reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bez problemu miałam laparoskopię i histeroskopie na fundusz. W skierowaniu miałam wpisanie niepłodność wtórna , tylko musiałam mieć jedną wizytę w przychodni przy szpitalu, tam otrzymałam skierowanie i od razu termin zabiegu, czekałam całe dwa tygodnie.
Ja też miałam te zabiegi na NFZ, i jeszcze hsg też zrobili w szpitalu. Zawsze to oszczędność

reklama
Ile miałaś stymulacji z lekami na NFZ? Może to tylko panika , nikt nic nie wie? Dopiero trwają konsultacje. Cholera wie co oni wymyślą.
No dwa dni temu wykreślili leczenie niepłodności wiec szpitale nie dostaną kasy. Pytanie co dalej...

MI to czekanie wcale nie wpływa na odpoczynek psychiczny - wręcz odwrotnie ;)

Czas stoi a nie goni ;)

No wszystko jest okropnie drogie...
Kariotyp można zrobić na nfz, ja właśnie tak wykombinuje z moim bo męża badania: kariotyp, cftr i azf wyszlo 750zl, z czego sam kariotyp 450, szkoda, że jak mu robiliśmy to żadna zołza siedząca tam nie powiedziała... a ja dziś dzwonię sie umówić na kariotyp a babeczka do mnie, że jak będę miała od swojego lekarza skierowanie do poradni genetycznej to mnie do genetyka zapisze i on wystawi bez problemu skierowanie i za darmo będzie, to chociaż jedne 4 i pół stówy w kieszeni... a do genetyka na 12 lutego mi obiecala, mega pozytywna osoba. Wkurzona jestem dzisiah, wszędzie sie trzeba dobijać drzwiami i oknami, żeby cos uzyskać w tym kraju:(

Nie no na serio to jest niedorzeczne co sie dzieje w tym kraju. Postulaty typu lgbt to nie ludzie, zakaz aborcji w podbramkowych sytuacjach i nakazywanie kobietom rodzić śmiertelnie chore dzieci, mieszanie do wszystkiego kościoła. A to wszystko przez karakana oszołoma, który zamiast zająć sie swoim życiem i założyć rodzinę to pajacuje i uprzykrza ludziom życie. Byle jego kabza była pełna. Rzygać mi sie chce na to wszystko, czuje sie dzis zdenerwowana na maksa 🧘🏿‍♂️ i tak będę pić ale obawiam się, że nie będę miała czego bo dzis promocja w biedrze 12+12 piw i ludzie wynoszą stamtąd po 120 sztuk na raz 🤨😂

Edit: przepraszam za wylewnosc ale nie moglam sie powstrzymać

reklama
Nie no ma serio to jest niedorzeczne co sie dzieje w tym kraju. Postulaty typu lgbt to nie ludzie, zakaz aborcji w podbramkowych sytuacjach i nakazywanie kobietom rodzić śmiertelnie chore dzieci, mieszanie do wszystkiego kościoła. A to wszystko przez karakana oszołoma, który zamiast zająć sie swoim życiem i założyć rodzinę to pajacuje i uprzykrza ludziom życie. Byle jego kabza była pełna. Rzygać mi sie chce na to wszystko, czuje sie dzis zdenerwowana na maksa 🧘🏿‍♂️ i tak będę pić ale obawiam się, że nie będę miała czego bo dzis promocja w biedrze 12+12 piw i ludzie wynoszą stamtąd po 120 sztuk na raz 🤨😂
Witamy w Polsce 2021😡. Dziady

Do góry