reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny co sądzicie na temat szczepienia przeciwko covid a planowaniu dziecka lub przystępowania do in vitro? Jestem zapisana na szczepinie i mamje mieć jutro ale zaczęłam czytać i już sama nie wiem :S

Dziewczyny co sądzicie na temat szczepienia przeciwko covid a planowaniu dziecka lub przystępowania do in vitro? Jestem zapisana na szczepinie i mamje mieć jutro ale zaczęłam czytać i już sama nie wiem :S
Ja osobiście bym się nie szczepiła... Szczepionki nie są do końca przebadane i wiele rzeczy może się zdążyć... Ja tam im nie wierzę... Moja ciocia musiała się zaszczepić i bardzo źle zniosła 2 szczepionkę.... Wiadomo zrobisz jak uważasz ale ja bym nie poszła...

Ja osobiście bym się nie szczepiła... Szczepionki nie są do końca przebadane i wiele rzeczy może się zdążyć... Ja tam im nie wierzę... Moja ciocia musiała się zaszczepić i bardzo źle zniosła 2 szczepionkę.... Wiadomo zrobisz jak uważasz ale ja bym nie poszła...
Na ogół drugą szczepionkę znosi sie gorzej bo organizm po pierwszej już wyprodukował przeciwciała... a cioci co się dzialo jesli mozna wiedzieć? szczerze mówiąc ja juz jestem po koronie ale mój mąż naciska, że trzeba zrobić i koniec. Bo pozniej w pracy będą wołac, bo jak bedziemy jechać na wycieczkę za granice to lepiej zebym miala. A ja sie boje czy wszystko później będzie ok, czy to z hormonami czy ogolnie żeby dziecko nie odczulo tej szczepionki, niby badan nie ma takich, ktore potwierdzają że cos zlego mogloby sie dziac ale ja nie wiem co mam zrobić

Jak sobie z twixami radzisz?
Żyją więc chyba nie jest źle 😆 a tak na poważnie, to nawet dobrze, czasem były dni, że miałam ochotę usiąść i płakać razem z nimi, ale z dnia na Dzień jest coraz łatwiej☺️ też mamy zamiar wrócić po kolejne, ale jak bliźniaki będą miały ze dwa latka, wcześniej się nie odważę 😆 a Ty jak się czujesz? Który to tydzień? Brałaś dwa zarodki czy jeden?

Cześć dziewczyny znalazłam się na skraju załamania... AMH 0,46, 27lat jedynie in vitro.. polecono mi klinikę Parents i dr K.Janowca w Krakowie. Dziewczyny potrzebuje wsparcia czy udało się którejś z tak niskim AMH? czy polecacie tą klinike? Wizytę mam dopiero 18 😞

Generalnie polecać będzie się te kliniki gdzie się udało 😊 więc ja polecę Artvimed i dr Chrostowskiego

reklama
Żyją więc chyba nie jest źle 😆 a tak na poważnie, to nawet dobrze, czasem były dni, że miałam ochotę usiąść i płakać razem z nimi, ale z dnia na Dzień jest coraz łatwiej☺️ też mamy zamiar wrócić po kolejne, ale jak bliźniaki będą miały ze dwa latka, wcześniej się nie odważę 😆 a Ty jak się czujesz? Który to tydzień? Brałaś dwa zarodki czy jeden?
A to tez znam takie dni😅ale jak juz nie jesz sniadania o 17 godz i nie pijesz wczorajszej kawy to wydöchodzisz na prosta faktycznie😅😅😅
Jak sie czuje?,przewaznie tak🤢chociaz sa juz dni kiedy mi odpuszcza,leci 10 tc i bralismy ostatniego z serii z blizniakami.Beda trojaczki ,tyle ze dwa juz nieco starsze😉

Do góry