Ja też miałam te zabiegi na NFZ, i jeszcze hsg też zrobili w szpitalu. Zawsze to oszczędnośćBez problemu miałam laparoskopię i histeroskopie na fundusz. W skierowaniu miałam wpisanie niepłodność wtórna , tylko musiałam mieć jedną wizytę w przychodni przy szpitalu, tam otrzymałam skierowanie i od razu termin zabiegu, czekałam całe dwa tygodnie.
reklama
Ananasowa93
Fanka BB :)
Tez dopegyt 3x1 i trzy razy dzienne mam kontrolować ciśnienieJa doplacam i dostaje pen -driva Mialam wieksze od ciebie cisnienie ale nic o IP niee mowil - u mnie to zawsze na bank wynik strsu zwiazanego z sama wizyta ale doatalam dopegyt a ty co masz?
No dwa dni temu wykreślili leczenie niepłodności wiec szpitale nie dostaną kasy. Pytanie co dalej...Ile miałaś stymulacji z lekami na NFZ? Może to tylko panika , nikt nic nie wie? Dopiero trwają konsultacje. Cholera wie co oni wymyślą.
Leczenie niepłodności zniknęło z listy celów Narodowego Programu Zdrowia
1,2 mln par w Polsce, które borykają się z niepłodnością, zostanie bez opieki. Poprawa zdrowia prokreacyjnego została usunięta z celów NPZ
www.google.pl
G
gość2502
Gość
Kariotyp można zrobić na nfz, ja właśnie tak wykombinuje z moim bo męża badania: kariotyp, cftr i azf wyszlo 750zl, z czego sam kariotyp 450, szkoda, że jak mu robiliśmy to żadna zołza siedząca tam nie powiedziała... a ja dziś dzwonię sie umówić na kariotyp a babeczka do mnie, że jak będę miała od swojego lekarza skierowanie do poradni genetycznej to mnie do genetyka zapisze i on wystawi bez problemu skierowanie i za darmo będzie, to chociaż jedne 4 i pół stówy w kieszeni... a do genetyka na 12 lutego mi obiecala, mega pozytywna osoba. Wkurzona jestem dzisiah, wszędzie sie trzeba dobijać drzwiami i oknami, żeby cos uzyskać w tym krajuMI to czekanie wcale nie wpływa na odpoczynek psychiczny - wręcz odwrotnie
Czas stoi a nie goni
No wszystko jest okropnie drogie...
G
gość2502
Gość
To jest jakaś porażka skur%$&%#@%#$ jedne. Chyba musze sie dziś napić xdNo dwa dni temu wykreślili leczenie niepłodności wiec szpitale nie dostaną kasy. Pytanie co dalej...
Leczenie niepłodności zniknęło z listy celów Narodowego Programu Zdrowia
1,2 mln par w Polsce, które borykają się z niepłodnością, zostanie bez opieki. Poprawa zdrowia prokreacyjnego została usunięta z celów NPZwww.google.pl
Ja tez 2 inseminacje mialam ba nfz.Ja też miałam te zabiegi na NFZ, i jeszcze hsg też zrobili w szpitalu. Zawsze to oszczędność
P.s.Snilas mi sie dzisiaj
G
gość2502
Gość
Nie no na serio to jest niedorzeczne co sie dzieje w tym kraju. Postulaty typu lgbt to nie ludzie, zakaz aborcji w podbramkowych sytuacjach i nakazywanie kobietom rodzić śmiertelnie chore dzieci, mieszanie do wszystkiego kościoła. A to wszystko przez karakana oszołoma, który zamiast zająć sie swoim życiem i założyć rodzinę to pajacuje i uprzykrza ludziom życie. Byle jego kabza była pełna. Rzygać mi sie chce na to wszystko, czuje sie dzis zdenerwowana na maksa i tak będę pić ale obawiam się, że nie będę miała czego bo dzis promocja w biedrze 12+12 piw i ludzie wynoszą stamtąd po 120 sztuk na raz
Edit: przepraszam za wylewnosc ale nie moglam sie powstrzymać
Edit: przepraszam za wylewnosc ale nie moglam sie powstrzymać
bazylia128
Co Ci robila?Ja tez 2 inseminacje mialam ba nfz.
P.s.Snilas mi sie dzisiaj
annemarie
To sa gnojeBadania hormonow, histeroskopie, drożność jajowodów to wszystko chyba nie będzie refundowane. Idziesz do gina mówisz, ze nie możesz zajść w ciąże a on Cię wysyła na płatne badania. Mój mąż był diagnozowany z NFZ ponad rok badań i teraz będziemy za to płacić.
reklama
Witamy w Polsce 2021. DziadyNie no ma serio to jest niedorzeczne co sie dzieje w tym kraju. Postulaty typu lgbt to nie ludzie, zakaz aborcji w podbramkowych sytuacjach i nakazywanie kobietom rodzić śmiertelnie chore dzieci, mieszanie do wszystkiego kościoła. A to wszystko przez karakana oszołoma, który zamiast zająć sie swoim życiem i założyć rodzinę to pajacuje i uprzykrza ludziom życie. Byle jego kabza była pełna. Rzygać mi sie chce na to wszystko, czuje sie dzis zdenerwowana na maksa i tak będę pić ale obawiam się, że nie będę miała czego bo dzis promocja w biedrze 12+12 piw i ludzie wynoszą stamtąd po 120 sztuk na raz
Podziel się: