reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
11+2 dzisiaj.No niestety,nie ma zmiluj sie.Sprobuje z migdalami 👍
Ciaza z blizniakami to byly wakacje 🤣
Ciaze są inne jak widać.. Ja w ciąży z synem żadnych mdłości nie miałam.. a teraz to był kosmos bo odkąd zaczęła beta rosnac to męczyły od rana do wieczora. A ja codziennie pracuje po 9h i gadam z ludźmi na telekonferencjach głównie na kamerze i to jest dla mnie tortura jak w połowie mnie złapie mocniej a jeszcze gadac muszę... Nie wiem czy i kiedy ja tu na zwolnienie mogę liczyć, to było by trochę łatwiej ... w Polsce 100% L4 od pozytywnej bety już lekarze rozdają 🤔

Zadzwoniłam na dziada do swojego lekarza ginekologa-onkologa. Poradził mi dwie osoby, które bardzo dobrze wykonują USG piersi. A tam gdzie ja byłam zapisana - to delikatnie mówiąc odradzał mi robić :D Także może dobrze wyszło... że zadzwoniłam.

W razie czego mówi, żę wkręci mnie do szpitala.

Nie wiem jak mu się odwdziecze... Już tyle razy truje mu dupe a on mi pomaga (przyjmuje tylko prywatnie).

Masakra z tym NFZ :D

tłuszczak też tak napier.... ostro?
Z tego co mi wiadomo to również może boleć... Tzn. Nie on ale może być umiejscowiony wśród naczyn, tkanek na które naciska i to właśnie może powodować ból. Tak że głową do góry 😉

Ciaze są inne jak widać.. Ja w ciąży z synem żadnych mdłości nie miałam.. a teraz to był kosmos bo odkąd zaczęła beta rosnac to męczyły od rana do wieczora. A ja codziennie pracuje po 9h i gadam z ludźmi na telekonferencjach głównie na kamerze i to jest dla mnie tortura jak w połowie mnie złapie mocniej a jeszcze gadac muszę... Nie wiem czy i kiedy ja tu na zwolnienie mogę liczyć, to było by trochę łatwiej ... w Polsce 100% L4 od pozytywnej bety już lekarze rozdają 🤔
Umarlabym😂
Sobie to wlasnie wyobrazilam...

Kochane
Czy ktoras z was miała transfer z mrozakow w klinice bocian w Bialymstoku? Jak tak to na jaką kwote mam sie przygotowac?
Razem z wizytami, badaniami, lekami i dodatkowymi procedurami około 5 tys... Ja jestem co prawda w Warszawie, ale ceny dla Białegostoku niewiele się różnią. Myślę że na 4 tys. możesz się spokojnie przygotować. Badania ustawowe masz aktualne?

To i tak masz szczęście że nie 24h na dobę....
Mnie budziły w nocy .
Ale nie wyobrażam sobie nic do nikogo mówić w tym czasie 😂 usilnie się musiałam skupić by tylko mdlilo A nie się ulało 😂

Ja miałam w warszawskim bocianie i zapłaciłam 3100 ale z embryoglue i wlewem z atosibanu. Bez tych dodatkowych procedur byłoby jakieś 1200zl mniej.
Kochane
Czy ktoras z was miała transfer z mrozakow w klinice bocian w Bialymstoku? Jak tak to na jaką kwote mam sie przygotowac?

reklama
Koleżanka wraca po rodzeństwo do Novum.
Wizyta powitalna + wymaz 450 zł
Badania ustawowe 650 zł
Transfer 2650 zł + wizyty podczas przygotowania i krew .
Nie podadza 2 zarodków nie i juz - protokol ponoc nie pozwala....
Jest 2 lata po CC ma 5 blastek
2- 5 dniowe
1- 6 dniowa
2- 7 dniowe

Do góry