Dziewczyny, Paśnik odpisał. Jednak mój tok rozumowania był zły i mam pozwolenie na szczepienia i mam się umawiać na termin . @motylek24 miałaś rację
reklama
Martaem1983
Fanka BB :)
Ja właśnie wyglądam jak ćpun no straszne te baby są. Czasem wyjątkowo zdarzy się miła, ale w 80% to po prostu wstrętne niemiłe baby. Pomijając wszystko to kulturą również nie grzeszą...Mi sie raz zdazylo, ze trafilam na taka "ogarnieta", a u mnie z pobieraniem krwi nie ma problemu. Najpierw wbila mi sie w dlon!! Potem w ramie na jednej rece i nic, jak po wbiciu sie w druga dlon zrobil mi sie babel wielkosci pileczki do ping ponga to otworzylam gebe na nia i powiedzialam, ze ma mi przyprowadzić kogos kto umie pobierac krew, bo ona mnie juz nie dotknie. Przyszla inna i wbila sie za pierwszym razem. A ja przez tydzien wygladalam jak cpun z wielkimi siniakami na obu dloniach...
nieagatka
Zajebiscie! To teraz ogien![emoji110][emoji110]Dziewczyny, Paśnik odpisał. Jednak mój tok rozumowania był zły i mam pozwolenie na szczepienia i mam się umawiać na termin [emoji123][emoji123][emoji123]. @motylek24 miałaś rację [emoji6]
Martaem1983
Hahaha, mój mąż się ostatnio śmiał, że u nas choinka to na luzie będzie do Wielkanocy teraz jeszcze stoi na tarasie zanim finalnie się jej pozbędziemy hahahAnetko Ty i pewnie 3/4 forum juz z tego nie moze -zdaje sobie z tego sprawe az sie sama z siebie smieje ale wiesz co ze naprawde tak bylo a pisze to dlatego bo moze to komus pomoze - w sumie to nie wiem w czym Ja doszlam do wniosku ze nie chce zadnych oglupiaczy chce zapamietac ta chwile jak pierwszy raz sie spotkam ze swoja corka Boje sie jak cholera W niedziele pol nocy ogladalam cesarskie ciecie i tyle sie nauczylam ze rownie dobrze juz sama bym ja mogla sobie zrobic doszlam do wnisku ze jak juz zszyja macice co trwa jakies 5 minut to nastepne powloki brzuszne juz nie sa tak grozne To kiedy ty masz ta cesarke? - chce wiedziec - pomodle sie za Ciebie -powaznie Boje sie ze bede sie ich co chwile wypytywac czy napewno wyjeli łożysko albo czy macica sie odpowiednio skurczyla albo na jakim sa etpapie Myslisz ze jestesm do tego zdolna? Chyba tak Dziewczyny bylam wczoraj na tym plukaniu. Nie wiedzialam ze on mi tam jeszcze jakis antybiotyk wstrzykuje. Wczoraj wieczorem mnie bardzo glowa tak zatokowo bolala ale on mi pozwolil wziasc paracetamol i jak wzielam to nawet mnie odetkalo - pieknie bylo. Normalnie jak autostrada do nieba pierwszy raz od nie wiem jakiego czasu bylam poodtykana, z nosa sie nie lalo. Tak pieknie mi sie zasypialo jak by mi ktos jakas morfine wstrzyknał Co za uczucie - tak bardzo przyjemnie mi sie zasypialo ze az mi sie dzisiaj plakac chce jak to sobie przypomne No ale oczywiscie w nocy musialam wstac kilka razy na siku i oczywiscie kilka razy mi sie slaba zrobilo ale u mnie to juz standard. Kurcze nie wiedzialam ze po zelazie jest zatwardzenie Rzadko mi sie ono zdarza bo zazwyczaj u mnie w ta druga strone - turbolaksy a po tych tabletkach zauwazylam ze łatwo nie jest - tez tak mialyscie? Dzisiaj rano juz mnie oczywiscie w nosie przytkalo ale jest znosnie i powoli jakby sie odtyka a opuchlizna utrzymuje sie tylko jakby po jedenej stronie - czyli prawy profil mam calkiem znosny - znaczy sie znajomy Nastepny zabieg w srode. Musze mu kupic jakis dobry alkohol - polecacie jakas dobra whisky? Po lekarzu pojechalysmy do sklepow z butami i grzecznie i cierpliwie asystowalam mojej mamie - moja mam jest zboczona na punkcie butow - ma ich chyba z 1000 par i ciagle dokupuje Sobie kupilam klapki do szpitala - teraz juz rozmiar 37 takmi kopytka spuchly z rozm 35,5. Myslicie ze te odnoza po porodzie dojda do swojego rozmiaru? Tez mi szkoda moich butow Pozniej pojechalysmy na rurki z kremem i sie objadlam Kupilam tez duzo owocow i oczywiscie hiacynty. JPRDL w tym roku mam na nie taka faze ze co sie rusze tam hiacytnta kupuje. One sa wszedzie w łazience , nawet w kibelku niektore juz takie zwiedle a ja i tak je ciagle dokupuje. Przeciez jeszcze choinke mialam ubrana a juz hacynty kupowalam jakos tak mi sie z wielkanoca kojarza moze dlatego a wiedzialam ze do wielkanocy urodze Taki maly miernik Jak kupowalismy odkurzacz to Łukasz jeszcze kupil przy okazji myjke z karchera i pomyl mi okna. Jak w niedziele poodslanialam te wszystkie rolety to sie w domu taka WIOSNA zrobila No SZOK !!!! Czy u was tez sie pogoda tak zmienila? Przeciez przed chwila byl snieg do pasa Ogolnie bardzo slabo ostatnio bylam zwlaszcza w niedziele ale wieczorem bardzo sie ucieszylam bo na premierze vloga jedna z moich youtuberek ze Stanow mi odpisala i przesłała trzy buziaczki Tak sie ucieszylam ze az sie psy cieszyly i nie wiedzialy DLACZEGO Moze nastepnym razem tez sie odwaze jej cos napisac Kto wie, Kto wie co wyniknie z takiej znajomosci
bazylia128
Juuupppiiiiiiiiii i wszystko sie zaczyna ukladac - mi nos odtyka, ty zaraz transfer, anett zaraz bedzie po porodzie i jeszcze mi youtuberka odpisala no SZAŁ !!!!!Dziewczyny, Paśnik odpisał. Jednak mój tok rozumowania był zły i mam pozwolenie na szczepienia i mam się umawiać na termin . @motylek24 miałaś rację
pauli890
@Martaem1983 trzymam kciuki za betę
@Dakita30 wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i samych pomyślności
@Dakita30 wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i samych pomyślności
Kurde a mi znowu katar dokucza a raczej jego skutki.Szczegolnie jak ide spac lub rano wstaje.Mam takie chrzakanie jak stary chlop.Jak ten moj maz ze mna wytrzymuje jak ja tak chrzakamAnetko Ty i pewnie 3/4 forum juz z tego nie moze -zdaje sobie z tego sprawe az sie sama z siebie smieje ale wiesz co ze naprawde tak bylo a pisze to dlatego bo moze to komus pomoze - w sumie to nie wiem w czym Ja doszlam do wniosku ze nie chce zadnych oglupiaczy chce zapamietac ta chwile jak pierwszy raz sie spotkam ze swoja corka Boje sie jak cholera W niedziele pol nocy ogladalam cesarskie ciecie i tyle sie nauczylam ze rownie dobrze juz sama bym ja mogla sobie zrobic doszlam do wnisku ze jak juz zszyja macice co trwa jakies 5 minut to nastepne powloki brzuszne juz nie sa tak grozne To kiedy ty masz ta cesarke? - chce wiedziec - pomodle sie za Ciebie -powaznie Boje sie ze bede sie ich co chwile wypytywac czy napewno wyjeli łożysko albo czy macica sie odpowiednio skurczyla albo na jakim sa etpapie Myslisz ze jestesm do tego zdolna? Chyba tak Dziewczyny bylam wczoraj na tym plukaniu. Nie wiedzialam ze on mi tam jeszcze jakis antybiotyk wstrzykuje. Wczoraj wieczorem mnie bardzo glowa tak zatokowo bolala ale on mi pozwolil wziasc paracetamol i jak wzielam to nawet mnie odetkalo - pieknie bylo. Normalnie jak autostrada do nieba pierwszy raz od nie wiem jakiego czasu bylam poodtykana, z nosa sie nie lalo. Tak pieknie mi sie zasypialo jak by mi ktos jakas morfine wstrzyknał Co za uczucie - tak bardzo przyjemnie mi sie zasypialo ze az mi sie dzisiaj plakac chce jak to sobie przypomne No ale oczywiscie w nocy musialam wstac kilka razy na siku i oczywiscie kilka razy mi sie slaba zrobilo ale u mnie to juz standard. Kurcze nie wiedzialam ze po zelazie jest zatwardzenie Rzadko mi sie ono zdarza bo zazwyczaj u mnie w ta druga strone - turbolaksy a po tych tabletkach zauwazylam ze łatwo nie jest - tez tak mialyscie? Dzisiaj rano juz mnie oczywiscie w nosie przytkalo ale jest znosnie i powoli jakby sie odtyka a opuchlizna utrzymuje sie tylko jakby po jedenej stronie - czyli prawy profil mam calkiem znosny - znaczy sie znajomy Nastepny zabieg w srode. Musze mu kupic jakis dobry alkohol - polecacie jakas dobra whisky? Po lekarzu pojechalysmy do sklepow z butami i grzecznie i cierpliwie asystowalam mojej mamie - moja mam jest zboczona na punkcie butow - ma ich chyba z 1000 par i ciagle dokupuje Sobie kupilam klapki do szpitala - teraz juz rozmiar 37 takmi kopytka spuchly z rozm 35,5. Myslicie ze te odnoza po porodzie dojda do swojego rozmiaru? Tez mi szkoda moich butow Pozniej pojechalysmy na rurki z kremem i sie objadlam Kupilam tez duzo owocow i oczywiscie hiacynty. JPRDL w tym roku mam na nie taka faze ze co sie rusze tam hiacytnta kupuje. One sa wszedzie w łazience , nawet w kibelku niektore juz takie zwiedle a ja i tak je ciagle dokupuje. Przeciez jeszcze choinke mialam ubrana a juz hacynty kupowalam jakos tak mi sie z wielkanoca kojarza moze dlatego a wiedzialam ze do wielkanocy urodze Taki maly miernik Jak kupowalismy odkurzacz to Łukasz jeszcze kupil przy okazji myjke z karchera i pomyl mi okna. Jak w niedziele poodslanialam te wszystkie rolety to sie w domu taka WIOSNA zrobila No SZOK !!!! Czy u was tez sie pogoda tak zmienila? Przeciez przed chwila byl snieg do pasa Ogolnie bardzo slabo ostatnio bylam zwlaszcza w niedziele ale wieczorem bardzo sie ucieszylam bo na premierze vloga jedna z moich youtuberek ze Stanow mi odpisala i przesłała trzy buziaczki Tak sie ucieszylam ze az sie psy cieszyly i nie wiedzialy DLACZEGO Moze nastepnym razem tez sie odwaze jej cos napisac Kto wie, Kto wie co wyniknie z takiej znajomosci
Wczoraj bylam na zakupach i kupilam sobie buty sportowe w moim ukochanym sklepie polecam Venezia❤Mam od nich juz prawie wszystkue buty i kupuje tez przez neta bo moge u nich w ciemno-38.Kupilam jeszcze sukienke nie ciazowa ale moze mi slyzyc w czasie ciazy i po ciazy.I jakuez moje zdziwirnue ze mimo rosnacego brzucha nadal moge kupic sukuenki w rozmiarze M
No i rampersy dla niuni na lato.U nss Factory jest autlet Smyka wiec mozna kupic fajne ubranka za grosze.
Remont nadal trwa,moj maz przychodzi z ppracy zmeczony ale idzie dalej robic pokoj.Wczoraj znowu mnie rozczulil bo powiedzial ze robi to dla swojego sloneczka(czyt.corci)
Wlasnie wpierdzielilam loda i znowu chrumocze-jeeejjjkuuu
My kobietki i nasze intetpretacje i tok mysleniaSuper fredzioszku❤Dziewczyny, Paśnik odpisał. Jednak mój tok rozumowania był zły i mam pozwolenie na szczepienia i mam się umawiać na termin . @motylek24 miałaś rację
bazylia128
reklama
bazylia128
lodddaa na sniadanie ja sobie jeszcze w łózku siedze i zjadlam serek waniliowy Ale na dzisiaj mam lasagne zaraz bede pic pietruszke Wiesz ze ja tez chrapalm przez ten nos co mi sie wczesniej nie zdarzalo a wrecz bylam bardzo na to wyczulona i strasznie mnie to obrzydzalo do tego stopnia ze spie zawsze w stoperach do uszu bo mi alutka czasami chrapnie A Łukasz jak sie opije to tez chrapie i ja tego nienawidze Wiesz co ja tak dostalam po tylku a raczej po nosie przez ten katar - smarkac to ja jeszcze moge ale jest zupelnie zatkany i masz beton w obu dziurkach to naprawde kilka a nawet kilkanacie razy zwyczajnie plakalam ;( Mam dzisiaj dobry humor od rana - porobie cos fajnegoKurde a mi znowu katar dokucza a raczej jego skutki.Szczegolnie jak ide spac lub rano wstaje.Mam takie chrzakanie jak stary chlop.Jak ten moj maz ze mna wytrzymuje jak ja tak chrzakam
Wczoraj bylam na zakupach i kupilam sobie buty sportowe w moim ukochanym sklepie polecam Venezia❤Mam od nich juz prawie wszystkue buty i kupuje tez przez neta bo moge u nich w ciemno-38.Kupilam jeszcze sukienke nie ciazowa ale moze mi slyzyc w czasie ciazy i po ciazy.I jakuez moje zdziwirnue ze mimo rosnacego brzucha nadal moge kupic sukuenki w rozmiarze M
No i rampersy dla niuni na lato.U nss Factory jest autlet Smyka wiec mozna kupic fajne ubranka za grosze.
Remont nadal trwa,moj maz przychodzi z ppracy zmeczony ale idzie dalej robic pokoj.Wczoraj znowu mnie rozczulil bo powiedzial ze robi to dla swojego sloneczka(czyt.corci)
Wlasnie wpierdzielilam loda i znowu chrumocze-jeeejjjkuuu
Podziel się: