Mi nic.Wygladala jak mln dolciw ubrana w jakas suknie wlos ulozony makaup zrobinyczekala na @Wesoła_Aga kyora okazala sie byc facetem a fredka stracila dla niego glowe i nie dalo sie jej nic poeiedziecCo Ci robila?
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Właśnie kiedyś była już tu dyskusja, w końcu nie było wiadomo dlaczego jedne z nas mają prawie całkowicie refundację a inne nie. U mnie dobre było i 100 zł bo prolutex brałam do 18 tc, koszt 600 zł na miesiąc, plus duphaston, jakieś wiataminy ....Cena zależy jaka refundacjie Ci wpisze bo są różne, 30% , na chorobę przewlekłą jest Ch6ba 80 % .
Ale to wszystko zależy od chęci lekarza bo moc to może.....
W novum wszyscy dostają / dostawalu clexane na zniżkę po ukazaniu się serduszka .
Ja za 30 szt clexane płaciłam 150 €( lekarz prywatny to nie może dac zniżki7) Ale
Jak poprosiłam lekarza państwowego o receptę ze zniżka to dał bo chciał A wcale nie musiał. I płacę 5 € teraz wpisał na receptę elektroniczną do lipca ( planowego porodu)
A tym Forum od zawsze były przypadki że lekarz chciał lub nie chciał dac zniżki.
Zakochalas sie w @Wesoła_Aga ktora ojazala sie facetemZdradź więcej szczegółów
Mi nic.Wygladala jak mln dolciw ubrana w jakas suknie wlos ulozony makaup zrobinyczekala na @Wesoła_Aga kyora okazala sie byc facetem a fredka stracila dla niego glowe i nie dalo sie jej nic poeiedziec
bazylia128
o ja pierdziele jakie historie Ty masz fantazje Kto wie co tam sie kryje za @Wesoła_Aga ale @fredka84 to za bardzo w siwym zakochanaMi nic.Wygladala jak mln dolciw ubrana w jakas suknie wlos ulozony makaup zrobinyczekala na @Wesoła_Aga kyora okazala sie byc facetem a fredka stracila dla niego glowe i nie dalo sie jej nic poeiedziec
nieagatka
Znasz moje zdanie. Moja idzie i mam nadzieję, ze bedzie go tak uwielbiac jak siostra.[emoji4]Ja płacę za żłobek [emoji23][emoji23][emoji23] ale moja córka nie chodzi. Jakoś ciągnę ten wózek.
annemarie
Muli mnie od rana do nocy,co jest dosyc upierdliwe przy dwojce dzieci.Modle sie do 12 tc i mam nadzieje,ze wroci mi chec do zycia.A reszta podejrzewam ze ok.Dzieki,ze pytaszI tak zrobią co chcą . Nie liczą się wcale z opinią ludzi...
Jak Ty się czujesz? Wszystko w porządku?
annemarie
U mnie jest sprawa jasna,w ciazy sa leki refundowane.Amen.Właśnie kiedyś była już tu dyskusja, w końcu nie było wiadomo dlaczego jedne z nas mają prawie całkowicie refundację a inne nie. U mnie dobre było i 100 zł bo prolutex brałam do 18 tc, koszt 600 zł na miesiąc, plus duphaston, jakieś wiataminy ....
nieagatka
U mnie jak recepta z przychodni - refundacja, jak z prywatnego gabinetu - bez refundacji.U mnie jest sprawa jasna,w ciazy sa leki refundowane.Amen.
reklama
Ewunka
Wszystko zależy od interpretacji i chęci lekarza...... jaka zniżkę wpisze ....Właśnie kiedyś była już tu dyskusja, w końcu nie było wiadomo dlaczego jedne z nas mają prawie całkowicie refundację a inne nie. U mnie dobre było i 100 zł bo prolutex brałam do 18 tc, koszt 600 zł na miesiąc, plus duphaston, jakieś wiataminy ....
Ale nie od teraz od zawsze .
Podziel się: