reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Biorę witaminę D, robiłam krzywą cukrowo-insulinową i tez była ok.
Badanie poziomu D3 robiłam i była przyzwoita, ale suplementuję dodatkowo.
Zwiększyłam również dawkę kwasu foliowego metylowanego.
Metforminę wyżebrałam dodatkowo u diabetologa...
Zaczełam jeść bardziej rozsądnie, teraz jeszcze przy moich wyrzeczeniach, powinno być lepiej. Ćwiczę 3 razyw tygodniu, przynajmniej raz w tygodniu dodatkowo długi spacer.
Mogę cos jeszcze zrobić?
Dumna byc z siebie,ze dajesz rade tyle robic 👏👏👏

Wiem, wszystko to jest logiczne... No i sama widzę, że dużo więcej tego accofilu... Trudno, będzie co ma być...
Pamiętaj że jest plan B mi zawsze dawał spokój.

Moja klinika ma swoja lodoweczce i nie ma żadnych problemów z AZ , KD .
Wypełnia się wniosek i masz. Możesz wybrać wiek , wzrost , kolor oczu ,włosów ,grupę krwi ,rase, wagę itp .... A nawet możesz zaznaczyć wykształcenie rodziców ( wiesz prawnik, naukowiec na te poczekasz dłużej.....)
Możesz mieć KD tylko dla Ciebie się stymuluje ( ok 10- 15 jajek wszystkie Twoje ) albo jajka mrożone 6,9,12 - różne ceny . Dawczyni jeżeli z jej jajek rodzi się 3 dzieci jest skreslana i więcej dawczynia być nie może.
AZ to 1 lub 2 blastki na transfer 2000€ szt w mojej klinice .Ja wypełniłam wniosek na 5 dni przed transferem by w razie jak żaden z moich 3 dniowych nie dojdzie do blastki był dla nas AZ
Przygarne pamiętaj.
Pamiętaj też ze mój ostatni zarodek siedzi obecnie 20 tygodni w brzuchu, @adunnnia90 twzięła ostatnie 2 i bliźniaki mają już 3 lata, Kinga wzięła ostatnie 2 i urodziła trojaczki 😉
Te ostatnie lubia zaskoczyć.
Powodzenia z całego serducha oby plan B nie był potrzebny.

Biorę witaminę D, robiłam krzywą cukrowo-insulinową i tez była ok.
Badanie poziomu D3 robiłam i była przyzwoita, ale suplementuję dodatkowo.
Zwiększyłam również dawkę kwasu foliowego metylowanego.
Metforminę wyżebrałam dodatkowo u diabetologa...
Zaczełam jeść bardziej rozsądnie, teraz jeszcze przy moich wyrzeczeniach, powinno być lepiej. Ćwiczę 3 razyw tygodniu, przynajmniej raz w tygodniu dodatkowo długi spacer.
Mogę cos jeszcze zrobić?
Nic więcej bo teraz to będzie to👌
A tak na serio, to niezbadane są ścieżki in vitro 🤦

Dziewczyny, odpisal lekarz. Niskie ryzyko wad, chłopczyk!!!! Czyli u nas problem z płcią żeńska się potwierdza.. Tak bardzo pragnęłam drugiego ZDROWEGO chłopca
No i kto miał rację, kto?😊❤️😜
Ściskam Cię baaaaardzo mocno, bo byłas bardzo dzielna ❤️. Co za uczucie, wow 😍. Mega ulga ❤️

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry