Orchidea33
Fanka BB :)
Każda z nas ma mnóstwo siły gdyby nie forum większość z nas dałaby sobie rade. Tutaj są same odważne kobietki, bo żeby rozmawiać o niepłodności trzeba mieć odwagę :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Każda z nas ma mnóstwo siły gdyby nie forum większość z nas dałaby sobie rade. Tutaj są same odważne kobietki, bo żeby rozmawiać o niepłodności trzeba mieć odwagę :-)
Tak, mamy oligospermie. Dodatkowo w kariotypie wyszla translokacja roberstonowska.A mocno macie obniżone parametry nasienia?
No i mam oczywiście nadzieje ze szybko znajdziesz przyczynę i wrócisz po swoje zarodki
A widzisz . Taka jestem Zosia Samosia A gdziesz Tyś się podziewała, heNadrobiłam was!
Fredka, jak już dzwonił to było mu powiedzieć żeby Goni odpisał coś Ty za koleżanka
NaprawdęNaprawdę? Myślałam że muszą być jakieś wskazania.
Kurcze, musialabym szukac dokumentow ale cos podobnie mielismy. Morfologii nie oznaczyli bo za malo... robili dodatkowe badania, typu azf, kariotyp.Kurcze u nas 4.8 mln w calym ejakulacie. Nieoznaczona morfologia. Zobaczymy czy coś w kariotypie wyjdzie.
Invimed PoznańA w jakiej jesteś klinice?