reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Aha... To ja wracam do biura po Wielkanocy, a nie widzieli mnie od listopada 2019 [emoji1787][emoji1787]
Choc w sumie przy odrobinie szczęścia wracam na zdalną jesli covid nie raczy ruszyc dupska i sie ulotnic.
No widzisz może będziesz miała więcej czasu na szlifowanie formy😜
Serio to niestety z wiekiem chudnie się duuuuzo gorzej. Ja jestem gotowa na wszystko, niech no tylko rzuce karmienie, porobie sobie badania cukru i insuliny. Dieta pudełkowa plus więcej ruchu, jak nie pomoże to będę w czarnej du..

reklama
Niestety nie dostałam tym razem żadnego zdjęcia 🥺 No i mam nadciśnienie ciążowe. Dostałam leki jeśli do niedzieli nie spadnie to mam jechać na IP.
Martwie się ale nie wiem czy to ciśnienie nie wynika z nerwow. Doktor pokazał mi ze niunia odwrócona plecami i łożysko na przedniej ścianie wiec mogę słabiej nieraz ruchy odczuwać. Uspokoiłam się i dziś ciśnienie 129/79. Wczoraj 150/96.
Znalazłam lekarza u nas w mieście który wpuszcza partnera do gabinetu i nagrywa płyty i mam zamiar się umówić. Chciałabym mieć taka pamiątkę ❤️
Ja doplacam i dostaje pen -driva ;) Mialam wieksze od ciebie cisnienie ale nic o IP niee mowil - u mnie to zawsze na bank wynik strsu zwiazanego z sama wizyta ale doatalam dopegyt a ty co masz?

Kochana nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ❤️ organizm się zregeneruje, odpoczniesz psychicznie i z nowymi siłami wrócicie. A uwierz mi ze zleci nawet nie będziesz wiedziała kiedy. Gwarantuje Ci to... Dopiero był wrzesień pierwszy mój transfer udany, później grudzień... Kolejny transfer i walka z. Myślami czy zaczynamy od nowa ... A już mamy luty 🙈 czas tak zapierdziela że nie mogę się połapać co do dni 🙈 Głowa fo góry, czas zleci i pamiętaj że na końcu drogi czeka Na Ciebie maluszek, wyczekany, wymodlony wasz!

MI to czekanie wcale nie wpływa na odpoczynek psychiczny - wręcz odwrotnie ;)

Czas stoi a nie goni ;)

podajmy sobie kochana, właśnie przed chwilą pisalam jakie badania sobie porobić... masakra te ceny :( ale czego sie nie robi...

No wszystko jest okropnie drogie...

No widzisz może będziesz miała więcej czasu na szlifowanie formy[emoji12]
Serio to niestety z wiekiem chudnie się duuuuzo gorzej. Ja jestem gotowa na wszystko, niech no tylko rzuce karmienie, porobie sobie badania cukru i insuliny. Dieta pudełkowa plus więcej ruchu, jak nie pomoże to będę w czarnej du..
Moja od 1.03 idzie do zlobka. W tym miesiacu chce sprobowac cos sie ruszyc, zeby w marcu wziac sie za siebie ma powaznie, bo mam miesiac dla siebie plus na ogarniecie calego domu od podstaw. A od Wielkanocy zapominam co to czas dla siebie na jakies 10 lat [emoji38][emoji2358][emoji2358]
U nas diety pudelkowej nie znalazlam, a jest to super opcja, choc nie tania.

Serio? Brak wskazań? A od kiedy tak jest? Bo dwa dni temu wycofali się z leczenia niepłodności to pewnie refundacji leków nie będzie. Cała diagnostyka przerzucona będzie na prywatne kliniki. Qurw pierw diagnostyka która pożre kupę kasy a potem in vitro dla tych co mają mniej szczęścia ;-(
Co to znaczy " cala diagnostyka"? Myslalam ze za to juz placicie z wlasnej kasy

reklama
Do góry