Ja swojego wyzywam w myślachE tam, ze brzydki, ale Cie kocha, to najważniejsze [emoji1787][emoji23][emoji1787]
Ale rozumiem wkurw, mnie nikt tak nie potrafi wyprowadzic z rownowagi jak moj stary. Normalnie miewam wizualizacje w glowie jak odrywam mu glowe [emoji38][emoji38][emoji38]
Wiec jak kiedys przeczytacie o zbrodni w afekcie w okolicsch Bcn to bede ja, na bank [emoji16][emoji16][emoji16]
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Serio?!?! Brad Pitt niet? Gruubooo [emoji1787][emoji38][emoji16][emoji16][emoji16]Wiesz, ja nawet na Brada Pitta bym się nie rzuciła bo kocham swojego męża i tylko z nim chce być. Ale zrozumienie tego jest zbyt skomplikowane dla niego [emoji23]
Aaaaaaaa. To ja nie ogarniam . Siedzę w pracy do 17-tej dziś, i już mój mózg się wyczerpałJa zrozumiałam - pisalam o tym kolesiu, ze cie kocha i dlatego Twojego meza to tak rusza [emoji23][emoji23][emoji23]
Po prostu mi się nie podoba. Co innego Jason Momoa.... CudoSerio?!?! Brad Pitt niet? Gruubooo [emoji1787][emoji38][emoji16][emoji16][emoji16]
bazylia128
No tak - znam ten TYP Ja czasami lubie sobie poflirtowac ale tak niewinnie i nigdy bym sie dalej nie posunela. Tez kocham Łukasza i jest mi z nim bardzo dobrze no ale nikto mnie czasami nie potrfi tak zdenerwowac jak ON. Tyle tylko ze u nas to ja zawze cos naodwalam a on jest taki bardziej zrownowazony i stara sie nad wszystkim panowac - stara sie co nie znaczy ze zawsze mu to wychodzi bo z koleji jak go doprowadzam czasami do szewskiej pasji - on to tak nazywa - nie do konca wiem co to znaczy ale wtedy juz wiem ze przgielamWiesz, ja nawet na Brada Pitta bym się nie rzuciła bo kocham swojego męża i tylko z nim chce być. Ale zrozumienie tego jest zbyt skomplikowane dla niego
bazylia128
Nooo co go widze w TV to zawsze sie powtarzam ze on sie fredka podoba - juz nawet moja babcia chyba o tym wiePo prostu mi się nie podoba. Co innego Jason Momoa.... Cudo
mala_Mi 80
To chociaż pączusia sobie skubnij bidulkoAaaaaaaa. To ja nie ogarniam . Siedzę w pracy do 17-tej dziś, i już mój mózg się wyczerpał
Załączniki
Ja tak się zastanawiam czy ten Twój Łukasz nie bierze po kryjomu jakichś tabletek uspokajającychNo tak - znam ten TYP Ja czasami lubie sobie poflirtowac ale tak niewinnie i nigdy bym sie dalej nie posunela. Tez kocham Łukasza i jest mi z nim bardzo dobrze no ale nikto mnie czasami nie potrfi tak zdenerwowac jak ON. Tyle tylko ze u nas to ja zawze cos naodwalam a on jest taki bardziej zrownowazony i stara sie nad wszystkim panowac - stara sie co nie znaczy ze zawsze mu to wychodzi bo z koleji jak go doprowadzam czasami do szewskiej pasji - on to tak nazywa - nie do konca wiem co to znaczy ale wtedy juz wiem ze przgielam
Nooo co go widze w TV to zawsze sie powtarzam ze on sie fredka podoba - juz nawet moja babcia chyba o tym wie
On jest mega fajny i bardzo rodzinny. Bardzo kocha swoją żonę i to dla niego mega plus do zajebistosci
reklama
Moj to tylko zazdrosny o Macka Malenczuka bo on dla mnie jest chodzacym seksem i moj maz to wie i sie strasznue denerwujeDla mnie moj maz to najprzystojniejszy facet ever ale Mslenczuk sex sex sexPo prostu mi się nie podoba. Co innego Jason Momoa.... Cudo
Podziel się: