reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale mi sie wydaje, ze to niezaleznie od metrazu tak sie dzieje. Oczywisice wykluczajac wille 400m2. Ja mam mieszkanie 100m2, 3 sypialnie, 2 łazienki i przysiegam - nie ma miejsca, mam wrazenie, ze zaraz kazda szafa sie rozwali od nadmiaru rzeczy, w salonie nie ma sie gdzie ruszyc. Dobrze, ze jest pandemia, bo jakby ktos chcial przyjechac na kilka dni do nas to chyba musialby urzedowac na balkonie [emoji1787][emoji1787]
Ja mam 4 pokoje, 80 metrów i dla nas to mało 🙈seriooo, a jak robię remont to każdy pokój po kolei, i rzeczy z jedego pokoju pochowane po całym mieszkaniu 🙈 teraz gdy spłacę kredyt chce kupić dom... Ale nie wiadomo jak to wyjdzie... Marzy mi się rano wyjść na ogród i napić się kawy (chodź kawy nie pije 🤣🤣🤣🤣🙈) ale taki minimum 6 pokoi 🙈

reklama
Ja mam 4 pokoje, 80 metrów i dla nas to mało [emoji85]seriooo, a jak robię remont to każdy pokój po kolei, i rzeczy z jedego pokoju pochowane po całym mieszkaniu [emoji85] teraz gdy spłacę kredyt chce kupić dom... Ale nie wiadomo jak to wyjdzie... Marzy mi się rano wyjść na ogród i napić się kawy (chodź kawy nie pije [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji85]) ale taki minimum 6 pokoi [emoji85]
Wierze. Ale plan jest taki, ze wszytskie tutaj za jakis czas bedziecie miec malo snu, zero czasu na ciepłą kawe, a juz na pewno nie bedzie go na koszenie trawnika, bo ledwo na odkurzenie starcza.
Nie ważne jaki metraz, byle zmiescilo sie lozeczko, a potem 2 tony zabawek [emoji38][emoji38]

Leje z was,albo z siebie ...wam sie marza metraze,a mi polowa z polowy domu w ktorym mieszkam.Koncze gore sprzatac to moge na dole od nowa zaczynac.Wcale to nie takie fajne,zycie na,mopie🤣🤣🤣
Ale fakt jest ,ze te kawe w ogrodzie dobrze sie pije patrzac na sarenki w zbozu.U mnie wies tanczy i spiewa.

Wierze. Ale plan jest taki, ze wszytskie tutaj za jakis czas bedziecie miec malo snu, zero czasu na ciepłą kawe, a juz na pewno nie bedzie go na koszenie trawnika, bo ledwo na odkurzenie starcza.
Nie ważne jaki metraz, byle zmiescilo sie lozeczko, a potem 2 tony zabawek [emoji38][emoji38]
Oj no z tym trawnikiem to Ty masz świętą racje:-)

Leje z was,albo z siebie ...wam sie marza metraze,a mi polowa z polowy domu w ktorym mieszkam.Koncze gore sprzatac to moge na dole od nowa zaczynac.Wcale to nie takie fajne,zycie na,mopie🤣🤣🤣
Ale fakt jest ,ze te kawe w ogrodzie dobrze sie pije patrzac na sarenki w zbozu.U mnie wies tanczy i spiewa.
Od tego są roboty sprzątające z mopem:-)

reklama
Wiadomo nie ma to kompletnie znaczenia, dzieci zawsze się zmieszczą. Zresztą maluchy siedzą przy rodzicach, nawet do łazienki sama nie mogę wyjść 😅 jak nie ma córki dłużej to znaczy że musiała znaleźć super zabawę np. rozsypywanie mąki, albo smarowanie kanapy oliwą.
Nie poddawaj się, masz jeszcze jeden zarodek.
Tak cisza i brak zainteresowania oznacza coś złegoooo:-)

Do góry