reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale super że już działasz ❤️.
Na razie to próbuję nie zwariować 😂😂😂 Ja nie mogę stać w miejscu, naprawdę zawsze powtarzam że muszę być szybsza od depresji. Nawet swoją biżuterię już wystawiłam na aukcję, żeby jak najszybciej kasę zdobyć. Mąż nie chciał się zgodzić bo to prezenty od niego, ale dał się przekonać, że złoto szczęścia mi nie da a dzieciątko tak 😁

No ja wlasnie tak nie umie - wszystko zawsze chomikuje bo mi szkoda i jakos bym nie chciala zeby inne kobiety chodzily w moich ciuchach - przez to szafa sie oczywiscie nie domyk ale jakmam gdzies wyjsc to oczywiscie nie w co sie ubrac i Łukasz mi dogryza ze w szafie to przeswity ;) My mieszkamyw duzym dwupietrowym domu i raz na dwa tygodnie przychodzi do nas taka zaprzyjazniona Zocha i sprzata takie glowne porzadki - ja teraz ledwo sie ruszam wiec mam to szczerze Ci powiem w duu....pce jak jest brudno. Wychodze z zalozenia ze jesli w kuchni, lazience i sypialni jest porzadek to cala reszta mnie juz nie obchodzi ;)
Ja też nie jestem mistrzynią porządków. Ale mam taką fazę, że nie mogę czuć żadnego syfka pod kapciami. I wiecznie latam z miotłą albo z odkurzaczem

Ja odpowiedziałam cześć takiemu chłopakowi co on go nie lubi. Ten kolega 100lat temu po pijaku mi miłość wyznał i do końca życia jest skreślony przez mojego męża [emoji1751]
[emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]
Ale masz zazdrosnika [emoji16][emoji38][emoji16][emoji38]

reklama
Ja odpowiedziałam cześć takiemu chłopakowi co on go nie lubi. Ten kolega 100lat temu po pijaku mi miłość wyznał i do końca życia jest skreślony przez mojego męża 🤦
Eeeee no czyli kocha mocno jak taki zazdrosny 😂 Mój nie jest wcale zazdrosny więc ciagle mu mówię, że jest ze mną z przyzwyczajenia 😉

Do góry