reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Aha... To ja wracam do biura po Wielkanocy, a nie widzieli mnie od listopada 2019 [emoji1787][emoji1787]
Choc w sumie przy odrobinie szczęścia wracam na zdalną jesli covid nie raczy ruszyc dupska i sie ulotnic.
No widzisz może będziesz miała więcej czasu na szlifowanie formy😜
Serio to niestety z wiekiem chudnie się duuuuzo gorzej. Ja jestem gotowa na wszystko, niech no tylko rzuce karmienie, porobie sobie badania cukru i insuliny. Dieta pudełkowa plus więcej ruchu, jak nie pomoże to będę w czarnej du..

reklama
Niestety nie dostałam tym razem żadnego zdjęcia 🥺 No i mam nadciśnienie ciążowe. Dostałam leki jeśli do niedzieli nie spadnie to mam jechać na IP.
Martwie się ale nie wiem czy to ciśnienie nie wynika z nerwow. Doktor pokazał mi ze niunia odwrócona plecami i łożysko na przedniej ścianie wiec mogę słabiej nieraz ruchy odczuwać. Uspokoiłam się i dziś ciśnienie 129/79. Wczoraj 150/96.
Znalazłam lekarza u nas w mieście który wpuszcza partnera do gabinetu i nagrywa płyty i mam zamiar się umówić. Chciałabym mieć taka pamiątkę ❤️
Ja doplacam i dostaje pen -driva ;) Mialam wieksze od ciebie cisnienie ale nic o IP niee mowil - u mnie to zawsze na bank wynik strsu zwiazanego z sama wizyta ale doatalam dopegyt a ty co masz?

Kochana nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ❤️ organizm się zregeneruje, odpoczniesz psychicznie i z nowymi siłami wrócicie. A uwierz mi ze zleci nawet nie będziesz wiedziała kiedy. Gwarantuje Ci to... Dopiero był wrzesień pierwszy mój transfer udany, później grudzień... Kolejny transfer i walka z. Myślami czy zaczynamy od nowa ... A już mamy luty 🙈 czas tak zapierdziela że nie mogę się połapać co do dni 🙈 Głowa fo góry, czas zleci i pamiętaj że na końcu drogi czeka Na Ciebie maluszek, wyczekany, wymodlony wasz!

MI to czekanie wcale nie wpływa na odpoczynek psychiczny - wręcz odwrotnie ;)

Czas stoi a nie goni ;)

podajmy sobie kochana, właśnie przed chwilą pisalam jakie badania sobie porobić... masakra te ceny :( ale czego sie nie robi...

No wszystko jest okropnie drogie...

No widzisz może będziesz miała więcej czasu na szlifowanie formy[emoji12]
Serio to niestety z wiekiem chudnie się duuuuzo gorzej. Ja jestem gotowa na wszystko, niech no tylko rzuce karmienie, porobie sobie badania cukru i insuliny. Dieta pudełkowa plus więcej ruchu, jak nie pomoże to będę w czarnej du..
Moja od 1.03 idzie do zlobka. W tym miesiacu chce sprobowac cos sie ruszyc, zeby w marcu wziac sie za siebie ma powaznie, bo mam miesiac dla siebie plus na ogarniecie calego domu od podstaw. A od Wielkanocy zapominam co to czas dla siebie na jakies 10 lat [emoji38][emoji2358][emoji2358]
U nas diety pudelkowej nie znalazlam, a jest to super opcja, choc nie tania.

Serio? Brak wskazań? A od kiedy tak jest? Bo dwa dni temu wycofali się z leczenia niepłodności to pewnie refundacji leków nie będzie. Cała diagnostyka przerzucona będzie na prywatne kliniki. Qurw pierw diagnostyka która pożre kupę kasy a potem in vitro dla tych co mają mniej szczęścia ;-(
Co to znaczy " cala diagnostyka"? Myslalam ze za to juz placicie z wlasnej kasy

reklama
Do góry