reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

ä
Kate powiedz proszę czy w takim razie Evela mogła mieć podobną stymulację z progesteronem którą ja mam mieć w Czechach?? Chyba na to wygląda 🤔
To chyba o tym mowa

reklama
Kochane
Czy ktoras z was miała transfer z mrozakow w klinice bocian w Bialymstoku? Jak tak to na jaką kwote mam sie przygotowac?

ä

To chyba o tym mowa

Oo tak właśnie to jest to. Dziękuję 😘
Jak się czujesz kochana?

Acard i neoparin ale to chyba to co clexane poprostu heparyna. Prolutex Jeszcze i progesterony dopochwowo ale to już jak byłam w ciąży, u mnie było niskie allo 18 % i acofil pomógł aktualnie 16tc odstawiłam wszystko oprócz heparyny
Takie wiadomości bardzo mnie cieszą ❤️ Aż chce się wierzyć ze może być dobrze. Strasznie stresuje się tymi zastrzykami, wiadomo będzie co będzie ale ostatnim razem brałam clexan i acard tylko i nie pomogło teraz z powodu KIR lekarz przepisał accofil. Bardzo mnie ucieszyła twoja wiadomość 😊 A jak było z accofilem i clexanem brałaś przed owulacja już? Czy dopiero po pozytywnym teście

Mi również pomógł :) przyjmowałam go do 9 TC. Do tego encorton, heparyna, metformina. Zaczęliśmy właśnie 37 tydzień ciąży. Transfery bez accofilu nie udane.
Bardzo się cieszę 😃 Ja nie mam przepisanego encortonu i trochę zaczęłam się tym martwić bo dużo osób widzę ze ma go razem z accofilem przypisywanego

Modle sie zeby te cholerne mdlosci sie skonczyly,bo mi rozum odbieraja😉nie widze w tym absolutnie nic fajnego ,z dwojka maluchow na karku🤭mam nadzieje ,ze jeszcze max 2 tyg i wroce do zywych.Dziekuje ze pytasz😘🍀
Ło matko. Jeszcze Cię meczy, a już myślałam że jest dobrze. No mam nadzieję, że faktycznie niedługo wrócisz do życia, bo ogarnąć twixy z wiecznymi mdlosciami to musi być kosmos 😳

Ja się bardzo obawiałam tej stymulacji bo mało o niej wiedziałam, mało dr Google o niej pisze [emoji6] ja w Invicta kochana jestem. Prowadząca miałam w Słupsku (teraz zmieniam na Gdynię) a transfer Gdańsk.
Jesteś tez w Invicta Gdańsk? Ja miałam stymulacje z progiem, ona akurat u mnie nie przyniosła dobrego efektu w maju. Kto Cie prowadzi z Invicty ?

Modle sie zeby te cholerne mdlosci sie skonczyly,bo mi rozum odbieraja😉nie widze w tym absolutnie nic fajnego ,z dwojka maluchow na karku🤭mam nadzieje ,ze jeszcze max 2 tyg i wroce do zywych.Dziekuje ze pytasz😘🍀
Jeszcze Cie męczą? Minal juz 12 tc? U mnie dziś 11tc I trochę są bardziej znośne.. jem migdały mi trochę pomaga

reklama
Do góry