Gonia0605
Fanka BB :)
Wiem kochana... Dobry człowiek z Ciebie... Słowa wsparcia wystarcząWiem Gosiu
Oddalaby ci z nawiazka ten temat,zebym wiedziala jak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem kochana... Dobry człowiek z Ciebie... Słowa wsparcia wystarcząWiem Gosiu
Oddalaby ci z nawiazka ten temat,zebym wiedziala jak
Wlasnie,to jest zly przekaz informacji.Lekarze czesto to tak " sprzedaja" z drugiej strony,jak juz takie cuda to musi byc dobrze,taaaa,jasne.Ja też szybko zmądrzałam... Ale wiesz... Kiedyś wydawało się, że jak już podchodzimy do in vitro to pyk... i po sprawie..
Gosiu ,a ty kiedy masz jakis transfer?Wiem kochana... Dobry człowiek z Ciebie... Słowa wsparcia wystarczą
Nie jakiś tylko ostatniGosiu ,a ty kiedy masz jakis transfer?
Tu jest taka produkcja,ze ciezko sie polapac
No to wez zadzwon. Albo napisz kolejnego maila piszax, ze konczy Ci sie czas.Nie jakiś tylko ostatni [emoji22]
Jak tylko ten 'cudotworca' od sterydów raczy się do mnie odezwać. Wg niego powinnam podejść w 3 miesiące od poprzedniego bo to zwiększa szanse. Ale musiałam dorobić badania. Gdyby się odezwał, to mogłabym w następnym cyklu...
My się nauczyłyśmy co to jest na porażkach... Ja już tyle wiedziałam o procedurach, a jak dołączyłam do was, to okazało się że prawie nic nie wiem.Wlasnie,to jest zly przekaz informacji.Lekarze czesto to tak " sprzedaja" z drugiej strony,jak juz takie cuda to musi byc dobrze,taaaa,jasne.
Tak dobrze podejrzewasz te które zrobić trzeba i tracą ważność .Podejrzewam ze wymazy,krew itp.czyli to co traci waznosc.
Tak dobrze podejrzewasz te które zrobić trzeba i tracą ważnośćPodejrzewam ze wymazy,krew itp.czyli to co traci waznosc.
Z Wiktoria minęły po 12 tc Ale przyszły takie zawroty głowy że chodziłam na czworaka bo bałam się że upadnne od 12 do 14 tc .U mnie wlasnie taki 24h jest
Z mojego doświadczenia wiem że jak przy hodnie nie odbierają telefonu, nie ma z nimi kontaktu czy w ogóle są problemy jakieś to rozwiązanie jest tylko jedno. Telefon do bardzo miłej Pani z NFZ! Zawsze mi pomogła kiedy przychodnie odsyłały z kwitkiem w naprawde absurdalnych sytuacjach. Przykladow wiele ale dwa mam takie najbardziej wku****! Mój tata po chemii miał mega kryzys, przez 3 tyg leżał na o dziale, był tak wycienczony, że z ledwością mówił sylaby, nie jadł i nie pił samodzielnie a jednie dożywianie pozajelitowe, nie chodził, nie siadał. Dostał wypis do domu i co? Uznali ze chyba zaniosę go poza miasto na wieś na rękach? Zażądałam karetki transportowej a szpital że nie mają! O ja z nimi zatańczyłam tak, że się karetka w 5minut znalazła! Za drugim razem tata mojej przyjaciółki uciął sobie piła 2 palce, które na skórze mu przyszły li. Miał wrócić na kontrolę Z 10 dni a pani z rejestracji daje termin za 1,5 roku,! Cyk pyk telefon do nfz, szpital sam oddzwonił (sekretarka z dyrekcji) z przeprosinami i data wizyty za kilka dni w zębach!Eh człowiek błądzi od ściany do ściany jak nie wie gdzie załatwić
rejestracja do ginekologa nfz w hu... nie odbiera wcale...
lekarz POZ odmówił wystawienie skeirowania na USG piersi... (bo to robi ginekolog do którego nie mogę się dodzwonić)
prawdopodobnie będzie punkcja cycola także znów oczekiwanie w tych pierdzielonych kolejkach bo jak patrzyłam na cenniki to ceny od 400 zł sie zaczynają za samą punkcje
zaczyna brakowac mi pomysłu do kogo uderzać...
50 min darmowej konsulat ji brzmi jak utopia ja w Novum za 10 min rozmowy (tyle tylko z góry ustalili może trwać telewizyte) musiałam 120 zł zapłacić50 min darmowej konsultacji - nie do pomyślenia u mnie w klinice [emoji6]Takie podejście bardzo pomaga!tez bym chciała, żeby moja prowadząca takie właśnie miała podejścia ale ona jest mega specyficzna... (dlatego ja zmieniam) [emoji6] ale z tego co tu dziewczyny pisały to tam jest inne podejscie do pacjentki. Lepsze. Dobrze trafiłas[emoji2956]. I taka pozytywna dawka energii napewno bardzo Ci dobrze zrobi [emoji8]