reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja np.ogladam vlogi dziewczyny ktora zaszla w ciaze po invitro be a mam.Tam jest pokazane wszystko od poczatku Dziewczyna jest polozna wiec na dodatek fajne ma rady.
no dokladnie jest bardzo duzo takich vlogow o in vitro. No a teraz to wiadomo tez duzo vlogow o ciazy ;) Ja oczywoscie tez smigam z tymi smiesznymi psami i kotami - KOCHAM TAKIE ;) i te modowe ;)

reklama
Aaaaa juz dzis zaczynam się Kuc 😍😍😍😍 już nie mogę się doczekać godziny 20, a przyjmę pierwszy 😍😍😍🙈 jednej rzeczy się boję... Nie wiem czy ogarne ten pen 🙈 teoretycznie wiem jak z niego korzystać, lekarz pokazał i sprawdzałam na sucho aleeeee on tak działa że aż mi z ręki wypada, chwilami się przekręca :/ nie wiem czy to dla tego ze nic w środku nie ma, czy on tak działa po prostu... Mam wrażenie że jak ampułkę włożę do środka to na raz cała zawartość jej mi wleci :/ eh... Byle by doczekać do 20... Jak zrobię 1 to później już z górki będzie mam nadzieję.... Mam nadzieję że dam radę 🙈🤦‍♀️

Proszę napiszcie mi jeszcze jak to jest np od soboty będę prac progesteron to transfer 3 dniowego zarodka mam w poniedziałek czy we wtorek?

Aaaaa juz dzis zaczynam się Kuc 😍😍😍😍 już nie mogę się doczekać godziny 20, a przyjmę pierwszy 😍😍😍🙈 jednej rzeczy się boję... Nie wiem czy ogarne ten pen 🙈 teoretycznie wiem jak z niego korzystać, lekarz pokazał i sprawdzałam na sucho aleeeee on tak działa że aż mi z ręki wypada, chwilami się przekręca :/ nie wiem czy to dla tego ze nic w środku nie ma, czy on tak działa po prostu... Mam wrażenie że jak ampułkę włożę do środka to na raz cała zawartość jej mi wleci :/ eh... Byle by doczekać do 20... Jak zrobię 1 to później już z górki będzie mam nadzieję.... Mam nadzieję że dam radę 🙈🤦‍♀️
Na pewno dasz rade🙂

Wiesz a ja uwazam ze kazdy lubi zwyczajnie podgladac ;) Myslisz ze jak by ktoras z nas miala mozliwoscc po-podgladania sobie np Ciebie - co tam robisz, jak zyjesz itd - to by odpuscila? :confused:
no toż wlaśnie napisałam. Jest popyt :D A działa to na jednej z podstawowych cech człowieka - ciekawości :p. Taki mechanizm, kiedyś się oglądało pochody króla, oceniało suknie królowej; a teraz słucha się you tuberów. Choć pewnie jedni mają większą potrzebę, inni mniejszą:p Dla mnie osobiście to jest tak, jak tv. kolejny rozpraszacz uwagi (i w większości mało wnoszący do życia; choć są wyjątki) , bo można tyle ciekawszych rzeczy robić, tylko się nie chce skoro takie coś Cię zajmuje i nie trzeba się wysilać (żeby nie było sama siedzę przy kompie i czytam pierdoły it[p. zamiast poczytać książkę;).

To co innego. Ja napewno bym @Pchełka216 oglądnęła😜. Ale tych ludzi co nie znam to mam głęboko 😜. No ale ja to ja😎
No ale z czasem zaczynasz ich poznawac tak jak pchałka wczesniej nie znalas ;) To wciaga ;) Ja np jak poogladam sobie taki filmik ze sprzataniem to sie tak nakrecam ze sama az mam ochote wymyc piekarnik, mikrofale czy pralke 😁

reklama
Do góry