reklama
Ok ok, jesteś mistrzunio . Pobilas mnie na głowęDaleko ???
Ja mam 3500 km i widziałam się z 3 A nawet spałam i jadłam tam
I 2 też odwiedziły nas .
Chyba nie masz aż tak daleko
nieagatka
Fanka BB :)
Wlasnie mialam pisac, ze daleko to mam ja [emoji1787] Ale Ty masz dalej [emoji14]Daleko ???
Ja mam 3500 km i widziałam się z 3 [emoji6] A nawet spałam i jadłam tam [emoji16]
I 2 też odwiedziły nas .
Chyba nie masz aż tak daleko [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]
mala_Mi 80
No chyba nie masz dalej niż jaI może się kojarzycie z twarzy .
Fajnie byłoby się spotkać z kimś z forum . Ja do wszystkich mam mega daleko
katarzyna86
Bielany (Piaski)Ty tez Bemowo?
katarzyna86
Chętnie bo po tym uziemieniu w domu i przy takiej pogodzie za oknem to oszaleć możnaNa chomiczowce jak urodzimy to możemy na spacerki razem dygac
Gonia0605
Fredzia, ja jestem jak karaluch byle co mnie nie wykończy...Wow, ale jesteś pracuś . Wykonczysz się mi
Gonia0605
Brak miejsca do przechowywania to dramat... My mamy komórkę, ale mąż ją zaanektował podstępnie na swoje gadżety... Tylko parę słoików z grzybkami i papryką mogę tam trzymać... Duża szafa w sypialni i przedpokoju pękają w szwach... Nie mówiąc już o kuchni... Co by było przy większej liczbie osób..? Boję się myśleć...Mamy podobnie. No tylko kupowaliśmy już razem, we dwoje. Aczkolwiek wiedzieliśmy, że kiedyś będzie trzeba je zmienić. Nie sądziłam tylko, że z takich powodów nie ilościowo-domownikowych
Tak to jeszcze byłoby okej, aczkolwiek pomieszczenie gości (10 os)w tym salonie to istne puzzle.
Generalnie brakuje nam jakiejś komórki lokatorskiej czy czegoś.
reklama
nieagatka
Ale mi sie wydaje, ze to niezaleznie od metrazu tak sie dzieje. Oczywisice wykluczajac wille 400m2. Ja mam mieszkanie 100m2, 3 sypialnie, 2 łazienki i przysiegam - nie ma miejsca, mam wrazenie, ze zaraz kazda szafa sie rozwali od nadmiaru rzeczy, w salonie nie ma sie gdzie ruszyc. Dobrze, ze jest pandemia, bo jakby ktos chcial przyjechac na kilka dni do nas to chyba musialby urzedowac na balkonie [emoji1787][emoji1787]Brak miejsca do przechowywania to dramat... My mamy komórkę, ale mąż ją zaanektował podstępnie na swoje gadżety... Tylko parę słoików z grzybkami i papryką mogę tam trzymać... Duża szafa w sypialni i przedpokoju pękają w szwach... Nie mówiąc już o kuchni... Co by było przy większej liczbie osób..? Boję się myśleć...
Podziel się: