reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cena zależy jaka refundacjie Ci wpisze bo są różne, 30% , na chorobę przewlekłą jest Ch6ba 80 % .
Ale to wszystko zależy od chęci lekarza bo moc to może.....
W novum wszyscy dostają / dostawalu clexane na zniżkę po ukazaniu się serduszka .
Ja za 30 szt clexane płaciłam 150 €( lekarz prywatny to nie może dac zniżki7) Ale
Jak poprosiłam lekarza państwowego o receptę ze zniżka to dał bo chciał A wcale nie musiał. I płacę 5 € teraz wpisał na receptę elektroniczną do lipca ( planowego porodu)
A tym Forum od zawsze były przypadki że lekarz chciał lub nie chciał dac zniżki.
Właśnie kiedyś była już tu dyskusja, w końcu nie było wiadomo dlaczego jedne z nas mają prawie całkowicie refundację a inne nie. U mnie dobre było i 100 zł bo prolutex brałam do 18 tc, koszt 600 zł na miesiąc, plus duphaston, jakieś wiataminy ....

Mi nic.Wygladala jak mln dolciw ubrana w jakas suknie wlos ulozony makaup zrobiny🙂czekala na @Wesoła_Aga kyora okazala sie byc facetem a fredka stracila dla niego glowe i nie dalo sie jej nic poeiedziec😁
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 o ja pierdziele jakie historie 😂😂😂 Ty masz fantazje ;) Kto wie co tam sie kryje za @Wesoła_Aga ale @fredka84 to za bardzo w siwym zakochana ;)

Właśnie kiedyś była już tu dyskusja, w końcu nie było wiadomo dlaczego jedne z nas mają prawie całkowicie refundację a inne nie. U mnie dobre było i 100 zł bo prolutex brałam do 18 tc, koszt 600 zł na miesiąc, plus duphaston, jakieś wiataminy ....
U mnie jest sprawa jasna,w ciazy sa leki refundowane.Amen.

reklama
Wszystko zależy od interpretacji i chęci lekarza...... jaka zniżkę wpisze ....
Ale nie od teraz od zawsze .

Do góry