reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ale mi sie wydaje, ze to niezaleznie od metrazu tak sie dzieje. Oczywisice wykluczajac wille 400m2. Ja mam mieszkanie 100m2, 3 sypialnie, 2 łazienki i przysiegam - nie ma miejsca, mam wrazenie, ze zaraz kazda szafa sie rozwali od nadmiaru rzeczy, w salonie nie ma sie gdzie ruszyc. Dobrze, ze jest pandemia, bo jakby ktos chcial przyjechac na kilka dni do nas to chyba musialby urzedowac na balkonie [emoji1787][emoji1787]
Ja mam 4 pokoje, 80 metrów i dla nas to mało 🙈seriooo, a jak robię remont to każdy pokój po kolei, i rzeczy z jedego pokoju pochowane po całym mieszkaniu 🙈 teraz gdy spłacę kredyt chce kupić dom... Ale nie wiadomo jak to wyjdzie... Marzy mi się rano wyjść na ogród i napić się kawy (chodź kawy nie pije 🤣🤣🤣🤣🙈) ale taki minimum 6 pokoi 🙈

reklama
Ja mam 4 pokoje, 80 metrów i dla nas to mało [emoji85]seriooo, a jak robię remont to każdy pokój po kolei, i rzeczy z jedego pokoju pochowane po całym mieszkaniu [emoji85] teraz gdy spłacę kredyt chce kupić dom... Ale nie wiadomo jak to wyjdzie... Marzy mi się rano wyjść na ogród i napić się kawy (chodź kawy nie pije [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji85]) ale taki minimum 6 pokoi [emoji85]
Wierze. Ale plan jest taki, ze wszytskie tutaj za jakis czas bedziecie miec malo snu, zero czasu na ciepłą kawe, a juz na pewno nie bedzie go na koszenie trawnika, bo ledwo na odkurzenie starcza.
Nie ważne jaki metraz, byle zmiescilo sie lozeczko, a potem 2 tony zabawek [emoji38][emoji38]

Leje z was,albo z siebie ...wam sie marza metraze,a mi polowa z polowy domu w ktorym mieszkam.Koncze gore sprzatac to moge na dole od nowa zaczynac.Wcale to nie takie fajne,zycie na,mopie🤣🤣🤣
Ale fakt jest ,ze te kawe w ogrodzie dobrze sie pije patrzac na sarenki w zbozu.U mnie wies tanczy i spiewa.

Wierze. Ale plan jest taki, ze wszytskie tutaj za jakis czas bedziecie miec malo snu, zero czasu na ciepłą kawe, a juz na pewno nie bedzie go na koszenie trawnika, bo ledwo na odkurzenie starcza.
Nie ważne jaki metraz, byle zmiescilo sie lozeczko, a potem 2 tony zabawek [emoji38][emoji38]
Oj no z tym trawnikiem to Ty masz świętą racje:-)

Leje z was,albo z siebie ...wam sie marza metraze,a mi polowa z polowy domu w ktorym mieszkam.Koncze gore sprzatac to moge na dole od nowa zaczynac.Wcale to nie takie fajne,zycie na,mopie🤣🤣🤣
Ale fakt jest ,ze te kawe w ogrodzie dobrze sie pije patrzac na sarenki w zbozu.U mnie wies tanczy i spiewa.
Od tego są roboty sprzątające z mopem:-)

reklama
Wiadomo nie ma to kompletnie znaczenia, dzieci zawsze się zmieszczą. Zresztą maluchy siedzą przy rodzicach, nawet do łazienki sama nie mogę wyjść 😅 jak nie ma córki dłużej to znaczy że musiała znaleźć super zabawę np. rozsypywanie mąki, albo smarowanie kanapy oliwą.
Nie poddawaj się, masz jeszcze jeden zarodek.
Tak cisza i brak zainteresowania oznacza coś złegoooo:-)

Do góry