reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jezu kate cała apteka 😂😂 za dużo informacji mózg paruje Haha😂 No właśnie biosteron jest niedostępny tak jak inne polecane DHEA gdzieś na forach. Zostają tylko suplementy gdzieś z Allegro np. Firmy swanson i zastanawiam się czy to to samo 🤷‍♀️ Nie ma nic po aptekach.HELP😅
Seanson nic nie brałam, ale odpowiednik to jeszcze stymen tylko 10mg ma a nie 25mg.

No właśnie. Zdrowy rozsądek by tak nakazywał. A przeczytałam u Anny Lewandowskiej że w sałacie paczkowanej może być Listeria. Oczywiście i tak myje, nawet tą mytą ale jakoś zburzyło mi to spokój. Chyba potrzebuję żeby ustawił mnie ktoś kto przeszedł to co ja w staraniach o szczęście
No ja tez mylam, to akurat wydawalo mi sie logiczne.

Dzięki dziewczyny:) ja to po prostu przesadzam bo co sie da to sparzam, w płynie do mycia warzyw I owoców myję a potem i tak się zastanawiam czy aby na pewno umyte:/ muszę głowę ogarnąć jakoś

A ja sie wczoraj źle czułam, wiec zupełnie odpuściliśmy walentynki, ale planujemy nadrobić w tygodniu lub w nastepny weekend.
No i muszę się pochwalić brzuszkiem, bo mam już ogromny jak 20 tydz+5 :)

Śliczna jesteś

Świetny make up ;)

Co za figura ! i ładna chata (pomijając kwestie sprzątania)

I te blond włoski bosko ! Ciąża Ani służy :)

W pierwszej ciąży się trzęsłam nad wszystkim steak tylko wypieczony itp. Teraz jakoś na luzie, kiedyś sąsiadkę widziałam w trzeciej ciąży i co ona jadła i robiła :-) a dzieci zdrowe. A co do toksoplazmozy to moja mama jak i moja przyjaciółka zaraziły się od kotka... a nie przez surowe jedzenie bo nie jadły. Ja zdrowa, dziecko przyjaciółki tez tylko teraz podaje się antybiotyki czy coś... Nie zachęcam bo pecha można mieć jak zawsze ;-) ja za surowym mięsem nie przepadam, ale serki pleśniowe itp uwielbiam ;-)
Listerioza jest bardziej niebezpieczna, bo na to lekarstwa nie ma i jest tragiczna w skutkach. Wiec ostroznie z tymi plesniowymi...

reklama
Listerioza jest bardziej niebezpieczna, bo na to lekarstwa nie ma i jest tragiczna w skutkach. Wiec ostroznie z tymi plesniowymi...
Wiem, ale jeszcze nie znałam nikogo kto by miał. No, ale można mieć pecha. Teraz to chyba generalnie wszystko jest z mleka pasteryzowanego. Restauracje pozamykane żeby nawet coś dobrego - niebezpiecznego zjeść. Ale będę uważać :-)

Do góry