motylek24
Fanka BB :)
NormalnieTylko pamiętaj, ze to w pakiecie z moim niedobrym kotem. Zobacz jak już sie cieszy
Możesz go nauczyć ładnego wgryzania się w szyję męża...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NormalnieTylko pamiętaj, ze to w pakiecie z moim niedobrym kotem. Zobacz jak już sie cieszy
Ona ma takie zrywy czasami bardzo a czasmi sie zstanawiam czy tam jestA kochana powiedz mi czy Natalka Ciebie też tak mocno kopie??
Nie tylko ty, ja też muszę trzymać się męża bo on ma 2 mieszkania a mi zostaje pies i mebleNoooo bo taka jest prawda Tak naprawde jestem goła i wesoła Przyjmiesz mnie do sibie jak sie mna mąż znudzi i wezmie sobie jakas madrzejsza kobiete?
A co? Masz coś do niego? To moja kociczka co się oryginalnie wabi ''Kotek''To twój kot?
Napisalam ze jestem goła i wesoła ale przeciez mam jeeszcze swoje CIUCHY Mam ich tyle ze mogla bym chyba cale forum ubracNie tylko ty, ja też muszę trzymać się męża bo on ma 2 mieszkania a mi zostaje pies i meble
Moi rodzice moja kota co ma na imie KOTKA No powiem Ci ze twoj kotek wyglada na niezlego gagatka i to pewnie twoje wychowanieA co? Masz coś do niego? To moja kociczka co się oryginalnie wabi ''Kotek''
Tylko pamiętaj, ze to w pakiecie z moim niedobrym kotem. Zobacz jak już sie cieszy
Ona ma takie zrywy czasami bardzo a czasmi sie zstanawiam czy tam jest
Jak juz bym chciala zeby moja niunia juz kopala,mam lozysko z przodu sciany-nie przodujace-i nawet jej ruchy czuje slabo i wtedy sie martwieKurcze moja tak sie wierci i kopie całymi dniami ze zaczynam sie martwic czy wszystko jest ok.. Mówią ze jak sie chodzi i jest aktywnym to dziecko śpi a w jak ja spie to wtedy powinna szaleć.. A u mnie jest na odwrót