnie nadal nic się nie dzieje, Covid dalej krzyżuje nam plany i jestem uziemiona na wyspie
ale czytam Was codziennie i kibicuję, nie z jednego dołka mnie wyciągnęłyscie
muszę jeszcze poczekać, może na lato ruszymy. Ty działaj, obserwuje na bieżąco
![]()
Napewno dasz rade- kto jak nie TyAaaaa juz dzis zaczynam się Kucjuż nie mogę się doczekać godziny 20, a przyjmę pierwszy
jednej rzeczy się boję... Nie wiem czy ogarne ten pen
teoretycznie wiem jak z niego korzystać, lekarz pokazał i sprawdzałam na sucho aleeeee on tak działa że aż mi z ręki wypada, chwilami się przekręca :/ nie wiem czy to dla tego ze nic w środku nie ma, czy on tak działa po prostu... Mam wrażenie że jak ampułkę włożę do środka to na raz cała zawartość jej mi wleci :/ eh... Byle by doczekać do 20... Jak zrobię 1 to później już z górki będzie mam nadzieję.... Mam nadzieję że dam radę
![]()
Noootak Was tylko teasujeja wstydliwa i cnotliwa; wszystko pod kołderką
![]()
![]()
Oj to fakt, czas tak szybko leci... Nim się obejrze a zaraz będzie transferNapewno dasz rade- kto jak nie Ty. Cieszę się ze zaczynasz działać...Trzymam
za kosz pełen jajec
. Bedzie dobrze. A pamiętasz jak niedawno mówiłaś ze jeszcze tyle czekania?
![]()