reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak czy inaczej nie rozumiem jak mozna stac się milionerem od krecenia filmikow na yt. No po prostu nie ogarniam.
Sama ogladam czasami Faze Fazowskiego dla śmiechu czy innego Klawitera, ale taki Schmee kurde?! Multimilioner bawiacy sie supersamochodami [emoji2358][emoji2358]
A jakie zakupy robią ;) Samochody, apartamenty, bizuteria ;) Ja ogladam takich madrzejszych i bardziej dostepnych, przyziemnych. Sama sie na tym zlapalam zeweszlo mi to w krew -ale nie widze w tym nic niepokojacego adopoki sprawia mi to przyjemnosc to sobie bedeogladac ;) Duzo takich vlogow motywujacych,poradnikow, domowych, kulinarnych, sportowych ;) Lub zwyklych przesmiewczych sitcomow ;)

reklama
Tak czy inaczej nie rozumiem jak mozna stac się milionerem od krecenia filmikow na yt. No po prostu nie ogarniam.
Sama ogladam czasami Faze Fazowskiego dla śmiechu czy innego Klawitera, ale taki Schmee kurde?! Multimilioner bawiacy sie supersamochodami [emoji2358][emoji2358]
To ja jestem w ogóle nie na czasie bo nie oglądam żadnego youtubera😉. Aaaa, zapomniałam o Kołakowskiej i Hennig od ćwiczeń 😉. Tak tylko to oglądam 😉. Kiedyś może oni mówili prawdę w tych swoich filmikach, ale teraz są w większości sponsorowane i ci youtuberzy tańczą jak im sponsor zagra 🙄. Mnie jeszcze strasznie wkurza jak ci youtuberzy ciągle mówią: witajcie kochani, słuchajcie kochani, 🤦. I tak non stop, kochani i kochani 🤦. Ja jestem tylko mojego męża kochaną 😜
No mam te swoje fazy, co nie 😜

To ja jestem w ogóle nie na czasie bo nie oglądam żadnego youtubera[emoji6]. Aaaa, zapomniałam o Kołakowskiej i Hennig od ćwiczeń [emoji6]. Tak tylko to oglądam [emoji6]. Kiedyś może oni mówili prawdę w tych swoich filmikach, ale teraz są w większości sponsorowane i ci youtuberzy tańczą jak im sponsor zagra [emoji849]. Mnie jeszcze strasznie wkurza jak ci youtuberzy ciągle mówią: witajcie kochani, słuchajcie kochani, [emoji1751]. I tak non stop, kochani i kochani [emoji1751]. Ja jestem tylko mojego męża kochaną [emoji12]
No mam te swoje fazy, co nie [emoji12]
Odpal sobie Faze - on tak nie mowi [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Podrozuje wiesniak po swiecie i klnie jak szefc [emoji23][emoji23] Normalnie ubaw mam z niego jak nic. Najlepsze sa jego filmiki z Afryki [emoji16][emoji16]
No i ladnie sobie z mezem mowicie.
Ja odkad jakis czas temu powiedzialam, ze spierdalam spac to od tamtej pory codziennie mowi do mnie wieczorem: wez spierdalaj juz, bo pozno [emoji1787][emoji1787] Ot taka patologia [emoji23][emoji23]

To ja jestem w ogóle nie na czasie bo nie oglądam żadnego youtubera😉. Aaaa, zapomniałam o Kołakowskiej i Hennig od ćwiczeń 😉. Tak tylko to oglądam 😉. Kiedyś może oni mówili prawdę w tych swoich filmikach, ale teraz są w większości sponsorowane i ci youtuberzy tańczą jak im sponsor zagra 🙄. Mnie jeszcze strasznie wkurza jak ci youtuberzy ciągle mówią: witajcie kochani, słuchajcie kochani, 🤦. I tak non stop, kochani i kochani 🤦. Ja jestem tylko mojego męża kochaną 😜
No mam te swoje fazy, co nie 😜
Ja na forum do ciebie tez pisze KOCHANA ;) Tobie chyba tez sie zdarzylo? :o Juz tak wiecej nie napisze ;)

Odpal sobie Faze - on tak nie mowi [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Podrozuje wiesniak po swiecie i klnie jak szefc [emoji23][emoji23] Normalnie ubaw mam z niego jak nic. Najlepsze sa jego filmiki z Afryki [emoji16][emoji16]
No i ladnie sobie z mezem mowicie.
Ja odkad jakis czas temu powiedzialam, ze spierdalam spac to od tamtej pory codziennie mowi do mnie wieczorem: wez spierdalaj juz, bo pozno [emoji1787][emoji1787] Ot taka patologia [emoji23][emoji23]
Zaciekawiłaś mnie tymi przekleństwami 😜. Zaraz sobie zerknę 😜
Spierdalam spać 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂. Normalnie jesteś swoja dziewczyna😂
My podobnie do siebie żartujemy 😜. Częściej takie teksty padają niż kochanie 😜. Ale to są tylko nasze teksty, tylko my rozumiemy nasze głupie żarty i też ktoś może powiedzieć, patologia 😜

Ja byłam dziś na podgladzie endometrium i szału nie ma bo tylko 7,2. Mam jeszcze kontrolę w piątek, boję się, że nic z tego nie będzie w tym cyklu🙁

reklama
Zaciekawiłaś mnie tymi przekleństwami [emoji12]. Zaraz sobie zerknę [emoji12]
Spierdalam spać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]. Normalnie jesteś swoja dziewczyna[emoji23]
My podobnie do siebie żartujemy [emoji12]. Częściej takie teksty padają niż kochanie [emoji12]. Ale to są tylko nasze teksty, tylko my rozumiemy nasze głupie żarty i też ktoś może powiedzieć, patologia [emoji12]
Zobacz sobie chociazby ten odcinek [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

A i tak, my tez mamy między soba specyficzny jezyk milosci, taki wlasnie patologiczny nieco [emoji23][emoji1787]

Do góry