reklama
My dziewczyny robiliśmy tydzień temu badania nasienia i jestem wciąż w ciężkim szoku bo bardzo się poprawiły. Najgorsze jakie miał mąż to 0.3 mln/ml przed tamtą procedura, najlepsze raz udało sie 2.2 mln, teraz ponad 10mln!!!! Morfologia pozostała 3% tak jak była, fragmentacja i HBA wyszło bardzo spoko.
Więc drogie panie polecam fertilman, choćby w kiełbasie przemycać jeśli nie chcą łykać [emoji16] (mój ponad 4 miesiace brał przed badaniem), zero gorących kąpieli (mój uwielbiał długie i gorące moczenie dupska w wannie) i luźne gacie.
No i fajki praktycznie do zera, alko w małych ilościach od okazji
Więc drogie panie polecam fertilman, choćby w kiełbasie przemycać jeśli nie chcą łykać [emoji16] (mój ponad 4 miesiace brał przed badaniem), zero gorących kąpieli (mój uwielbiał długie i gorące moczenie dupska w wannie) i luźne gacie.
No i fajki praktycznie do zera, alko w małych ilościach od okazji
Super wieści!
U nas tez Fertilman bardzo pomógł tzn na to co mógł zostały żylaki i one psują fragmentację ale i na to znajdziemy sposób.
Zrobiliście już zapas luźnych gatek?
U nas wszystkie normalne poszły od razu w kąt, wjechały luźniejsze bokserki.
U nas tez Fertilman bardzo pomógł tzn na to co mógł zostały żylaki i one psują fragmentację ale i na to znajdziemy sposób.
Orchidea33
Fanka BB :)
Nie, tego nam nie zlecaliA robiliście też chromatyne plemnikową?
Tak, była wymiana bielizny [emoji3526]Super wieści!
Ostatnio jak prania na czas nie zrobiłam to musiał się przeprosić ze starymi, to jak pająk chodził bo podobno takie ciasne [emoji23]
Orchidea33
Fanka BB :)
Ale az wyciaglam wszystkie badania. U nas 1.89 calkowita ilość, 83% jest z brakiem ruchu. Koncentracja 0.61.No nam właśnie też tego nie zlecił.
reklama
Joaaanna33
Zaciekawiona BB
Dziewczyny, wielka prośba do mam które kupowały dla swoich dzieci fotelik samochodowy Britax Romer dualfix M. Rok 2018-2019 potrzebuje zdjęcie paragonu!! Pilne
Podziel się: