reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
My dziewczyny robiliśmy tydzień temu badania nasienia i jestem wciąż w ciężkim szoku bo bardzo się poprawiły. Najgorsze jakie miał mąż to 0.3 mln/ml przed tamtą procedura, najlepsze raz udało sie 2.2 mln, teraz ponad 10mln!!!! Morfologia pozostała 3% tak jak była, fragmentacja i HBA wyszło bardzo spoko.
Więc drogie panie polecam fertilman, choćby w kiełbasie przemycać jeśli nie chcą łykać [emoji16] (mój ponad 4 miesiace brał przed badaniem), zero gorących kąpieli (mój uwielbiał długie i gorące moczenie dupska w wannie) i luźne gacie.
No i fajki praktycznie do zera, alko w małych ilościach od okazji

Super wieści!
U nas tez Fertilman bardzo pomógł tzn na to co mógł:) zostały żylaki i one psują fragmentację ale i na to znajdziemy sposób.

Zrobiliście już zapas luźnych gatek? :D
U nas wszystkie normalne poszły od razu w kąt, wjechały luźniejsze bokserki.

Super wieści!
U nas tez Fertilman bardzo pomógł tzn na to co mógł:) zostały żylaki i one psują fragmentację ale i na to znajdziemy sposób.

Zrobiliście już zapas luźnych gatek? :D
U nas wszystkie normalne poszły od razu w kąt, wjechały luźniejsze bokserki.
Tak, była wymiana bielizny [emoji3526]
Ostatnio jak prania na czas nie zrobiłam to musiał się przeprosić ze starymi, to jak pająk chodził bo podobno takie ciasne [emoji23]

reklama
Dziewczyny, wielka prośba do mam które kupowały dla swoich dzieci fotelik samochodowy Britax Romer dualfix M. Rok 2018-2019 potrzebuje zdjęcie paragonu!! Pilne

Do góry