Ja odpowiedziałam cześć takiemu chłopakowi co on go nie lubi. Ten kolega 100lat temu po pijaku mi miłość wyznał i do końca życia jest skreślony przez mojego mężaCo zrobil ?
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
jejku ale mi humor poprawilas Jak wy sie kochacieJa odpowiedziałam cześć takiemu chłopakowi co on go nie lubi. Ten kolega 100lat temu po pijaku mi miłość wyznał i do końca życia jest skreślony przez mojego męża
mala_Mi 80
Na razie to próbuję nie zwariować Ja nie mogę stać w miejscu, naprawdę zawsze powtarzam że muszę być szybsza od depresji. Nawet swoją biżuterię już wystawiłam na aukcję, żeby jak najszybciej kasę zdobyć. Mąż nie chciał się zgodzić bo to prezenty od niego, ale dał się przekonać, że złoto szczęścia mi nie da a dzieciątko takAle super że już działasz .
Ja też nie jestem mistrzynią porządków. Ale mam taką fazę, że nie mogę czuć żadnego syfka pod kapciami. I wiecznie latam z miotłą albo z odkurzaczemNo ja wlasnie tak nie umie - wszystko zawsze chomikuje bo mi szkoda i jakos bym nie chciala zeby inne kobiety chodzily w moich ciuchach - przez to szafa sie oczywiscie nie domyk ale jakmam gdzies wyjsc to oczywiscie nie w co sie ubrac i Łukasz mi dogryza ze w szafie to przeswity My mieszkamyw duzym dwupietrowym domu i raz na dwa tygodnie przychodzi do nas taka zaprzyjazniona Zocha i sprzata takie glowne porzadki - ja teraz ledwo sie ruszam wiec mam to szczerze Ci powiem w duu....pce jak jest brudno. Wychodze z zalozenia ze jesli w kuchni, lazience i sypialni jest porzadek to cala reszta mnie juz nie obchodzi
Nooo. Dla niego to prawie powód do rozwodu jestjejku ale mi humor poprawilas Jak wy sie kochacie
bazylia128
albo z kosiarkaJa też nie jestem mistrzynią porządków. Ale mam taką fazę, że nie mogę czuć żadnego syfka pod kapciami. I wiecznie latam z miotłą albo z odkurzaczem
nieagatka
[emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]Ja odpowiedziałam cześć takiemu chłopakowi co on go nie lubi. Ten kolega 100lat temu po pijaku mi miłość wyznał i do końca życia jest skreślony przez mojego męża [emoji1751]
Ale masz zazdrosnika [emoji16][emoji38][emoji16][emoji38]
Spadajalbo z kosiarka
bazylia128
Moj tez tak glupio zazdrosny jest ale znam gorsze przypadki wiec ciesze sie z tego co mam Pamietasz jak mnie Łukasz przez tydzien do pracy odwozil i przywozil Zreszta twoj Ciebie chyba teraz tezNooo. Dla niego to prawie powód do rozwodu jest
reklama
mala_Mi 80
Eeeee no czyli kocha mocno jak taki zazdrosny Mój nie jest wcale zazdrosny więc ciagle mu mówię, że jest ze mną z przyzwyczajeniaJa odpowiedziałam cześć takiemu chłopakowi co on go nie lubi. Ten kolega 100lat temu po pijaku mi miłość wyznał i do końca życia jest skreślony przez mojego męża
Podziel się: