reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

W poniedziałek byłam na pobraniu krwi i dzisiaj już mam pierwsze wyniki... Nie mogę się doczekać na resztę... Niby piszą do 14 dni roboczych, a wynik po dwóch ;)

Te łezki to nie z powodu szans czy ich braku... Tylko po prostu nie widzę żadnego sensu w mojej robocie... I okresami, szczerze jej nienawidzę... Dzisiaj akurat mam taki dzień 🤪

A jeszcze w przyszłym tygodniu prowadzę szkolenia po angielsku... Zawsze mnie to mega stresuje... Co innego pogadać z kimś przez parę minut, a co innego wykładać przez wiele godzin... 😟
rozumiem Cię idealnie. mnie moja robota strasznie frustruje.

reklama
Jeszcze długo musisz czekać na transfer..?! Ja jestem niecierpliwa nie dałabym rady :-) tyle czekać.
No, ale jak nie masz wyboru to cóż zrobić. Jestem taka ciekawa co z tym maluchem będzie❤️
Muszę poczekać na badania i konsultację z Paśnikiem. Na szczęście nie muszę się umawiać na kolejną wizytę, tylko wysłać mu wyniki mailem. No i termin transferu zależy od jego zaleceń. Mówił coś o miesięcznej immunosupresji... Z drugiej strony chciałby zmieścić się z tym ostatnim transferem w trzy miesiące od poprzedniego, bo twierdzi, że może to mieć pozytywne oddziaływanie.

Muszę poczekać na badania i konsultację z Paśnikiem. Na szczęście nie muszę się umawiać na kolejną wizytę, tylko wysłać mu wyniki mailem. No i termin transferu zależy od jego zaleceń. Mówił coś o miesięcznej immunosupresji... Z drugiej strony chciałby zmieścić się z tym ostatnim transferem w trzy miesiące od poprzedniego, bo twierdzi, że może to mieć pozytywne oddziaływanie.
Jeju to jeszcze tyle czasu :-( no cóż, ale jak działa to może kuracja trwać i pół roku:p To muszę wypatrywać twego transferu.

@Kasiekt u mnie tez jak w Wawie w sumie mam do ciebie jakies 200 km, brak sniegu i deszcz i bardzo pochmurnu brrrrr ale w sobote ma byc juz mroz i duze opady sniegu ;)

reklama
Do góry