Ja biorę Swansona 2x25mg bo skład ten sam co w biosteronie i DHEA eljot- dziewczyny sprawdziłyRównież niedostępny tak jak biosteron i zastanawiam się czy takie suple z Allegro czy innych stron „nie aptecznych” są równie dobre
reklama
Seanson nic nie brałam, ale odpowiednik to jeszcze stymen tylko 10mg ma a nie 25mg.Jezu kate cała apteka za dużo informacji mózg paruje Haha No właśnie biosteron jest niedostępny tak jak inne polecane DHEA gdzieś na forach. Zostają tylko suplementy gdzieś z Allegro np. Firmy swanson i zastanawiam się czy to to samo Nie ma nic po aptekach.HELP
nieagatka
Fanka BB :)
No ja tez mylam, to akurat wydawalo mi sie logiczne.No właśnie. Zdrowy rozsądek by tak nakazywał. A przeczytałam u Anny Lewandowskiej że w sałacie paczkowanej może być Listeria. Oczywiście i tak myje, nawet tą mytą ale jakoś zburzyło mi to spokój. Chyba potrzebuję żeby ustawił mnie ktoś kto przeszedł to co ja w staraniach o szczęście
Wesoła_Aga
A ja sie wczoraj źle czułam, wiec zupełnie odpuściliśmy walentynki, ale planujemy nadrobić w tygodniu lub w nastepny weekend.
No i muszę się pochwalić brzuszkiem, bo mam już ogromny jak 20 tydz+5
Śliczna jesteś
Świetny make up
Co za figura ! i ładna chata (pomijając kwestie sprzątania)
I te blond włoski bosko ! Ciąża Ani służy
nieagatka
Listerioza jest bardziej niebezpieczna, bo na to lekarstwa nie ma i jest tragiczna w skutkach. Wiec ostroznie z tymi plesniowymi...W pierwszej ciąży się trzęsłam nad wszystkim steak tylko wypieczony itp. Teraz jakoś na luzie, kiedyś sąsiadkę widziałam w trzeciej ciąży i co ona jadła i robiła :-) a dzieci zdrowe. A co do toksoplazmozy to moja mama jak i moja przyjaciółka zaraziły się od kotka... a nie przez surowe jedzenie bo nie jadły. Ja zdrowa, dziecko przyjaciółki tez tylko teraz podaje się antybiotyki czy coś... Nie zachęcam bo pecha można mieć jak zawsze ;-) ja za surowym mięsem nie przepadam, ale serki pleśniowe itp uwielbiam ;-)
Karolina123456
Aktywna w BB
Dzięki wielkie zamawiam a q10 tez brałaś z tej firmy może ?Ja biorę Swansona 2x25mg bo skład ten sam co w biosteronie i DHEA eljot- dziewczyny sprawdziły
bazylia128
ja tez nie bo zachrypnieta jestem - ale mam nadzieje ze do porodu zdazeHahaha jeszcze nie a Ty?
Tak, biorę 200 mgDzięki wielkie zamawiam a q10 tez brałaś z tej firmy może ?
reklama
Wiem, ale jeszcze nie znałam nikogo kto by miał. No, ale można mieć pecha. Teraz to chyba generalnie wszystko jest z mleka pasteryzowanego. Restauracje pozamykane żeby nawet coś dobrego - niebezpiecznego zjeść. Ale będę uważać :-)Listerioza jest bardziej niebezpieczna, bo na to lekarstwa nie ma i jest tragiczna w skutkach. Wiec ostroznie z tymi plesniowymi...
Podziel się: