reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
lodddaa na sniadanie :D ja sobie jeszcze w łózku siedze i zjadlam serek waniliowy ;) Ale na dzisiaj mam lasagne ;) zaraz bede pic pietruszke ;) Wiesz ze ja tez chrapalm przez ten nos co mi sie wczesniej nie zdarzalo a wrecz bylam bardzo na to wyczulona i strasznie mnie to obrzydzalo do tego stopnia ze spie zawsze w stoperach do uszu bo mi alutka czasami chrapnie ;) A Łukasz jak sie opije to tez chrapie i ja tego nienawidze ;) Wiesz co ja tak dostalam po tylku a raczej po nosie przez ten katar - smarkac to ja jeszcze moge ale jest zupelnie zatkany i masz beton w obu dziurkach to naprawde kilka a nawet kilkanacie razy zwyczajnie plakalam ;( Mam dzisiaj dobry humor od rana - porobie cos fajnego ;)
Ja to raczej odchrumkuje-jeju🥴
Ja dzisiaj mam troche energii i zaczynam sie brac za salon-co prawda tylko jeden kredens ale tam trzeba szklo myc

Mam to samo! Na kazdej rece mam TYLKO 2 zyly z ktorych da sie pobrac krew. Fakt, sa juz mega zmeczone bo co chwilę ktos jakies badania kaze zrobic, ale co ja poradze. Z innych zyl krew nie idzie i koniec. Wchodze do gabinetu i pokazuje palcem, ze tu albo tu. Ale za kazdym razem grzebią po calej rece w poszukiwaniu innej. Raz mi tak zryly rece w poszukiwaniu, ze wyszlam z siniakami na obu rekach jakbym sobie w zyle dawala.... od tego czasu nie pozwalam sie wkluc w inna. Dziwnie na mnie patrzą ale no coz.. ;)
Oj to u mnie są cudowne panie, ja im pokazuje skąd pobierają mi zawsze i w to miejsce się wbijają.... Kiedyś zdawałam krew i mialam zawsze z tym problem. Raz jak mi tak grzebała to też wyszlam z siniakiem, a 2 dni później poszlam na histeroskopie chyba, nie pamiętam na co ale babka w szpitalu patrzyła na mnie podejrzanie wtedy jak mi welflon wbijała 🤣🤣🤣🤣🤣

I to jaka :o ale to efekt nie chodzenia do pracy - poza tym sa ludzie a ludzie od niektorych mozna naprawde dzuo fajnych rzeczy podpatrzec ;)
Tak czy inaczej nie rozumiem jak mozna stac się milionerem od krecenia filmikow na yt. No po prostu nie ogarniam.
Sama ogladam czasami Faze Fazowskiego dla śmiechu czy innego Klawitera, ale taki Schmee kurde?! Multimilioner bawiacy sie supersamochodami [emoji2358][emoji2358]

reklama
A u mnie 7 dzień po transferze....zaczyna pobolewac mnie brzuchc aż nospe wzięłam. Mam nadzieję ze to nie zbizajacy się okres😕

Do góry