bazylia128
Fanka BB :)
A jaki brzunio ładny przy okazji pokazałasMój najukochańszy przyjaciel i największa radość, zawsze tak śpi i zawsze walają się po podłodze jego zabawki, tak jak w tle.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jaki brzunio ładny przy okazji pokazałasMój najukochańszy przyjaciel i największa radość, zawsze tak śpi i zawsze walają się po podłodze jego zabawki, tak jak w tle.
normalnie jak fetysz ;P ale mam dziś myśli kosmate, chyba zaraz męża w obroty wezmęjak sie kapie w wannie to sieedza na krzesełkach i sie patrza
No tak Ty mialas te "ktolewskie"wymiotyA ja zaszłam w ciążę i w ciągu niecałych 2 miesięcy schudłam 10kg
Czyli jednak jestem normalna ludzie się zawsze dziwnie patrzą na spacerze jak z nim gadam jak do człowiekaU mnie sa trzy psy - jeden taki duzy ktory pilnuje domu a dwa typowe podkołderniki - one mysla ze sa ludzmi A ja caly czas do nich nwaijam jak do ludzi i wydaje sie ze wszystko rozumieja - jak sie kapie w wannie to sieedza na krzesełkach i sie patrza Wszystko z nimi robie - jak ide sie zalatwic to tez przy mnie siedza - to sie pogłebia bo jak chodzilam do pracy to jeszcze jakos bylo a teraz tylko wyjde za brame to Ozi wyje na ulice
no co by tu ci napisać ładnego@pechełka i @fredka84 ja muszę isc do was na szkolenie, żeby poczuć się jak gwiazda :-)
Mielismy wybór kolor oczu waga wzrost, ale oboje z mężem mamy gr krwi 0+ więc tutaj nie było wiele kombinacji, najbardziej skupiliśmy się na gr krwi i kolor oczu nie było możliwości zobaczenia zdj jak dawca był dzieckiem tak jak jest w europen sperm bank, ale wiesz w tamtym momencie nie było dla nas to tak ważne chcieliśmy poprostu być rodzicami i w końcu zakończyć temat z klinikami lekarzami lekami poprostu zacząć żyć normalnie, moje przemyślenia zaczęły się dopiero terazJa uważam że ta obawa to tez lekka asekuracja. Każda z nas walczy kazda z nas dąży do bycia mama. Na drodze pokonujemy nie jedne przeciwności losu. Boisz się o wszystko o siebie o męża o dzidziusia i może dlatego ta obawa. Tak z tyłu głowy ona gdzieś wymusza inne odczucia. Czy podczas wybierania plemniczkow dawcy nie mieliście możliwości przybliżenia np cech męża? Powiem tez jedna rzecz moze to pomoże moze nie pamietaj ze ten kto wychowuje wplywa na zachowanie na gesty na wszystko swojego dziecka. Wiec dzidzius moze stac się podobny i w końcu nawet zapomnisz o tym ze to nie z jego plemniczka
Nie prowokuj :-) a poza tym nie jestem łatwano co by tu ci napisać ładnego
Negliża pewnie mi nie wyślesz
Kochana przepraszam nie bralam encortonu tylko estrofen m.in.wlasnie sprawdzilamA powiedz mi, długo brałaś encorton? Bo ja po żadnych innych nie tyję, tylko po nim
Staram się tak sobie to tłumaczyć nawet mój mąż stwierdził że byłam inna osoba przed ciążaMoże to poprostu też kwestia hormonów przecież ciąża to rewolucja hormonalna a ciąża po in vitro to dodatkowo rewolucja w głowie i sercu. U mnie hormony bardzo dały znać, na początku jak się udało to była panika bo jak to będzie przecież życie miałam poukładane robiłam co chciałam i kiedy chciałam, byłam niezależna i nagle się to zmieniło trzeba było się przestawić i dostosować, do połowy ciąży to był strach, potrzebowałam pogadać z psychologiem bo czułam, że zwariuję, teraz się cieszę, tylko ciągle się wzruszam z byle powodu aż sama mam siebie dość. Więc mój obraz tego jak miała wyglądać moja ciąża czyli radość od testu i bycie fit matką minął się szerokim łukiem z normalnym życiem.
no weeeeź. Właśnie udaję, że silnie pracuję i ciulowo wyglądam taka uśmiechnięta przed komputeremNie prowokuj :-) a poza tym nie jestem łatwa