reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mieszkanie i kredyt tez jest moj.Ja z konta oplacam rachunki,moj maz tylko pyta ile za co placimy bo on chce byc wtajemniczony a nie ot tak tylko.Teraz zbieramy kase na nowe wieksze lokum wiec moze za 2-3 lata.Nie chcemy sie pozbywac obecnego bo to bedzie posag dla naszej Misi😄
Moj maz mnie nie rozlicza z zakupow czasami tylko zartuje i mowi ze serce ho boli😉ale on tez wydaje na wedkowanie i lubi tez markowe ubrania wiec mimo wszystko to on wydaje wiecej na fatalaszki😅
Ja jak przed ciaza jeszcze robilam zakupy w lumkpu i mu robilam haul zakupowy to na koniec powiedzial ze w zyciu nic go tak nie umeczylo ;) Teraz mu pokazuje co chwile te male ciuszki to juz widze po nim ze ma dosc ;)

reklama
ja to się właśnie zastanawiam, jak Ty pracujesz? ja siedzę właśnie sobie w domu i się podśmiechuje co chwila i mąż co chwila, śmiejesz się ze mnie? :D A tak btw jakby co to powiedz, że tak cieszysz się, że tam pracujesz :D
A ja czytam w przerwach szkolenia, zamiast się wysikać i zrobić sobie kawę... 🤔🤔🤔

To mogę rozważyć... dla męża 🤣🤣🤣🤣🤣
Tylko pamiętaj, ze to w pakiecie z moim niedobrym kotem. Zobacz jak już sie cieszy8-)
Możesz go nauczyć ładnego wgryzania się w szyję męża...

Załączniki

• Screenshot_20210218-130118_Gallery.jpg
    Screenshot_20210218-130118_Gallery.jpg
    408,1 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry